Böyle bir durumu ben anneme söylesem babama hemen söylemez. Eğer ben anneme dersem sen güzel bir şekilde konuya giriş yap sonrasında ben konuşacağım diye o zaman söyler. Annem öyle her şeyi babama söyleyen biri değil. Sende anneni en iyi tanıyan kişisin ona göre karar verebilirsin
Babalar en son duyar diye bir laf var. Söylese de kötü bir şey değil aksine güzel bir şey bence. Öldürecek değil sonuçta. Belki sen söylemeye çekiniyorsundur ama annen ön hazırlık yapar en azından öyle düşünelim. Hem her işte bir hayır vardır..
Yorumlara biraz göz attım da, aldatıldığına üzüldüm. Çok iyi, çok değer veren birisi gibi gözüküyordun. Bir kaç gündür yorumlarına da denk gelince her ne kadar mutlu olduğunu söylesen de içinde kopan fırtınaları istemsizce dışarıya yansıtıyorsun. Yeni bir ilişkin olsa da hâlâ çok yaralı olduğunu görebiliyorum. Umarım çok mutlu olursun.
Yeni bir ilişki de sevgilinin tanıştırılmasını tavsiye etmem. İlişki önce oturmalı. İçine sinmeli. Biraz zaman geçmeli. Tanımalı. Doğru insan olduğuna inanıyorsan ve geleceğe birlikte adım atmak istiyorsanız o zaman tanıştırılmalı.