+1 yılBence baban durumdan hiç de rahatsız değil.. Kadın yüz bulmasa arayamaz, baban yanınızda konuşuyorsa ve senin haberin varsa annen komada mı haberi olmuyor? Kibarlık değil babanın ki kusura bakma ama kadına boş değil bana kalırsa.. Baban annene derdi eğer niyeti iyi olsaydı, hele ki ailece tanışılmışsa kadını annenle dertleşmesi için uyarırdı.. Sen annenin yanında babana o kadın kocasıyla barışmadı mı hala? de ve annemi arasa ya diye ekle, o zaman niyeti anlaşılır ve annen de öğrenmiş olur.
210 Yorumla
Soran+1 yılBabam gizli konuşuyor yani annemin olmadığı yerde bir kaç kere yakaladım. Babam annemi seviyor ya biliyorum, annemde çok sever babamı ayrıca telefonu kapattıktan sonra babam kendi, kendine söylendi şimdi bu kadın çıktı başımıza felan diye olmaz ya babamın en yakın arkadaşının eşi sonuçta.
- +1 yıl
Sevmekle doyumsuzluk farklıdır kardeşim... Sen kadına gidip beraber olursan, o kadın kocasını kıskandırmak için babana yaklaşmışsa ve seni de kullanırsa kocasına bunu anlatır, ya öldürürler sizi ya da rezil olursunuz... Baban telefonu açmazdı istemese, dünden razı... Erkek milleti işte fırsatçı çoğu...
Soran+1 yılBabam pek uygun karşılamıyor off'ladı kaç kere yanımda birde bu kadın çıktı şimdi başımıza felan dedi ama kadın sürekli arıyor o da kapatamıyor biraz fazla zaafı var kadınlara karşı gerçekten böyle durum varmıdır cebe atma olayı gibi? :/
- +1 yıl
Var tabii.. Sen git yat ya da git kadınla ya da kocasıyla konuş diyenleri dinlersen sonun ya mezar yahut hapis olur kardeşim.. Bunları önerenler neyin derdindeyse? Baban senin fark ettiğini biliyor mu? Bir de baban ya da sen, bu kadınla yatarsanız bunun adı Zinadır ve dinimizde cezası ateştir... Şeytana uyma, ya karışma belki annen de sezmiştir ama susuyordur ya da babanla konuş, ne diğer kadınla yat ne de kadın yahut kocasıyla konuş... Arada kalırsın...
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz Babam benim fark ettiğimi biliyordur herhalde kaç kere telefonu hemen kapatıyordu ama bilmiyorum şimdi günahınıda almak istemiyorum ayrıca zina olduğunu biliyorum ama sırf annemle, babam kötü olmasın diye düşünüyordum aşağıdaki bir amcada gir kadını rahatlat birşey olmaz daha deyince aklıma takıldı yaşlı kendisi yani belki birşeyler biliyordur diye düşündüm amcanın. :/
- +1 yıl
Az önce kocasından memnun olmayan bir kadına da gşt aldat demişlerle dolu burası... Senin niyetin eğer zinaysa bence anneni bahane etme ve git bu amcalarını dinle... Kimbilir belki sadece site değil ateşte de beraber olursunuz... Acaba kendi karıları bunlardan memnun olmasa... aynı amcalar karımla git yat der miydi?
Soran+1 yılBenim hiç bir zina yaşamak gibi bir isteğim yok benim kız arkadaşım var ben bakirim fakat ailem yıkılmasın diye düşünüyordum bunları çünkü çözüm olabilir dediler.
- +1 yıl
Aman oğlum sakın uyma.. Evlenmeden kız bile istese bırak gitsin... Başın belaya girer, ben medyada çalıştım bunlara yabancı değilim. .. Abla tavsiyesi hiç bulaşma..
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz işte bir an öyle dedikleri için düşündüm ama yapmamam en uygunu kız arkadaşım zaten evlenmeden hayatta yapmam diyor en fazla yanağından öpebildim onada ulu ortada izin vermiyor yani ikimizde hiç yaşamadık ben sırf ailem için yaşayacaktım bunu.
- +1 yıl
Aferin oğlum.. Kıza da aferin, Allah ikinizi de korusun ve şaşırtmasın inşaallah... Efendiliğini koru, babanla sakince konuş sakın kafa tutar gibi konuşma ona hak verir gibi, anlıyor gibi konuşursan etkili olur. Yoksa ters teper...
En İyi Cevaplar
annnene söylersen işler dahada karışmaz mı bence babanı köşeye çekip konuşmalısın baba tavrını koysana diye eğer baban senı takmayıp haala sevam ederse o zaman annene söylersın oda gerekenı yapar emın ol.
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsunuz Babamla konuşucam ama babam genel anlamda beni pek takmaz yani bildiğini okur sen karışma felan der bu konuda demez herhalde iş çünkü ciddi. :/
- +1 yıl
sen karışma diyemez. burada en karışması gereken kişi sensin bezen aileyi dimdik yapan çocuktur bazende bozan. şu aşamada saana böyle bir şey demeye asla hakkı yok eğer baban izin vermese itaat etmese o kadına kadın asla yüz bulupta arayamaz. o nedenle en kısa zamanda hatta yarın taze kafayla konuş ne ne değilmiş öğren bakalım benide haberdar et.. elimden geldiği kadar yardımcı olmaya calısırm..
- +1 yıl
Bak çok doğru işte... Babanı uyar önce.. Eğer buna cesaretin yoksa hiç karışma derim...
Soran+1 yılÇok sağolun, doğru söylüyorsunuz dediklerini yapıcam Babamla bir güzel konuşucam gerekirse baskı uygularım yani gerçek niyetini öğrenmek istiyorum anneme yazık Lise 1'den beri hep sevgili olmuşlar en sonunda evlenmişler hayla birbirlerini seviyorlardı annem aşırı kıskanır babamı ama bir kadın yüzünden aile dağılsın istemiyorumda.
- +1 yıl
kadın demeli miyiz ona acaba. herneyse biz ağızımı bozmayalım kibar çocuklar olalım gerekirse yeri gelir özrümüzüde dileriz her türlü. gidiyosuuun yarın güzel bir şekilde konuşuyorsun babanla, üslubunla edebinle, yeri gelince imalı yeri gelince çaresiz yeri gelince babandan cesur davranışlar sergiliyosun. zaten baban senin durumu çakıp bu davranışta bulunduğunu anlayınca kolay kolay kötü bir davranış sergilemez. SERGİLEYEMEZ. liseden beri birbirlerini seven insanıda kolay kolay bir k. ltak ayıramaz canını sıkma. teşekkür ettiiiiim. en iyi sensin dost:)
- Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşım kadın belli ki aleni bir şekilde babana göz koymuş orası belli annene söylesen bu sefer de adamın başına saracak ya oradan taşınacaksınız ya da baban telefon hattının numarasını değiştirecek ve karşı tarafın eşine durumu anlatacak yoksa kadın polise gider komşumun eşi beni taciz ediyor derse babanın başı yanar bu sefer aileniz dağılır ilk başta baban telefon hattını değiştirecek ve rehbere kaydını sildirtecek tek çözüm bu arkadaşım
013 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız fakat Babama bunu desem terslemesinden çekiniyorum arkadaşların hepsi kadın cinsel ilişki istiyor sen git yap, kurtul diyorlar bu çözüm olurmu? :/
- +1 yıl
hayır kesinlikle hayır maazallah kadın eşine döner bu adam baba zorla tecavüz etti der başınız ağrır sen usul yordam anlat babana kızdırmadan arkadaşları yanlış yapıyor hiç öyle olur mu yazık değil mi anana göz göre göre anneni aldatacak arkadaşım ve bunu sende bileceksin peki gerçekleri bilirken annenin yüzüne nasıl bakacasın unutma annenin yarı namusu senden sorulur
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsunuz kardeş 35 yaşında kadın ya bu yaştan sonra birde 18 yaşında kızı var. Sırf bizimkilerin işilkisi bozulmasın diye kadınla birlikte olucaktım ama doğru söylüyorsunuz abi ilk önce babamla konuşucam durumu olmadı kadınla konuşucam.
- +1 yıl
kadınla sen konuşma kadının eşi ile konuş ama dikkatli ol ama ne et ne yap babana söyle sen erkek adamsın babandan sen anlarsın
Soran+1 yılHaklısınız fakat ayrı gibiler kadın, kocasına * git bir daha sakın gelme demiş. :/ Babama yazıyor oda şimdi.
- +1 yıl
baban telefon hattını değiştirsin
- +1 yıl
Herşey iyi hoş da bu çocuk bence o tarafa hiç bulaşmasın... Ya kadının kocası birşey yaparsa sinirlenip? Adam demez mi babanla ne yapıyordu da baban bana demedi sen uyarıyorsun diye? Bence en iyisi babası ve annesi aynı ortamdayken konunun açılması, o da sakince sorması..
Soran+1 yılOlaylar karışmazmı ama o zaman? :/
- +1 yıl
senin dediğinde daha mantıklı da ya kadın o anda kendini kotarmak için senin eşine bana bulaştı derse en iyisi babası annesi o kadın her iki aileden büyükler ile baş başa konuşup u işi çözecekler yani araya aile eşrafından büyükler girecek
- +1 yıl
İşte... Çocuk gider konuşursa işler kötüleşir diyorum ya... Bu konu baba da bitiyor... Çocuk babasını uyarmalı...
- +1 yıl
yok o anda düşünemedim ama dediğim gibi işin içine aile eşrafından büyükler devreye girecek başka çare yok hayır birde ne millet adam git kadınla yat demişler ya ki bunları diyenlerde üstelik kadınlar hay Allahım ya neleri göreceğiz bu hayatta
- +1 yıl
Onu önerenler kendileri karılarıyla aralarını düzeltsinler sonra burada akıl dağıtsınlar ;) Kadının fiziğini merak edenler bile var... Belki kız kardeşi çıkacak?
- +1 yıl
aynen ya güleriz ağlanacak halimize :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kadını ara sen konuş, bir daha rahatsız etmeyin bizi, siz ikinci eş olmayı kabul edecek kadar rahat olabilirsiniz ama bizim aile de öyle şeyler olmaz, boşuna babama yamanmaya kalkmayın de.
010 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız kadınla konuşmam lazım ama cinsellik yaşamak isterse birde hani herkes git yat kurtar babanı diyor gerçekten kurtarırmıyım?
- +1 yıl
Yapsın, bunu yaptıktan sonra babaya gidip ben senin yanlış birşey yapmayacağına, annemi üzmeyeceğine güvendiğim için konuyu anneme hiç açmadım. O kadınla tekrar iletişime geçersen annemden daha fazla saklayamam tarzı tatlı-sert bir tehdit atarsın babanın uzak durması için yeterli olur. Yine görüşmee devam ediyorsa aile birliğinizi o kadar da umursamıyor demektir. Gerçi baba-kız ilişkileri bu tarz hamleleri kolay kaldırır, babalar kızlarına toleranslıdır. Baba-oğul ilişkilerinde aynı durum geçerli mi bilemem
Soran+1 yılBabamla fazla konuşmam. :/ Yani dinlermi sözümü bilmiyorum ama gerçekten kadına karşı gönlü varsa Babamla kavga eder sonra anneme söylerim kadınada gider ilişki yaşarım muhtemelen sırf Babam yüzünden.
- +1 yıl
Saçmalama kadın cinsellik yaşamak istemiyordur, istediği o olsa gider kendi kocasıyla yatar. Kadınlar erkekler gibi en yakınlarındaki ilk erkeğe yavşayacak kadar cinsel yokluk çekmez. Kocasıyla arası bozulmuş, maddi güvencesi yoksa, ona olanak sağlayacak yeni bir kapı arıyordur. Ya da babanı etkileyip, babanın kocasını birşeylere ikna etmesini sağlamaya çalışıyordur. Kalkıp çocuğu yaşındaki oğlanlarla yatmaz denklem böyleyken, senin adın sapığa çıkar.
Soran+1 yılEvet haklısınız, maddi durumları aslında fena değil ama adam bayağıdır eve gelmiyor bunu biliyorum kavgalılar kadınla, son olarak adamı kovmuş evden kadın çalışmıyorda maddi sıkıntıları var birazcık ama bilmiyorum annemi sever babam böyle birşey yapacağını hiç düşünmem. :/
Soran+1 yılYa tam bilmiyorum ama ilk eşi aldatmış galiba birde yüz üstü bırakmış kadını ayrılmışlar şimdi ikinci eşiylede durumu çok kötü.
- +1 yıl
Bende sandım adamın 2 eşi var bu kadın imam nikahlı karısı :D Belki kadın gerçekten kocasıyla ilgili yardım istiyordur babandan olamaz mı? Daha önce ev üstüne ev kurmak gibi bir fantazisi olmadığına göre kadının, şimdi de sizin ailenize 2. eş olarak katılacak diye bir durum yok
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz fakat ne bileyim yani kadın şuanda zor durumda olduğunu biliyorum kocasıyla ayrı yaşıyorlar yakında ayrılırlar durumları çok kötü maddi durumları iyidi fakat adam bıraktı bunları kadın kovdu evden birde çalışmıyor kadın yani sıkıntıdalar bizim ise maddi durumumuz Allaha şükür çok iyi acaba olurmu, olur günahını almak istemiyorum ama babamla, annemin yuvasını yıkıp kadın acaba kendimi geçmek istiyor diye düşünüyorum 18 yaşında benle yaşıt bir kızı var birde üniversiteye gidecek. :/
Git o kadını 40 yerınden pıçakla derim ben. saçını başını yol göster gününü irispinin.
hanfendideki lükse bak kndı yuvasını yıkıyor bırde baskalarının yuvasına göz koyuyo yok yaaa.02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bana kadınla ilişkiye gir ailenizi kurtar diyorlar. :/ 35 yaşında bir kadın 18 yaşında benle yaşıt kızı var olucak işmi? :/
+1 yılAnnen içine kapanık sakin bir kadınsa söyleme kafaya takar kadınla konuşmaya çekinebilir belki. Eğer agresifse kesin söyle gitsin kadınla sert konuşsun
08 Yorumla
Soran+1 yılAnnem fazla sesini çıkarmayan bir kadındır fakat böyle birşeyi öğrenirse muhtemelen ilk önce kadınla kavga eder sonra gelir Babamla kavga eder hatta ileriye bile gidebilir.
- +1 yıl
Babanla konuşmalısın baban istemese kadın sürekli aramaz. bence baban istemem sağ cebime koy yapıyo
Soran+1 yılEee ne olucak şimdi? :/ Eğer Babamında onda gözü varsa çok büyük felaket çıkar en yakın arkadaşının eşi sonuçta bir yanda ise annem var.
- +1 yıl
O zaman annenle konuş annen babanı seviyosa kadınla konusur babanla da zamanla araları düzelir boşanmaz yani. Eğer sevmiyorsa da zaten bitsin bence.
Soran+1 yılAnnem çok sever Babamı onun için yani kadını gider rezil olacağını bilse bile sokak ortasında döver.
- +1 yıl
O zaman ayrılmaz ayrılsa bile barışırlar. Babanda onu seviyo mu? Öbür kadınla belki tek gecelik falan değişiklik istiyodur
Soran+1 yılBabam, annemi çok seviyor ya ikiside birbirine aşık gibi hayla ilk günkü gibi Lise 1'de tanışmışlar o zamandan, bu zamana hayla sevgili gibiler ama kadın babamı rahatsız edince Babamında aklı gitmesin şimdi o kadına. :/
- +1 yıl
İşde o yüzden babanın aklı gitmemesi için bir an önce annene söyle
babanla konuş ve daha sonra duruma göre anlat ama annen babanıda suclu bulursa iyice karısabilir iş
cok üzücü01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz Babamla konuşucam sonrada kadına gidicem annem sakin fakat bir o kadar kızgın bir kadın söz konusu Babam olunca bu durumu öğrenince ya kadını ya babamı öldürür.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence babanla konus hem annene hem arkadasina yanlis yaptigini söyle belki annen ögrenmeden bir cözüm bulunur
012 Yorumla
Soran+1 yılBabama konuşursam haklısınız fakat terslemesin sonra kavga edicem durduk yere sanane felan der ondan biraz uzak diyorum ama gidişat iyi değil galiba konuşsam iyi olur.
Cevap sahibi+1 yılkonusmaktan konusmaya fark var düzgün bir sekilde konus eger baktin ki baban ters tepki veriyor ozaman belkide sakladigi biseyler vardir ama eger babanda rahatsiz oluyorsa sana hak vercek ve bir cözüm bulmaya caliscak
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz herkes bana git kadınla yat işi kökünden hallet deyince kafam karıştı düzelirmi felan diye ama doğru yol bu sanırsam Babamla konuşmak baktım ters tepki veriyor kadınla konuşucam anneme anlatırsam babamı evde bıçakla keser.
Cevap sahibi+1 yılonlara bakma sen isin ciddiyetini anlamadiklari belli annene birsey söyleme simdilik önce babanla konus insallah annen ögrenmeden is düzelir
Soran+1 yılHaklısınız çok doğru söylüyorsunuz Babamı karşıma alıp konuşucam birde tepki felan verirse direk kadına gidicem, kocasını bahane edicem söylemekle o zaman bırakır muhtemelen hiç sanmıyorum gerçi çünkü ayrı gibiler kadın, kocasına * git bir daha gelme demiş eve. Babama yazıyor oda şimdi ondan çekiniyorum.
Cevap sahibi+1 yılbelkide kadin babandan sadece yardim da bekliyor olabilir ama bunu konusmadan ögrenemezsin
Soran+1 yılNe gibi bir yardım olabilir ki?
Cevap sahibi+1 yılbelki esinin düzelmesi icin babanin konusmasini istiyebilir bilmiyorum ama dedigim gibi babanla konus ama direk baba kadin sana asiliyormu deme neden sürekli ariyo annem görse yanlis anlar falan diyerek basla
Soran+1 yılBabam der birşey yok öylesine konuşuyoruz sen ne yapıcan felan der tersler kısacası beni yalanda, olsa, doğruda olsa direk yüzüne söylersem tabi uygun değil ama korkuturmuyum acaba? :/
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum ki ama bence direk söyleme sebebini sor sonra rahatsiz oldugunu annenin yanlis anlayip üzülmesinden korktugunu söyle baska türlüsü aklima gelmiyo
Soran+1 yılHaklısınız çok saolun kesin olarak Babamla konuşmam lazım galiba annemin bir süre birşeyden haberi olmazsa iyi olur babamın gerçek niyetini öğrendikten sonra anneme söylemeyi düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılrica ederim insallah hersey güzel sonuclanir
Gizli Üye(30-35)+1 yılkonuş annenle.. olmadı diğer kadını görürsen sen söyle bir gün sende babanın oğlusun sonuçta böyle bir durumda karışmaya hakkın var diye düşünüyorum. de daha devam edersen kocanla konuşucam diye
04 Yorumla
Soran+1 yılKocası umurunda bile değil adam * git gelme bir daha felan diyor Babama asılıyor 35 yaşında kadın birde benim yaşımda kızı var Babamla cinsel ilişki yaşamalarından kokuyorum annem öğrenirse fena üzülür.
Cevap sahibi+1 yılbabanla adam akıllı otur konuş o zamn anlat ona de bak baba durum boyleyken boyle kadın sana asılıyo.. rahatsız oluyo babam demişsin zaten eminim onun da aklından gecmiştir oyle bir ihtimel kadın arayınca acmasın baban kadın da baktı gördü acmıyo aramaktan vazgecer heralde. zaten kadın babana inatla yaklaşırsa artık annenin kesin öğrenmesi gerekir ki bu durumda umarım cıngar bir annen vardır ki kadını yolsun bir zahmet bu ne be kocana sarkıp duruyo kadın..
Soran+1 yılAnnem çok sakin bir kadındır ama söz konusu Babam olunca yani Babamın hatasını affetmez sorguya bile çektiği oluyor sevdiğindenmi bilmiyorum ama kadınla böyle bir şey öğrenirse ilk önce kadını bir güzel döver rezil oluruz herkese sonrada gelir Babamı bıçaklar.
Cevap sahibi+1 yılhıı fenaymış
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerak ettimde sonuç ne oldu babanla konuşup hallettin mi yoksa annene mi deni ya da en kötüsü babanla kadın bir şey mi yaptı
00 Yorumlaçık ve deki "bi mevzu varmış babam beni gönderdi" :D
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? :/
Soran+1 yılNe bileyim abi işte 35 yaşında kadın kısa boylu 170 felan yani iyi kumral bir kadın.
Soran+1 yılAyrıca cinsel birliktelikten bahsetmiyorsunuz değilmi? Bu aldatmaya girer, annem öğrenirse fena halde üzülür.
Soran+1 yılYapmazda ne bileyim konuşmaları yüzünden şüphem var eğer olduda yaparlarsa? :/ Arkadaşıma anlattım sen karışma bırak dedi erkek adam yapar felan dedi acaip konuştu.
söyleme bnce anneninde canı sıkılır baban halletsin durumu
05 Yorumla
Soran+1 yılBabama pek güvenemiyorum kadına çıkıpta diyemiyor ben evliyim, konuşmamız yanlış felan diye kadını kırmamak için yapıyor ama yaptığını arkadaşı öğrenirse işler karışacak birde annem böyle durumda öğrenirse aldattı zannedecek.
Soran+1 yılNasıl başka yollarla mesela? :/
Soran+1 yılHaklısınız ama ne bileyim işte. :/ Ama gidişat iyi değil kadınla konuşmaktan başka yolu yok gibi.
+1 yılsöyleme git hak ettiğini sen ver :D
124 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani neyin hakkı? :/
- +1 yıl
babana asıldığına göre babanla beraber olmak istiyor kadın demek ki babandan önce sen davran git kadına istediğini ver :D artık bu kadarını da anlamıyorsan senin yerine ben geliyorum :D
Soran+1 yılKanka kadın evli benim yaşımda kızı var yapmayın Allah aşkına. :D Ayrıca Babamın en yakın arkadaşının eşi olucak şey değil ya. :/
- +1 yıl
o zaman kadın yalnızken konuş babamdan uzak dur yoksa kızını... arka plana da nuri alço müziğini itele ve keskin bakışlar :D tamamdır :DDD
https://www.youtube.com/watch?v=BO61sWAyIEI
Soran+1 yılGüldürdün beni hacı ya. :D Ama ciddi, ciddi Babamla seksmi yapmak istiyor şimdi bu kadın? :/ :O
- +1 yıl
usta evli bir kadın mutsuzsa herşeyi yapar mutsuz olmadığı halde yapıyorsa erkeğinin performansı yoktur babana göz dikmiştir bence bu duruma el at yoksa baban ve arkadaşı birbirlerine girerler o zaman daha beter olur sen beni dinle :D
Soran+1 yılBabamda biraz yakışıklı bir adamdır yani asılmasını ne bileyim annem duyarsa babamı yemin ediyorum öldürür. Tamam hadi ben kadınla ilişkiye girdim diyelim peki ya öğrenirlerse? :/
- +1 yıl
Kadın malın tadını alınca kimseye söylemez :D
Ya kadınla beraber olcaksın ya da adam gibi konuşucaksın. Yuvamızı yıkma yoksa senin de kızın var ayşe teyze diyeceksin (ismi salladım) :D - +1 yıl
Çocuğa aptalca fikir vermeyin.. Kadın çocuğu suçlar, evden atılır bir de tecavüzden hapis... Saçmalamayın, sen de meraklı mısın oğlum kadına ne? Annene acıyorsan ikisi de bir aradayken konuyu oraya getireceksin çaktırmadan. .. Ama önce evde ne kadar makas, bıçak vb. varsa kaldır..
Soran+1 yılKızı olmaz sevgilisi var zaten kadınla birlikte olursam gerçekten bir daha bulaşmayacaksa razıyım ama ne bileyim 35 yaşında kadın. :/ Benimde sevgilim var. :/
- +1 yıl
aptalca diyo aptalca fikri kendisi veriyo :D
- +1 yıl
kızıyla yat demıyorum sana git konuş abla babamdan uzak dur yoksa bak senin de kızın var diye üstü kapalı tehdit et :D
Soran+1 yılHaklısınız ama ilk babamla konuşucam baktım olmuyor kadınla konuşucam yatmak gibi bir durumunu anlarsam yapmıycam birde ondan sorun çıkacak başımıza ama annem öğrenirse cidden babamı keser.
- +1 yıl
sen kadınları karıştırma bu işe kendin babanla erkek erkeğe konuş dediğin gibi olmazsa kadına söyle üstü kapalı tehdit et
- +1 yıl
Babası terslemedikçe ya da telefonu açmaya devam ettikçe bu çocuk kadınla konuşsa ne olur ki? Kadın demez mi oğlun geldi beni tehdit etti diye? Babasıyla birbirine girerler.
- +1 yıl
böyle meseleler ortaya çıkmasın diye kimseye oğlun beni tehdit etti diyemez çok meksika filmi izliyosun tatlım :D
- +1 yıl
Nereden tatlın oldum? Gizli saklı olup da burada ahkam kesen 18-24 yaş aralığındakilerin tatlısı değil ancak ablası olurum... Önce gizlenme sonra akıl ver, o da doğru bir fikir olsun... Burada önerdiğin şeyin, ZİNA olduğunun bilincinde misin? Babasını günahtan korurken çocuğu neden ateşe atıyorsun?
- +1 yıl
o yaparsa genç yapmış derler o da uyarmıştım der ama babası yaparsa evli nikahlı adam yapmış derler fark ortada :)
Senin yaşında sevgililerim oldu benim ablaymış - +1 yıl
Demek ki o kadınlar da sorudaki kadınlar gibi azmışmış... Ben sübyancı değilim çok şükür, bu çocuğun aklını çelmeyin... Günahtır, bana da tatlım değil hitap edeceksen abla de, saygılı bir hitaptır, iyidir... Ayrıca zinanın günahının da evli/bekar kadını/erkeği ve yaşı yoktur... Kadının derdi de o yaşta yatak olamaz, maddi sorunu vardır.. Çok kadınla olmuş olabilirsin, ama toysun kardeşim...:) Kadın paraya bakar, yoksa kocasını neden kovsun ki?
- +1 yıl
:) Hahahahaha kendini anlatıyosun da her kadın senin gibi paragöz değildir
- +1 yıl
Sen gizliden atmaya devam et... Önce saklanma ki, ben de karşımda bana paragöz diyen "adam"ın ne olduğunu anlayayım... Çocuklarla konuşmak zor... Ne diyeyim, tanımadığım için önemsemiyorum bu tür ithamları..:) Bir günahım daha gitti...
- +1 yıl
Sen gizli değilsin de ne oluyor profilin de fotoğrafın var mı? Yok. O zaman senin de gizli den pek farkın yok nedersin :) Sen fotoğraf koyduğun gün ben sana mesaj yollıycam çocuk muyum değil miyim o zaman anlarsın
- +1 yıl
Resmimi aldılar, bana da yazdılar senin gibi çocuklar, ben de kaldırdım... Rumuzum belli, gizliden farkım bu.. Ben sana resim yolla mı dedim evladım? Manken seçimi yok burada... Ben, hitap tarzına ve önerdiğin fikirlere bakarak daha toysun dedim ve yollayacağın resim bunu değiştiremez... Öncelikle karşında bir hanım (senden büyüklüğü de cabası) olduğunu unutarak/umursamayarak konuşman bunu düşündürdü... Beni tanıyor musun ki; benim paragöz olduğumu söylüyorsun? ;) Paranı mı istedim/aldım? Efendi bir çocuksan, abla hata ettim ama nadim oldum dersin, ben de aferin bak adam gibi adammış bu delikanlı derim..
- +1 yıl
Çocuk değilim, resim göndercem diye bir cümlem de olmadı aşağı da.
Ben bu adama söylediklerim de ilk önce espiri yaptım zaten. Bayağı da güldük sohbetin aşağısın da. İşin ciddi kısmına gelince gerçek düşüncelerimi beyan ettim orda zaten.
Seni tanımıyorum paragöz olup olmadığını nerden tahmin ettim altta ki yorumundan "kadın paraya bakar" dedin.
Efendi bir insanım, ama çocuk değilim. Abla demem hanımefendi derim. Hata etmedim tartıştım. Her tartışan da hata etmiş olmaz.
Ama sen bir "tatlım" lafına gücendiysen kusura bakma :) Profilimi senden gizlediğimi düşünüyorsan yanılıyorsun istediğin buysa delikanlılık gizli kullanıcı olmadan yazmaksa açıyorum
+1 yılannene söyleme sen kadınla konuşsan nasıl olur
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes diyor kadın azmış git ver diyor bir daha bişey olmaz korkuyorumda 35 yaşında kadın benim yaşımda kızı var. :/
+1 yılSöyleme baban halletsin önce.
04 Yorumla
Soran+1 yılBabama kalırsa durum muhtemelen bir olurlar diye korkuyorum. :/ Babam kadınlara karşı nasıl desem biraz fazla kibar yani kadına söyleyemiyor eşim duyar yani ben evliyim yanlış bu yaptığın felan gibisinden sürekli konuşuyorlar kadın korkuyorum direk Babama söylicek, Babam tabiki kabul etmez ama işte bir şüphe annemi adlatmış oluyormu bu durumda şuan? :/
- +1 yıl
Yahu bu büyüklerin işi annenin babandan değilde senden duyması daha kötü olur. Bende anneme yetiştirdim zamanında şahit olduğum bazı şeyleri. Hiç iyi olmadı. Babanla konuş halletsin ya da anneni durumdan o haberdar etsinki kadın sonradan şüphelenmesin.
Soran+1 yılHaklısınız Babamdan duyması daha iyi gibi. Benden duyarsa farklı bir durum çıkabilir ortaya tepkisi büyük olur muhtemelen.
- +1 yıl
Deneyimle sabit :) Sen karışma ne yapıyorlarsa kendileri yapsın. :)
+1 yılAnnene soyle kadinin hakkindan kadin gelir :D
03 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum şimdi söylersem birde gelip Babamla kavga ederler annem çok sinirli olur Babamla ilgili birşey olduğu zaman.
- +1 yıl
Annenin ogrenmeye hakki var benim kocami oyle biri arasaydi konussalardi bunu benim ogrenmeye hakkim olurdu. Senin esin olsaydi esini arkadasinin kocasi arasaydi bunu da ogrenmeye senin hakkin olacagi gibi
Soran+1 yılHaklısınız annemin öğrenmeye hakkı var ama işte annemin kızgınlığını bildiğim için anlatma taraftarı değilim ama bu yakınlaşma hayra alamet değil söylesem daha iyi gibi.
+1 yılGidin kadinin kocasina soyleyin
010 Yorumla
Soran+1 yılSöylersek yanlış anlar birde Babamla kötü olur, Babamın en yakın arkadaşı Babamı suçlar birde neden cevap veriyorsun, konuşuyorsun gibisinden Babam suç aslında kadına diyemiyor ben evliyim, yanlış bu yaptığımız felan diye biraz fazla yufka yürekli Babam kadınlara karşı sesini çıkaramıyor. :/
- +1 yıl
Babana soyle bkac gun acmasin telefonu sonra arama kaydini adama gosterin rahatsiz ediyo acmiyorum diyin baban o kadar yufka yurekli olmasin durum daha kotuye gider
Soran+1 yılHaklısınız erkek arkadaşların hepsi cinsel birliktelil istiyor sen git kurtar babanı diyorlar bu çözüm olurmu kadın başka yerden bulaşırsa birde. :/
- +1 yıl
Hic ugrasma derim daha sonra olan size olur gene bosverin kurtulmaya bakin baban acmasin telefonu numarayi engellesin dahada devam ederse kocasina soyleyin baban telefonu acmazsa adam sizi suclayamaz ama cidden ne sen nede baban kadinla beraber olmayin olay dahada kotuye gider
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz babamla konuşucam durumu herşeyi anlatıcam yani gidişat iyi değil ya söyle ya da bir daha sana ulaşmasın felan diye annem öğrenirse kötü olucak işte o zaman.
- +1 yıl
Baktin dahada rahatsiz ediyo annene soyle babanin telefonuna bakar cevapsiz aramalari gorur acmadigini anlar bu sefer kadina gider onla konusur ya halledersiniz bir sekilde ama yazilanlari okudum git kadinla birlikte ol diyen var sakin boyle bisey yapma
Soran+1 yılBir an düşündüm acaba düzelirmi kadınla birlikte olursam diye? :/
- +1 yıl
Sacmalama hayir daha kotuye gider
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz işler iyice karışabilir Babamla konuşmam lazım en doğrusu baktım onunda gönlü var Kadına, direk gidip bizzat kadınla konuşucam annemi en sona saklıyorum çünkü ortalığı kıyamet götürür annem öğrenirse.
- +1 yıl
Son cozum annen iste sorunu halledemezseniz annene soyle o halleder
ben olsam söylerdim hatta beraber yolardık onu
04 Yorumla
Soran+1 yılAnneme söylersem kadını döver birde gelir babamı sorguya çeker biraz fazla kıskançtır annem.
Soran+1 yılAma Babamda normal olarak karşılık verince Annem kesin bıçağı kaptığı gibi fırlatır Babama bir kere yağ bıçağı fırlattı nasıl kesti bilmiyorum ama fırlatınca bıçak babamın kolunda yara açtı kanlar akıyordu bu tip olay olmuştu babam geneleve gitmiş hatta ayrılacaklardır sonrada babam söz vermişti.
+1 yılBabanda bulmuş fırsatı kaçırmasın
16 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? :/
- +1 yıl
Götür sun yani
Soran+1 yılCinsel ilişkimi? İyide Annem öğrenirse çok üzülür aldatmaya girer bu. :/
- +1 yıl
Birşey olmaz annen duymaz
Soran+1 yılBabam değilde ben girsem acaba kurtarırmıyım Annem, Babamı çok seviyor yani eğer Babam onu aldatırsa yıkılır arkadaşlar sen git kadınla ol bir daha rahatsız etmez diyorlar.
- +1 yıl
Aynen öyle bence dene kadını rahatlat
hayır babanın arkadaşına söyle :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDurum iyice tehlikeli hal alır diye korkuyorum problem çıkmasın daha beter sonra gelip Babama kızmasın sen niye cevap veriyosun lan felan diye? :/
+1 yılSöyle annen hakkindan gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılBüyük ihtimal kavga edicek Babamla işler kötüye gider diye korkuyorum ya da direk kadına gidicek kavga edicekler herkese rezil olucaz.
- +1 yıl
Siz değil o kadin rezil olur adi cikar bence Annene söyle
bence de çek babanı konuş
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı. Babanla konuş
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet konuşucam iş gerçekten iyi yere gitmiyor korkuyorum annem öğrenicek.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyleme.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıcam peki?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler