Ben insanlari gercekten anlamiyorum artik?

Benim kuzenim var evli kendisi psikolg eside doktor ben de bekarim evli degilim benim kuzen soguktur mizmiz kolay birsey begenmiyen pinpirikli kaygili mi deniyor ona bir cocugu var aman oyle aman duser aman soyle biraz bilmiste mesleginin verdigi durumdanmi nedir bilmiyorum ben bildim bileli onu canli sen sakrak sicakligini gormedim birakin bir kahkasinida hep agir akilli gibi gosterir bilmisligide var kendi halinde ben onun tam tersiyim her nekadar biz psikolog olmasakta neseli canli guleryuzlu sicak bir kisiligim var kimseye bilmislik taslamam agir takilmam ama gel gorki oyleleri daha cok tutuluyor daha cok seviliyor deger goruyor bu kuzenimin ablasi var mesala kiz herseyi kendi yapar kimseye minnet etmez ikide cocugu var onlarlada ilgilenir gecen ben gittim ziyaretine bir sofra hazirlamis iki cocugu oldugu halde birak teyzemin gidip bir yardim ettigini bile gormedim bazen iki cocugunu birakir teyzeme oda kirk tane laf isitir ama o psikolog olan kuzen cocugu durmuyor diye is yapamiyormus diye hemen teyzemi arar teyzemde ucar gider bakar yardim eder boyleleri niye degerli oluyo
Ben insanlari gercekten anlamiyorum artik?