Ya Instagram da filan görüyorum sakallı erkekler ruj filan sürüyor , baya bildiğimiz makyaj yapıyor ve ben korkutucu buluyorum ve saçma. Cinsiyet kalıplarını yıkma gibi bi saçmalık var ve buna ayak uyduruyorlar koyun sürüsü gibi. her şey belli bir sınır ve ölçüde güzel yanı bu kalıplar sana ne yapıyor ki. Kalıpları yıkmak yerine insanlar ne der saçmalıklarını duymazdan gel ve hayatını yaşa. İnsanlar kendi hayatını güzelleştirirken başkalarının hayatını zehir ediyo maalesef. SANANE yani konuşmasan , yorumunu kendine saklasan olmuyo mu?
27 Yorumla- +1 yıl
akıl tutulması yaşıyoruz toplumlar olarak
- +1 yıl
sanane? bakma o zaman a**. sonra niye batı ile aynı raddeye gelemiyoruz. zihin bu! kafa bu! özgürlük, liberalizm, egaliteryanizm yok bu insanlarda. bunlara kalsa 1800lerde gibi yaşayacağız.
- +1 yıl
Yorum yapılması gereken bir dönemdeyiz, butür yorumları atan kimseninde annesi babası gibi davrandığına inanmıyorum kafanıza göre cinsiyetçiliği kullanıyorsunuz ama yinede bir çılgınlık yapıp sosyal medyanı kapatıp mağarana dönebilirsin eğer çok istiyorsan
- +1 yıl
@Slaydiyorumslayy mağarada yaşayan kim acaba haha. 1800lerde yaşmaya devam et
- +1 yıl
@Slaydiyorumslayy ya öf yanlışlıkla seni bana yorum yaptı sandım, pardon
- +1 yıl
@Sinirlicoksinirli kanka yorumum sana değil sakin ol eğer sana olsaydı sana yazardım
- +1 yıl
@Sinirlicoksinirli tamam sorun yok canım sağolsun
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen buna çok katılıyorum. Çevremde gördüğüm erkeklerin çoğuna bakıyorum feminen bir gay sonra bir bakıyorum iki gün sonra evleniyormuş.. şok oluyorum. Kadınlarda da inanılmaz bir kabadayılık ve maçolaşma var.
Herkes nasıl istiyorsa öyle davransın zerre umurumda değil ama ben de bu durumdan rahatsız olduğumu, hoşuma gitmediğini açıkca belirtmek isterim10 Yorumla
+1 yılKim, neye göre diyor mesela? Herkes olduğu gibi. Ne davranışlarıyla olsun, ne sözleriyle olsun karşı cins benzetmesini doğru bulmuyorum. Kadınlar kadın, erkekler de erkek gibi davranıyor. Bir değişiklik, fark yok.
10 Yorumla
+1 yılBir grup öyle evet. Bu tip gruplara saygı duyalım diyen arkadaşlarda düşünsünler bence. Neslimiz bunlar yüzünden tehlike altında haberleri yok. İş işten geçtikten sonrada saygı duyarlar artık . Lut kavminden daha beter hale geliriz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet çoğu öyle olmaya başladı maalesef
00 Yorumla
+1 yılBen tomboy değilim ama femboyları tatlı buluyorum. İsteyen istediği olsun kimsede buna karışamaz bu kalıplaşmış yargılarınıza bir son verin artık işinize gelen yeni nesil olaylarını kullanıp işinize gelmeyenleri linçliyorsunuz, baştan aşağı hatasınız
Ben bu tomboyluklara ve femboyluluklara kesinlikle katılıyorum
08 Yorumla- +1 yıl
Açıklamam gerekirse açıklarım saygılar.
- +1 yıl
bak bebişim, her cinsiyetin içinde erkek de kadın da belli oranda var, bu biyolojik olarak bile bir gerçek. benim söylemim gaylara da değil. ama senin isteyen istediğini olsun minvalinde sınırsız özgürlük emin ol sonunda sana da zararı dokunacak bir konu. he eşcinselsen seni bu değerlendirmeleri objektif yapabilmenden muaf tutuyorum çnkü eşcinsellerin tek talebi se*s s*KS ve daha fazla sek*...
- +1 yıl
@loveonthebeach 1 nerdeyse homofobiğim 2 tomboy ya da femboy eşcinsellikle alakalı değildir sadece maskulen ve feminemliğin baskınlığıyla ilgilidir , bende yazımda gaylardan bahsetmedim zaten.
- +1 yıl
Tam olarak senin yazina açıklama getirdim adam akıllı okunursa anlanacak şeyler yazdığıma inanıyorum
- +1 yıl
Ve şu konuyada kısaca açıklık getiriyim, o "popüler kültür" adı altında eleştirdiğiniz şey tek yönlü bir olay değil bir yönünde homofobikler popüler kültürken bir yönünde gayler popüler kültür, senin dahi yorumlarında popüler kültür izlerini yakalamak mümkün: bebiş, aşko, canısı gibi tabirler popüler kültürün "aşko kuşko" tabirine karşılık geliyor , yani bu sizin-bizim gibilerin eleştirebileceği bir konu değil. Bu yorumunuzun haklı olmasına mantıklı bir "tez" sunarsanız eğer size hak veririm ama eğer veremezsiniz fena popo olursunuz:>
- +1 yıl
1. ben üstteki yorumu gaylara yapmadm. gaylara DA diyerek ayrı bir cümle kurmuşum. dolayısıyla tomboy femboy durumuyla alakalı değil, adamakıllı okunursa anlaşılacak şeyler... (adamakıllı ayrı yazılmaz) boş boş boş eleştiri yapmak için eleştirme.
- +1 yıl
benim buradaki yorumum popüler kültüre de değil kedin kafanda kurup benim ağzımdan yorum hapma, he ayrıca popüler kültüre de karşıyım ama tekrar söyliyim inşalah anlarsın, benim eleştirim değişen cinsiyet rollerine. yani popüler kültür buna ancak aracı olabilir bunun sebebi olamaz. ayrıca bebişim bundan yıllar yıllar önce de vardı. yani misal bir 1960 filminde minnoşum fatoşum kelimelerine rastlayabilirsin. yani anlamazsın diye tekrar özetleyeyim bir kelimeye -ış, - iş, -uş eki getirmek o kelimeyi popüler kültür ürünü yapmaz. ayrıca sizin-bizim gibiler kim ne diyosun allahını seversen ya, söylediklerin arasında hibçir alam örüntüsü yok sıfır yani. neler açıklıyoruz arkadaş. bi de inanmış kendine. neyse yazdıklarımı iyi oku artislik yapma ve uza. çünkü bi daha sana cevap vermicem bu yeterince fazla bir cevaptı zaten.
- +1 yıl
Sırayla tüm yorumlarına açıklık getiriyorum cevap yaz ya da yazma beni ilgilendirmez, ilk olarak daha ilk yorumumda gayler hakkında tek kelime etmedim ve sen bana attığın yorumda "gaylara da" kelimesini kullanıp üstüne üstlük benim eşcinsel oldugum varsayimini yaptın, bu yorum karşısında ne anlamamı bekliyorsun? Adamakılıyıda nasıl yazdığım seni bağlamıyor o yuzden c2 seviye türkçe konuşan biriymişsin gibi boş bir cumle kurmana gerek yoktu. Bu boş bir eleştiri değildir, boş eleştiri alakasız konular üzerine yapılan bir olaydır ama ben popüler kültür*-aslında bağlantılıydı-yorumum haric tomboy ve femboy sorusundan çıkmadım. Evet, belki benim yorumumun altına popüler kültürle ilgili bir şey (ayrı yazılır diye yeme beni. d) dememiş olabilirsin ama ben bu yorumlarımı atmadan önce senin diğer yorumlarını da okudum ve orada tüm olayları yeni nesile, popüler kültüre bağlamışsın ben bunun hakkındaki fikrimi belirttim halada arkasındayım. Ve evet belki 1960 larda insanlar canımlı cicimli konuşuyor olabilirler zaten bizim popüler kültür dediğimiz şeyde budur. Popüler kültürden arınmış tek bir insan yok bu dünyada sadece bunu en aza indirebilenler vardır bu yüzden "sizin-bizim gibiler" demek istedim çünkü zaten popüler kültürün gobeginde dogmusuz ve bu konunun icine giren cogu konu hakkinda mantikli bir elestiri yapmamiz neredeyse olanaksiz zaten bu elestirilerimin cogunu bu zamana gore ama objektif (sadece femboylardan hoslanma olayimi belirttim) bir sekilde yapmaya calisiyorum sizin aksinize fikirlerimi yasitlarima gore dusunmeden soylemiyorum. Ve eger tum cumlelerimi ve kendi cumlelerini dikkatli okursan (ki oyle bisey yapmana gerekyok) örüntüyü farkedeceksindir. ve bu benim artistliğim değil bu seref size aittir. Uza? Pf:/. Ve artik cevap vermenide ben istemiyorum zaten tum gun ders calisip aksam 2-3 bolum anime izlicegime sizin gibi cahillerle ugrasiyorum daha fazla konusursam saygi cercevemden cikacagim.
+1 yılCinsel kimlik, eğilim, giyim kuşam, karekteristik özellikler bakımından evet katılıyorum. Toplumlara göre değişiklik gösterse de kadın erkek eşitliğinin ayarsız bir şekilde savunuldugunu düşünüyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
bence de. bir denge tutturamıyoruz. aşırı dejenerasyona maruz kalmaktan saplıklı düşünemiyor insanlar. ya aşırı feminizim ya aşırı maskülenite empoze ediliyor. kimse de durup len noluyo bunda bi iş var biz böyle değiliz kim ortalığı karıştırıyor demiyor. allah yardımcımız olsun.
- +1 yıl
İnsanların algıları ile oynamak o kadsr kolay artık. Daha doğrusu bir iki algıyla yönetmek kolay. Çünkü insanların içi boşalıyor. Suursuzluk hat safhada maalesef.
+1 yılBence gayet güzel, egaliteryan, liberal ve özgür bir dünyaya gidiyoruz, gelecek parlak. gerici ş***ler istedikleri kadar zırlayabilir. 1800lerin dağ adamı kafasında yaşayanlara iyi şanslar.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılherkesin herkese, her şeye benzediği bir dönemdeyiz, kim dediyse doğru demiş, zihinlerdeki tembelleşme ve çöküş durumu buna yol açan, ve elbette tekdüzeleşen hayatlar.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Gibi olanlar beni ilgilendirmiyor. Genel anlamda haklısın ama çok irite edici bir durum. Müthiş bir dejenerasyon var.
08 Yorumla- +1 yıl
yani insanların gurur guyması gerekn şeyler utanç verici olarak empoza ediliyor öyle bi devir ki internetteki bilgi ana babasından daha kııymetli şu gençlerin
- +1 yıl
valla allah sosyal medaynın belasını verse çok sevinirim. hatta bence internet kaldırılmalı inan her cefasına razıyım yokluğunun bu lanetli şeyin..
- +1 yıl
kendi başına gelmedikçe etrafı yorumlayamayan çevresini gözlemlemeyen bir canımsın değilim çok şükür.
- +1 yıl
canımsın değl orada yazdığım şey. g. zkalı değilim yazmıştım.
Aile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı. Ben katılıyprum toplumsal kimlik ve tanımlar değişmeye başladı, alışıla gelmiş cinsel kimlikler kaybolmayabaşladı
014 Yorumla- +1 yıl
nasıl bir şeytani düzen isteniyorsa gençlik de tıpış tıpış uyuyor düzene. çok üzlüyorum. erkekler karı gibi trip yapmaya kızlar erkeklerin peşinden koşmaya başladı. denge tam tersine döndü.
- +1 yıl
sus *** gericileri
- +1 yıl
Bu dusunce yapisina kesinlikle yobazlik demiyorum ama insanlarin kendi tercihi , doğrusu tomboy seven erkekte femboy seven kızda var ve bence yakışıyorlarda illa bi erkeğin erkek olması için kaşlarını çatıp mağarasına gitmesine gerekyok erkeklerde duygularını karşı cinse ifade edicek şekilde trip atabilir bunlar doğal olan ve olması gereken şeyler, kadınlarda (karı denmez bu, bu devirde bir yobazlıktır) makyaj sevmek zorunda olup tüm gün gülümsemek zorunda değil onlarda duygularını yaşayabilirler sinirli olduklarında eskiden erkeklerde olduğu gibi sevgililerine sataşabilirler , aslında bu hayatta belirli bir denge yok sadece kriterleri biz koyduk ve istediğimiz gibi değiştirebiliriz, sorunuz varsa soyleyin, saygılar.
- +1 yıl
@Slaydiyorumslayy kraliçeee! sonunda aklı başında birisi.
- +1 yıl
@Sinirlicoksinirli eyw sende kral adamsın beya
- +1 yıl
- +1 yıl
*ghostrider
- +1 yıl
@Sinirlicoksinirli çok sinirli olman hoşuma gitti kendi kendine kuduruyosun benim bi şey dememe seni muhatap almama gerek kalmıyo : )))
- +1 yıl
sinir hastasıyım sanane, kapa çeneni a**
- +1 yıl
@Sinirlicoksinirli ben değil sen kapatıcaksın çünkü benim soruma yorum yapıyosun. gidip başka yerde tepinebilirsinnn
- +1 yıl
yapıcam a**. muhalif görüşleri kaldıramıyorsan herkese açık srou yapmasaydın
- +1 yıl
@Sinirlicoksinirli hahahahahah ne kadar popülist söylem varsa hepsini saçıyor ya cidden nasıl bu kadar bomboş ve asimilesiniz hayretttt üzdü be canısı...
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet katılıyorum utanmasalar kızların kendilerini istemeye gelmesini bekleyecekler evlilik teklifini de kızlardan beklerler
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef kadınlar cenytilmen kibar erkek istiyo erkeklerde dönüsüyo dönüstükce farklılasıyo yumusuyolar demekki :))
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tam olmadı ama az kaldı. Cinsiyetler arası farklar epey azaldı
17 Yorumla- +1 yıl
bu iyi bir şey
- +1 yıl
bence herkes istediği gibi giyinsin. kadınlar erkek kıyafeti giyince sorun olmuyor mesela ama erkek giyince aman aman.
- +1 yıl
nereden baktığını tahmin edebilirsin. belli ki bisexual ya da gay. dolayısıyla all he needs is s*x.. bu canlının objektif ve sağlıklı bir toplumsal gözlem yapabilmesinin mümkünü yok o yüzden.. dikkate alma bile..
- +1 yıl
@Sinirlicoksinirli sakin ol... travmalarını anlıyorum. sevgi görmemiş kimlik bunalımı yaşayan bir insancağızsın. yazık ama acıyamıycam sorry şlsflidfid ingilizce öğretmeniyim ayrıca berkeleyde ingiliz dili edebiyatı okudum yeterli mi bebişim
- +1 yıl
@Sinirlicoksinirli çok cah*lsin yazım kurallarından bihabersin daha, ne okulu? senin ilkokul okuduğundan bile şüpheliyim.. neyse ya sıkıldım senden. boş boş yazıp dur ve seni muhatap almamın gururunu yaşa bi süre... bye
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. katılıyorum ama gülmekten 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
başka gezegende yaşıyorken rahatsız etmiş oldum kusura bakmayın biz dünya isimli gezegendeyiz. size mutluluklar...
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tabiki öyle bir şey var. Bu olay ileride bir problem yaratabilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar şu an daha erkek erkek çoğunluk labunya olmuş
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar yüzünden böyle oldu türk kızları kendilerile gurur duyabilirler
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle. Fikrimce bunun sebebinin modern dünyanın feminist propogandaları olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Turizm işi yapıyorum by memlekette kafası rahat özgürce yaşayan insan tanıdım.
00 YorumlaBirkaç kişi öyle olmuş diye genelleme yapamazlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGünümüz erkeklerinin çoğu oğlandır orası kesin. Kızları bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsiyetler arasındaki belirgin çizgiler artık çok daha az, bunu kabul ediyorum.
10 YorumlaEvet aşşırı katılıyorum
21 Yorumla- +1 yıl
valla ben de. kim bu insanların beynini yıkıyor iki diziden hemen kimlik şoku yaşıyor anlamıyorum ya yazık
+1 yılBen sakalk traşı olan kadın. Etek giyinen erkek görmedim. Ney kast ediyorsun?
00 Yorumla
+1 yılEvet şimdiki erkeklerin hepsi pelinsu olmuş
01 Yorumla- +1 yıl
hahahah güldürdün ama aslında çok üzücü genel olarak
Hikayeden nağmeler
01 Yorumla- +1 yıl
ne diyon?
Yerim ayol öyle şey mi olur 💅
03 Yorumla- +1 yıl
ben fobikim kardeş lütfen yani
- +1 yıl
yalnız burada eşcinsellik eleştirisi yok sorumda. o ayrı bir konu. benim yorumum rolleri değiştiren kadın ve erkekler. yani karı gibi trip yapan erkek ile erkek gibi küfreden kız gibi misal...
+1 yılama hangi konuda demişler acaba!!!
02 Yorumla- +1 yıl
soruyu nasıl okudun bilmiyorum ki arkadaş
- +1 yıl
Giyim konusundami konuşma hal hareketlerde mi
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılFeminizm zırvalığı bunu pompaladı dünyaya.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılhayır
azınlık öyle olanlar00 Yorumla Onu dienin... noktalari sen doldur ablasi
00 YorumlaGenel olarak söyleyemeyiz bunu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. hayat sartlari yapacak bir sey yok.
00 Yorumla
+1 yılCivar top dolmuşsa bizim suçumuz değil
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet Ben erkek gibi düşünüyorum mesele
00 YorumlaBen ise tam tersi maskülenitemi koruyorum
00 YorumlaEvet başladı böyle bir durum maalesef.
00 Yorumla
+1 yılNe yani askere falan mı gidicem şimdi ayğ
01 Yorumla- +1 yıl
He ya tüh 😂
Ay ne bileyim, ben sonuna kadar erkeğim!
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılolmuş olmuş maşallahımız var valal
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bilemiyorum ama eski nesil artik yok.
11 Yorumla- +1 yıl
ana baba değil internet yetiştiriyor gençleri
- Aile & Toplum konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimliğimde erkek yazıyor şimdi baktım.
00 Yorumla Valla testosteron seviyem arşa ulaşmış durumda
02 Yorumla- +1 yıl
testesteronla adam olunsaydı, bülent ersoy en delikanlısı olurdu.
Katiliyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı. Oldum vallahi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılben hariç
00 Yorumla
+1 yılYoooo
00 YorumlaGüzel tespit
00 Yorumla
+1 yılEvet, bu da kıyamet alametlerinden biri.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani denebilir
00 Yorumla
+1 yılevet.
00 Yorumla
+1 yılEvet öyle
00 YorumlaMümkün
00 Yorumla
+1 yılEvet, aynen öyle oldu.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. Yessss
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evet
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Katılmıyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. Katılmıyorum