Sizce esimmi hakli benmi yanlis yaptim yoksa biraz uzun ama okurmusunuz lutfen?

Arkadaslar biz surekli ayri evimiz olmasina ragmen esimin ailesinin yaninda kaliyoruz haftanin iki uc gunu eve geliyoruz. Ondada cok yorgun oluyoruz ev camasir esim orada rahat yatip kalkamadigi icin eve geldiginde tv karsisina gecip uzanmak istiyor aksamlari. Ama ust komsularimiz evde oldugumu, da hemen geliyor normalde misafir severiz ama eve gelir gelmez bir dinlenmeden evi toparlamadan gelince biraz yorucu oluyor. Esim bunu istemiyor farkindayim bende bugun onlar gelmeden ben gudiyim aksam gelmez esim rahat eder dedim hatta orada evde her yerde camasir asili dedim esimde bu ara cok yorgun eve gelince yatip dinlenmek istiyor dedim onu dusundugum icin ama aksam olunca komsu ailecek yine gelmek istedi. Esimde cok sinirlendi bende baya gerildim esim hep soyleniyor ama gelince gulup konusuyor bir sey yok gibi ben kasildigimla kaliyorum. Ve benim baska ne arkadasim ne cevrem var. Ama onun tarafi gelince ben ayni tepkiyi vermiyorum bakin esime hak veriyorum ama azcikta beni anlamasini istiyorum arada bir gelip giderler tek komsumuz bak kimsem yok falan diyorum hep ailenle beraberim senin arkadasinda cat kapi geliyor sesim cikmiyor benim dedim neyse. Saat 9 oldu komsularimiz gelmek bilmedi ben aradim kizlar bakmadi dedim ki esini sen bir ara belki sendende bir tepki beklerler bir kereligine mahsusta sen adami ara. Basladi bana bagirmaya cagirmaya cagirdiysan misafir ara diye dedim ben cagirmadim kendileri gelince bir sey diyemedim konusmustuk bunu. Hem kendi tarafindan biri gelince sende hemen kendin cagirip anlastigin halde eslerini bana arattiriyorsun bir istekleri var mi diye sordurtuyorsun senden beklerler diyorsun aramayincada yine surat yapip moralimi bozuyorsun dedim ve gercekten durum boyle. Bagriyor kafanda kuruyorsun diye. Dedim sakin sende bana aratmiyorsun misafir gelicegi zaman teklif bile etme sende dedim sus diyor cenen sussun diyor boyle dedim diye. Ne bicim konusuyorsun diyorum canım sus diyorum diyor. Basladim aglamaya psikologgada gidiyorduk nettende acip gosteriyorum problemler konusa konusa cozulur ama hep aynisini yapiyor bana. Agladim diye bagriyor susmuyo cenen diyor git basimdan diyorum gitmiyor yumruk indirmicek ama yumurugunu kaldiriyor ve benim dogumuma bir ay var. Kalktim mutfaga gittim agliyorum yalandan kendisi bagriyor baciyor kapiyi bagir butun bina duysun diyor. Sonra cekip gitti. Insan dogumu yaklasmis karisini o halde yalniz birakip gidebilirmi? O gidince komsu geldi biz senin sesini degil onun sesini duyduk diyor. Benim kabahatim var mı Allah askina

Güncellemeler
+1 yıl
..
Sizce esimmi hakli benmi yanlis yaptim yoksa biraz uzun ama okurmusunuz lutfen?