Bence her konuda %100 eşitlik olmalı sen kadınsın bunları yapmalısın sen erkeksin bunları yapmalısın demek saçma. Kadınlar erkek gibi işe gidiyor erkekler kadın gibi cocuk bakıyor diye bakarsak ileri gidemeyiz tabi Merve ne açıdan dedi bilemem
Ciao🍀🦇 Başkalarının ilişkilerine genelleme yapan insanlardan soğuyorum.
Karakterin cinsiyeti olmaz. Ne demek "kadınlar erkekleşti erkekler kadın gibi oldu? Yok ahir zaman alametleri vs." Ne kadar saçma görüşler.
Toplumdada ilişkilerde de kadın erkek cinsiyet fark etmeksizin istediği gibi olur. Empoze edilen kadın ve erkek rolüne uymak zorunda değil. Bu ve bunun gibiler yüzünden gelişemiyoruz. "Aaaa erkek gibi , adama kadın gibi"
Haklı. Eril ve dişil enerjilerin yeri değişti, dengeler bozuldu. Güçlü kadın olmayı erkek kadın olmakla karıştıran kadınlarla; çağa uymaya çalışırken eril enerjisini yitirip feminenleşen trip atan erkekler türedi. Bitirdiler ilişkileri.
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kısmen haklı buluyorum. İlişkide kibar olmayı abartıp neredeyse kıvıran erkekler var, yine aynı şekilde kendimi ezdirmem diyerek erkeğini ezenler var. Herşey kararında güzeldir. Son sözü erkek söylemeli ama bu son söz hakkını da eşini korumayı ayrı tutarak "tamam sevgilim" olarak kullanması taraftarıyım.
Ben her gün kimseye günaydın, iyi geceler yazmayacak kadar üşengeçim. Her gün vakit ayıramayabilirim. Yapışıklığı sevmem. Beni böyle kabul eden bir erkek yok sanırım, o yüzden haklı😄
Evet haklı ayrıyettende ünlü olsaydım kesinlikle yürüyüp bırakmıycağım bir kadındırda kendisi fiziği tavırları hareketleri gayette hoştur murat denen eleman hande ye neden geçti anlamadım merve boluğur bence çoğu ünlü kadından daha iyi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cidden doğru erkeğin nazını tribini çekiyoruz çocuk gibiler oyun meraklari vb.
Kadınlar çalışmak istiyor erkekler oturup oyun oynuyor benim etrafımda bu. Erkekler kadınlardan daha iyi bebek bakıyor bu zamanda yiğidi öldür hakkını yeme👏.
ahaha naptilar cay ismarladilar da parasini mi vermediler? ahsdjshda sana ne be baskalarinin iliskisinden nefret ediyorum genelleme yapan insanlardan bu da genelleme oldu ama neyse jdhshsx