Görsele göre cevap verelim, hangisine yer verirsiniz, yoksa hiçbirisine yer vermez misiniz?

Görsele göre cevap verelim, hangisine yer verirsiniz, yoksa hiçbirisine yer vermez misiniz?

Ben engelli olana yer verirdim.. Çünkü bir elinde koltuk değneği var bir eliyle tıtunmuş olsa düşme ihtimali çok yüksek bu yüzden o oturmalı.. Bebeği de kucağına verirdik.. Annenin kucağından bebek düşmesin.. Yaşlı teyzeye ve arkadaki amcaya da gençleri kaldırıp yer bulurdum.. Olay çözülürdü.. 😅 Yalnız buna benzer olay yaşamıştım toplu taşıma aracında gençler yaşlıları görmemezlikten geldiler açıkca teyzeye yer verir misiniz dedim.. 😂
Öncelik kadınlara, yaşlılara, engellilere ve çocuklara verilmeli diye düşünüyorum lakin hepsinden de ziyade öncelik verilmesi gereken her daim çocuktur bana göre, resimdeki de çocuk dahi değil bebek, anne de hamile sanırım, hem karnında hem de kucağında çocuğu var, onun için anneye verirdim yerimi. En arkadaki kişi ne yaşlı, ne engelli, ne de kadın, ne de çocuk lakin zügürt, belki hiçbir şey yemedi, kan şekeri düşer lakin her hâlükârda öncelik hem hamile, hem de kucağında çocuğu olan annenin olur benim için, engelli insan, yaşlı teyze ve en arkadaki yere düşse onlara bir şey olmaz büyük ihtimalle lakin hamile kadın çocuğuyla yere düşse büyük felaketler olabilir, anne bana hamile gibi geldi, karnı burnunda sanki, annenin hamile olmadığını vasaysam dahi anneye veririm yerimi, çünkü hamile değilse bile kucağında çocuğu var. Engelli kişinin ve yaşlı teyzenin dayanakları var en azından, bastonları. En arkadaki kişinin ise eli ayağı tutuyor, ben kucağında bebeği olan anneye veririm yerimi.
Bu senaryo da bebekli kadına yer veririm, yaşlı ninenin de koluna girerim düşmesin diye. Diğerlerine de başkası yer versin mümkünse, herkesi aynı anda nasıl düşüneyim :) şaka bir yana 12-13 yaşında çocuklar dahil (öğrenci) yorgun, yaşlı, özel durumu olan olmayan herkese yer veririm. Erinmem. Çoğu zaman (saatlere de bağlı olarak) öğrencilere denk gelirdim genelde, okul çıkışı olan çocuklar, perperişan olurlardı, kalkar yerimi verirdim, "ablaaa yok yaaa" derlerdi, otur otur derdim, hemen otururlardı :) şimdi ufak bir ilçede deyim dolayısıyla otobüs yok, minibüs kavramı farklı işliyor burada. il merkezine gittiğimde ilk satırlar yaşanıyor tabii.
Keşke herkes böyle ince düşünceli olabilse : ))
Farketmiyor herkese de veririm benimle yanıttır çok yorgundur ya da hasta gözüküyordur ona da veririm bir şeyim eksilmez. önceliğim yaşlılar ve hamileler engellilerdir fakat kendimden küçük olan bir çocuğa dahi ayakta durmakta zorlaniyorsa gocunmadan yer veririm.
Cevap
7Cevap
ben elimden geldiğince ihtiyaçı olanlara yer veririm
Yaşlı teyze her an düşebilir o nedenle teyzeye yer ver çocuğuda kucağına ver olay kapansın 😃
Ayağı topal olana yazık değil mi🤔
Zaten biri kırık düşerse eşitlik sağlanır :)) ayrıca onun kemikleri teyzeye göre bilimsel açıdan da daha çabuk iyileşir o ölsün 😂😂
Biriniz en sondakini attı, sen de bunu öldürdün zaten başka seçenek kalmadı, KS çok acımasız çıktı 😂
Teyzeye sahip çıkalım 😃 bebekleri koruyalım gerisinin canı cehenneme 😂
Çocuklu olana yer verilir önce. Görseldeki zombi büyük sıkıntı onu aşağı atmak lazım.
Zombi 🤔
D zombi işte baksana tipe the walking dead de aynılarından dolu ajskdkfkfkfkgl
Garibimi görmüyor musun hasta o hasta, bir deri bir kemik kalmış : ))
İnsan eti yemekten hastalanmıştır o nalet ajskdkdkdkdkdkfkfkfk
Zombiye vermem. İlk gelen hamile kadın galiba ilk onu gördüğüm için ona veririm
B deki çok suratsız C de olana verirdim kesin 😅
Yaşlı veya yorgun olduğu belli olan biri olursa yer veriyorum
Yaşlı, hamile veya kalabalık arasında kalmış kadınlara yer veririm.
Sadece hamilelere cunku icerdeki bebek masum. Anasiyla alakam yok bebek onemli
Ciddi anlamda ayaktan duramayacağını düşündüğüm biri olması yeterli, elinde poşetleri ve çantası vs olan küçük bir çocuk da olabilir.
Araba aldım alalı yaklaşık 6 aydir hiç toplu taşımaya binmedim
Bebekli kadın, ayakta durmakta zorluk yaşayan yaşlılar vb
Abc üçüne de yer veririm
D?
Herkese verebilirim hiç sıkıntı değil
Genelde kimseye
Bebegi alirim gerisi umurumda olmaz
D ye nolmuş ya onu morga koysunlar
k imseye
kimseye yer vermiyorum
Kaplumbağa ninen dostum
Yaslilar kiyamiyorum