AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
minimum muhattapla yaşamını sürdürmeye çalış
Aynı evde yaşıyoruz git diyemiyorum kul hakkından korkarım
Ben başka şehre yani yabancı bi yere gidip hayatta kuramam ( yani psikolojik olarak ) maddi olarak değil. Kadınım başıma bişey gelir diye korkarım
gidecek yeri varsa diyebilirsin
Anlaşamıyorsanız görüşmeyin çok zor değil.
Aynı evde yaşıyoruz
Aslında sen annenlerle yaşıyorsun bu durumda biraz alttan alması gereken de sensin çok takılma he de geç bazı olaylara
Hayır babam vefat etti yani kalan mallarda benim daha çok hakkım var tek çocuğum
Alttan alsam da katlanamıyoruz birbirimize aramızda sevgi saygı kalmamış huzursuz oluyoruz
Başınız sağ olsun ama miras konusunda eşler daha çok hak sahibidir. Katlanamıyorsanız bir birinize ayrı bir eve çık sana kalan miras tarafı ile yani aynı evde didişerek yaşamaya gerek yok.
Hukuktan haberiniz yok sanırım malın 4/3 ü çocuğa aittir
Kaldı ki annemden para vs sakınacak değilim
Konu bu değil arkadaşım miras kalmış kalmamış ne kadar payınız varmış banane ayrı evlerde yaşayın madem böyle mirasınız v. s. de var.
Konu bu değilse altını çizmiceksin çizip cevabını alınca da konu bu değil deniceydin birsey ima ediyorsan açık açık sana tabi ki cevap verilir
Ben hukukçu değilim zamanında okuduğum bir şeyi burada dile getirdim kimseden miras kalmadığı için de tecrübem yok sen çocuğa kalıyor diyorsan öyledir yazdığım şey hayır böyle diye bir savaşım yok ne dert ettin arkadaş.
Ne dert edicem bu söylediklerini kime söylesen bu şekilde cevap alırsın sana bişey dendiğinde aç interneti teyit et ki böyle cevap alma
Evdeki sorunlu tip kim olduğu da anlaşılmış oldu.
Yoksa beni de ilgilendirmez senin cevabın, öyle bi konuştun ki sanki ben dış kapının dış mandalıyım
Sizin evdekini. sen olması gibi mi
haha hala neyi anlatıyorsun sen arkadaşım? :D Tamam sensin ağasın paşasın başsın sen en çok haklar senin anneni kov evden hatta vur tekmeyi gitsin buda senin hakkın :D
Rezilsin cevap alınca kudurdun annesini kovmaya çalışan konumuna da düştük iyi mi
Ben cevabın üstüne bir şey demedim ki sen delirdin hayır daha çok hak benm öğren gel bilmem ne tamam senin hepsi senin hatta tepe tepe kullan ne mal meraklısıymışsın arkadaş.
Hakikaten sorunlusun
Doğru annen de sorunlu dimi mesela o yüzden anlaşamıyor didişiyorsunuz sen dünyadaki kar tanesi haklısın kolay gelsin.
Ne mal merakı beni ekarte etmeye çalışırcasına cevap veren birine gerekli cevabı verdim olay bu mal meraklısı bir ahlaksız olsam bu kadar sıkıntıya ( probleme) katlanmazdım. Senin gibi biri de asla katlanmaz mesela
Sürekli kendin ciziyor kendin oynuyorsun ben sana niye laf anlatmaya çalışıyorum ki ya öf
Cevap vermende sorun yok delirmen sorun hala aradaki farkı anlayamıyorsun normal insanlar şöyle yapar bak, hayır yanlış biliyorsun şu şu araştırabilirsin der geçer. Sen ne yaptın cahilsin hiç bilgin yok şöyle böyle diye tırnakları çıkardın. Bak tane tane anlattım sana ilk okul çocuğuna anlatır gibi de anlatabilirim hala algılamak istemiyorsan oda senin sorunun.
Normal insan senin gibi yanlısı üzerinde ısrarcı şekilde iğneleyici önerilerde bulunmak yerine interneti açar bakar ne nedir ne değildir. Sana bi kere düzgünce gerektiği gibi cevap verdim ikinci kez üstelersen tabi ki art niyetli bi yorum diye düşünüp sana pençelerimi gösteririm
İlk okul çocuğuna anlatır gibi anlatacağına benim söylediklerimi heceleyerek oku ki bana verdiğin tavsiyenin altında kalma
İğneleme neden yapayım? Sen burada anonim birisin kendi profilin bile belli değil kimsin ki iğneleme yapayım sana? Kendi istediğin gibi yorumluyorsun sadece ben yukarıda açıkladım olayı hala uzatıyorsun Allah annene sabır versin.
Senin de beni kendi istediğin gibi yorumladığın gibi mi?
Senin de ailene sabır versin. Sizin evde ortalık karıştıranın kim olduğu belli oldu
Çocuk gibisin gerçekten benden aldıklarını bana satma çabaların falan sakin ol biraz bu kadar delirecek bir şey yok ortada :D
Senden hiçbir şey alabileceğimi sanmıyorum benden gidiyor sabahtan beri
Ne oldu cevap yazmaya beyin yetmeyince hakarete mi geçiyorsun? Senin yazdığın şeyler karakterini ortaya koyuyor anca oradan yazarsın bende silerim kudur dur :D
Ne beyin yetmicek? Diğerlerini yormadan Tek bi hücremle bile sana sabahtan beri gerekli şekilde cevap veriyorum :D
Tüm beyin hücrelerinle saldırıyor ve tek bi nöronunu harekete geçiriyorum :D Çin ordusuna karşı Metehan gibiyim :D ahahahahahajh
Tek hücreden başka seçeneğin olmayınca böyle yaşamayı öğrenmiş olman da güzel.
Yok canım sana bi tane bile fazla diye düşünerek onu layık gördüm yeter bu kader diye düşündüm :D
kadar*
Yeto cidden :D
Bak yine tek lafıma kudurdun cevap üstüne cevap yazıyorsun sürekli bir böbürlenme kendini üstün görme çabaları yaş 14-15 falan olmalı ya da oralarda kalmış ergenlikten çıkamamış insanlardansın yazık.
Sorma kudurdum hiç sorma mahvoldum :D
Mutlaka öyledir kendini bu şekilde avutmaya devam edebilirsin sorun yok :)
Neyse senle atışmak güzeldi bi anlıkta olsa gülebildim :D
Ne mutlu sana kolay gelsin.