Arkadaşlar ben evliyim burada ki amacım gerçekten sosyalleşmek ve amacına uygun kullanmak.
Ama çok değişik platform burası ve şunu anladım insanları tanımadan ön yargılı davranıp önce güzel konuşup daha sonra kendi kafasında kurup o kuruntu da yaşatmak.
Bir sürü bekar arkadaş yazdı para isteyen ayrı saçma sapan sorular soran ayrı ne biliyim çok değişik bir insanlar.
Ben sanırım hem daha olgun düşünceli anlayışlı ve benim durumum da olan arkadaşlarla daha iyi anlaşıyorum.
Her şeyden önce olgunluk ve zekaya bakıyorum beni etkileyen konuşması zekası ve düşüncesi.
Ama çok değişik platform burası ve şunu anladım insanları tanımadan ön yargılı davranıp önce güzel konuşup daha sonra kendi kafasında kurup o kuruntu da yaşatmak.
Bir sürü bekar arkadaş yazdı para isteyen ayrı saçma sapan sorular soran ayrı ne biliyim çok değişik bir insanlar.
Ben sanırım hem daha olgun düşünceli anlayışlı ve benim durumum da olan arkadaşlarla daha iyi anlaşıyorum.
Her şeyden önce olgunluk ve zekaya bakıyorum beni etkileyen konuşması zekası ve düşüncesi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kardesim sen evli barkli adamsin sen neyine sosyalleseceksin, sosyallesmek isteyen karisini alir cikar gezer dolasir veya sohbet edecekse onunla oturur konusuruz. Sen niye baskasina ihtiyac duyuyorsun niye baska birine gerek duyuyorsun? Karin da senin gibi sosyallesebiliyor mu mesela sanalda, sen onun burada olmasina izin verir misin?
Tüm sorudan anladığın bu mu?
Dediklerime cevap verebilseydin sasardim zaten😄 Allah senin gibi erkeklerden korusurun bizleri
Kardeşim olaya ön yargılı bakmayıp güzel bir dille konuşsaydın sana istediğin cevabı zaten verirdim soruyu anla ona göre tartışırız.
Zaten ben eşimle bunları yaşayabilsem veya onunla iyi anlaşabilsem neden böyle bir platforma gireyim ki?
Sorudan direkt olarak anlamak istediğini anlayıp ona cevap yazmışsın bak orada dedim ki amacına uygun kullanıyorum diye belirttim zaten ben.
Geniş düşünüp biraz daha farklı yaklaşsaydın keşke..
Neyse amin.
Umarım sana da hayalinde ki gibi bir eş nasip olsun.
Aldatmanin genis dusunecek tarafi yok, aldatma illa fiziksel olmaz, arkadasca sohbet ediyoruz diye bir sey yok, kendinize boyle bahaneler uydurup da aldatmayi hafifletemezsiniz. Soru gayet net, sen de aldin cevabini ama isine gelmedi gercekleri duymak, zirvaliyorsun sadece. Insallah karin da sosyal medyada senin gibi gezip fink atiyordur
Anlama boş ver