Sizce neden o profil fotoğrafı var?

Bundan bir ay önce benimle sevgili olmaya çalışan biri vardı. Sevgili olmadım bu arada. İkimizin bir ilişkiden beklentileri farklıydı. O yüzden ben bununla olamam diye düşündüm. Hatta en son instagramdan çıkardım. O da beni engelledi.
Ekliyken instagram hikayesinde ardı dönük fake bir sevgili fotoğrafı paylaştı. Altına da yol arkadaşım yazmıştı. Ben de bunu canım gibi yedim. Sonra mutluluk dileyip çıkardım sosyal medyamdan. O da hani arkadaş olarak kalmıştık dedi. Ben de ben olsam sevgilinin yerinde geçmişte sevgili olmaya çalıştığın birinin ekli olmasından rahatsız olurdum. Sevgilinle empati yaptım. O yüzden çıkardım dedim. O da benimle sevgili olmak isteyen ç, bana yazan çok insan var ama ben istemiyorum. Onlara binayen paylaştım dedi.
Şu an engelliyim hala ama o fotoğraf profil fotoğrafı şeklinde.
Bir şey merak ediyorum. Aklına mı geliyorum onun yoksa fotoğrafı mı seviyor? Niye o fotoğraf profil fotoğrafı oldu?
Son kez şunu da diyeyim. Stalk yaparken yanlışlıkla başka hesaptan istek atmışım. Bir süredir bu hatayı yapmıyorum ama hafta bir, iki hafta bir falan bakıyorum. Vaktinde yanlışlıkla istek atanın ben olduğumu da biliyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Ne kadar uzun, okumaya üşendim diyecek olanlar lütfen yorumunu kendine saklasın. Kimseye zoraki okuyun diyen yok. Aynı şekilde akıl verecek olanlar da çenesini lütfen kapatsın.
Sizce neden o profil fotoğrafı var?