18 yaşında 90 yaşında gibi hissediyorum yasitlarim gezip tozuyo arkadaşlariyla ben izlemekle yetiniyorum sadece...
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sanal arkadaş çevresi oluştur online oyunlar oynayın kafan dağılır
Onu da bulamıyorum iste
Wolvesville oyna ben stresimi orada atıyorum
Oyun bağlılığı berbattır git spora
Bağımlı olmasına gerek yok kafası dağılır
Ona kalmış ama oyun bağımlısı bir genç hayatını zaten yaşayamaz
Benim yaşım 19 benim gibi fizikşer çok az var mesela spor yaptığım içinde hayatan zevk de alıyorum
Ay hâlâ bağımlılık diyor 🤦 ya sabır 🤏
Çocuk arkadaş çevresi olmadığından şikayetçi bedeninden mi şikayetçi şayet öyle bir durumu varsa gider yapar
Hayattan bıkmış çocuk ark yok diyor vücudu olsa kızlarda yürür arkadaşlarıda olur
Kusura bakma ama benim vücudum için arkadaşım olacaklarsa hiç olmasınlar ben beni yargilamadan sorgulamadan konuşacak bi arkadaş arıyorum ve başkalarının fiziğine göre arkadaş olmuyorum
Vücutla arkadaşlığın ne ilgisi var la
Kendini geliştirmezsen zaten eziksindir. İnsanlar böyle kimse kişiliğe bakmaz
Ne alaka abi ne alaka ya? Spor yapmayan ezik mi oluyor hem senin haberin var mı spor salonlarının ücretinden sen hayatı toz pembe saniyosun
Senin arkadaşlarin senin vücudun için arkadaş oluyorsa sorun sendedir seni kullaniyolar benim gördüğüm vücudu iyi olmayan özgüveni düşük olan bir sürü kişi var çevresi çok olan
Dostum kendini geliştirmiyorsan eziksin dedim. Spor la alakalı bir şey demedim spor yap dedim sadece düzgün oku ilk önce
Knk senin anlatma sorunun var bence.
Aynenn bence de arkadaşın anlama kıtlığı var
Ben kendimi gelistiriyorum zaten kitap okuyorum dilim var İngilizcem baya iyi ve ben sadece derdimi anlatıp dertleşecek bi arkadaş arıyorum bu suç değil bu benim en doğal hakkim
Bu kadar s@lak ta olamazsın oğlum ne halin varsa gör
Sporla alakalı bişey demedim diyosun ama spor yap diyosun vücut yapmışsin ama akıl yapamamissin
Oğlum dışarı çıkıyormusun sen mk
Majalleninizi belki tanımıyorsundur ark arıyorum diyorsun bu tür uyglarlara anca asosyel olursun
Para ver çıkayım ben dışarıya çıkmam günlük 200 TL ye patlıyor
Ayrıca dışarıya çıkınca ne oluyor insanlara gidip gel arkadaş mi olalim diyecem dışarda
Bu ülke de erkekler umursanmiyo aynı şekilde kız olsaydım erkekler peşimde koşardı bu soruyu sorsam
Knk insanlarla konuştun mu hiç
Dışarda
çoğu hemcinsim arkadaş değil kız arkadaş arıyor bi erkeğe gidip konussan yanlış anlayıp gay misin diyor aynı şekilde bi kıza merhaba desen çığlık atar tecavüz ediyorlar diye
Dostum ben sana gidip tanımadığınla gidip tanış demiyorum gidip bir ortama gireceksin. Kütüphane olur sosyal başka ortamlar olur öyle öyle arkadaş çevren olur
Gidiyorum zaten ama kimse konuşmak istemiyor
Senin onların yaşadığını yaşamaman için ne gibi bir sebebin var?
Kendilerinden farklı olduğum için...
Farklı olmak zordur evet. Spora git, hayatın en güzel anlamda değişir.
Herkes spor diyo spor yapınca arkadaş cevrem olacak mı bunun garantisi var mı
Vücudum dan şikayetçi değilim
Delirme istersen he 🤪
Benim yerimde sen olsan sende delirirsin
Senin yerindeyim zaten 🙄 benim de arkadaşım yok
Yaz o zaman da konusalim çok ihtiyacım var çünkü
İntihar etme yeter konuşmaya gerek yok 🤨
Tamam peki... ben sadece arkadaşim olsun istemistim zaten bu ülke de erkekler kimsenin umrunda değil bu şekil devam ederse intihar ederim bi gün
İsyankar insana kimse katlanmaz 🤨 muhtaç gibi davranma tavır sergileme umrunda olmasın böyle şeyler güçlü insanlar kendine hakim olur ona göre 🤗
Arkadaşı boş ver para yok ya
Neden yok kardeşim