Arkadaslar biz surekli ayri evimiz olmasina ragmen esimin ailesinin yaninda kaliyoruz haftanin iki uc gunu eve geliyoruz. Ondada cok yorgun oluyoruz ev camasir esim orada rahat yatip kalkamadigi icin eve geldiginde tv karsisina gecip uzanmak istiyor aksamlari. Ama ust komsularimiz evde oldugumu, da hemen geliyor normalde misafir severiz ama eve gelir gelmez bir dinlenmeden evi toparlamadan gelince biraz yorucu oluyor. Esim bunu istemiyor farkindayim bende bugun onlar gelmeden ben gudiyim aksam gelmez esim rahat eder dedim hatta orada evde her yerde camasir asili dedim esimde bu ara cok yorgun eve gelince yatip dinlenmek istiyor dedim onu dusundugum icin ama aksam olunca komsu ailecek yine gelmek istedi. Esimde cok sinirlendi bende baya gerildim esim hep soyleniyor ama gelince gulup konusuyor bir sey yok gibi ben kasildigimla kaliyorum. Ve benim baska ne arkadasim ne cevrem var. Ama onun tarafi gelince ben ayni tepkiyi vermiyorum bakin esime hak veriyorum ama azcikta beni anlamasini istiyorum arada bir gelip giderler tek komsumuz bak kimsem yok falan diyorum hep ailenle beraberim senin arkadasinda cat kapi geliyor sesim cikmiyor benim dedim neyse. Saat 9 oldu komsularimiz gelmek bilmedi ben aradim kizlar bakmadi dedim ki esini sen bir ara belki sendende bir tepki beklerler bir kereligine mahsusta sen adami ara. Basladi bana bagirmaya cagirmaya cagirdiysan misafir ara diye dedim ben cagirmadim kendileri gelince bir sey diyemedim konusmustuk bunu. Hem kendi tarafindan biri gelince sende hemen kendin cagirip anlastigin halde eslerini bana arattiriyorsun bir istekleri var mi diye sordurtuyorsun senden beklerler diyorsun aramayincada yine surat yapip moralimi bozuyorsun dedim ve gercekten durum boyle. Bagriyor kafanda kuruyorsun diye. Dedim sakin sende bana aratmiyorsun misafir gelicegi zaman teklif bile etme sende dedim sus diyor cenen sussun diyor boyle dedim diye. Ne bicim konusuyorsun diyorum canım sus diyorum diyor. Basladim aglamaya psikologgada gidiyorduk nettende acip gosteriyorum problemler konusa konusa cozulur ama hep aynisini yapiyor bana. Agladim diye bagriyor susmuyo cenen diyor git basimdan diyorum gitmiyor yumruk indirmicek ama yumurugunu kaldiriyor ve benim dogumuma bir ay var. Kalktim mutfaga gittim agliyorum yalandan kendisi bagriyor baciyor kapiyi bagir butun bina duysun diyor. Sonra cekip gitti. Insan dogumu yaklasmis karisini o halde yalniz birakip gidebilirmi? O gidince komsu geldi biz senin sesini degil onun sesini duyduk diyor. Benim kabahatim var mı Allah askina
Sizce esimmi hakli benmi yanlis yaptim yoksa biraz uzun ama okurmusunuz lutfen?
Güncellemeler
+1 yıl
..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Takildigimmlonu evkniz varken baska yerd eniye kaliyosunuz hadi kaldiniz eve velincede misafiri az agirlayin onlarin yuzunden kendi huzurunuzu niye kaciriyosumuz ikinizde sacmaliyosunuz
Evet bu durum sacma bende farkindayim ama gelecek bunlar kendisi gelmeyin diyemiyor bana dedirtecek kotu ben olucam. Ustune kendi yapmadigi bir seyi benden istiyor sende benden isteme o zaman diyince ne canım kaldi ne bir sey kendisine hak bana cok
Gerekiyoda sen diyip kotu ol ya karsindaki anan degil babam degil alti ustu komsu yani onlarin yuzunden ne diye huzurun kacsin cok sacma
Kendisi kotu olsun o zaman
Bende komsu icin esimi karsima almadim ama oda benden istemicek bunu belirtttim dogru bir sey olsa tamam der gecer ama oyle olmadi
Yorum. yok size bisey diyemem :))
Bence eşin haklı adam eve gelince rahatça oturmak istyor sende o evdeyken görüşmek biriyle sürekli görüşmek zorunda seglsn sen sevyorsan arkadaşınla görüş ama esin sevmk zorunda değil evinde rahatça oturmak hakkı
Kalabalıktan hiç haz etmem o yüzden davranışını doğru bulmdm ben
Ben ona hak veriyorum zaten bir sey demiyorum hatta gelemsinler diye esim cok yorgun bu aralar hep mesai yapiyor dedim evde camasirlad serili her yere dedim. Gelicez dediler hani ona deseler oda gelme diyemez birde geldiklerinde o gulup konusuyor hicbir sey yok gibi ben bana yasattigiyla kaliyorum ve ben cagirmadim gercekten. Hem dedigim su benimde cevrem olcak tabi ara sira baska kisiler cunku bende surekli onun ailesiyle beraberim eve sadece onun arkadaslari geliyor ben boyle bir tepki vermiyorum. Benim tek gelenim gidenim onlar. Surekli onun ailesiyle beraberiz. Hem hakli da kendinden biri gelicegi zmana neden beni aratiyor banada aratma o zaman diyorum burada benim hakkim yokmu kendisi aramiyor ama ben aramayinca yine benimle tartisiyor kendine hak gordugunu baskasina cok gormek degilmi bu
Birde haftanin iki gunu evde calisiyor 2 de hafata sonu 4 gun beraberiz o evdeyken is guc yapamaiyorum kalan 3 gunun birinde yine ailesine giderken yolum geciyor kalan iki gun evin butun isini gucunu yetistirmeye calisiyorum o arada cagir diyor bana hicc vaktim olmuyor ki
İşte canım benim erkeler biz gibi değil o adam akşama kadar yorulup eve geliyor sürekli sürekli ailesinden olmayan birni gormek zorunda değil koca gün torbyi girdi illa erkek kadın bir arada mi olmak zorundasınız koçanı evden sogutursun akıllı ol bide komsunda olsa arkdsnda olsa kocan evdeyken çağırma yalnzkrn çağır çok tehlikeli bak ben sana diyorum beni bir dost bil srytan var araada
Diğer konudaysa sende görüşme o yapıyor diye yapma hiç yapmyin istemiyorum de istemiyorum demek için sende onun yaptığını yapma bir şeyi konuşmanın milyonlarca yolu var inatlasmk biseye yaramaz
Tabiki orasi oyle ama benim kizdigim zaten bir tek su o cagrinca bana araatiyor ben cagrinca aramiyor kaldiki ben cagirmadim oda biliyor kendisi gelmeyin dese anlicam bana dedirtiyor bmama gelince guluyor arada hep kotu ben oluyorum
Ailesine gitmeyincede suc ben kendi hayatima hicbir arakadas sokamiyorum iki yildir tek cevrem elti ve gorumcelerim ve en kucugu bile benden 12 yas buyuk banada yazik ben onu o kadar dusundum ettim kendin istemedigini banada yasatma o zaman
Bak sende hakloson bir kere herkesle arama mesafe koymak senin elinde sen onlarla görüşmeye mecbur değilsin ki böyle bir şeye mecbutr birakmya esininde hskki yok isteklerini soykeyeceksin ve direteceksin. Bir kere koçanı eline alcaksn mutlka dedgme gelir seviyorsa seni merak etme daha az gorusceksin hayır evimde rahatım ben diyeceksin hastyim falan diyip bir şeyleri bahane et ilk bskarda ama her dediğini yapma evinde otur
Sen bu adamı boşa