Aile & Toplum Napıyorsunuz ya tek benim mi canım sıkılıyo? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Doğru düzgün sohbet edecek birileri de var mi Napıyorsunuz ya tek benim mi canım sıkılıyo? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl aynennnn benimdeee amaa isteyimmmmmmmmmmmmmmm :( hahahaha gitt kendinlee biraz oynaaa neguzeelll 1 15 Yorumla Soran +1 yıl Ne oynayım Yorumla Adanus0101 +1 yıl almamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anlamadinnmiiii? kendinlee oyniyacaksinnn isteeee :) bunu mu anlamadin Yorumla Soran +1 yıl Abla sevmiyorum ben ders çalışıyorum zaten kafamı karıştırma 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yasin kac Yorumla Soran +1 yıl 23 😂😂 Yorumla Adanus0101 +1 yıl bu erkek yaa Yorumla Soran +1 yıl @Adanus0101 dimi 😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eeeehhh yasin gelmis kac olmus halen anlamiyorsannn pess yanii.. git kendinle oyna demek: mastürbasyon yapmak canimm.. bunuda anlamadiysann Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Adanus0101 ne cok biliyon sende m@l gibi ortaya girmis konusuyon Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neolduuu giii Yorumla Adanus0101 +1 yıl bu kadar abaza bi soru görmedim kendimi kabak gibi ortaya atıyor Yorumla Soran +1 yıl Abaza soru? Yorumla Soran +1 yıl Hiç abi ya Yorumla
İşte_ben0123 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Valla benimde canım sıkılıyor istiyorsan özelden sohbet edelim 0 0 Yorumla
Atlı_Bir_Filozof Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Benim de canım sıkılıyor sohbet edelim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne konuşcaz Yorumla Atlı_Bir_Filozof +1 yıl Ne istersen ondan konuşalım sen seçersin olur mu Yorumla
DümendenSportmen Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aha sohbet etmek istemiş şikayet edim hemen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye ki Yorumla DümendenSportmen +1 yıl Kural ihlali olduğu için Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 757 cevap paylaştı. calisiyorum, bir yandan KS teyim, sen? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bende ders çalışıyordum ama bunaldım Yorumla BirRüyaOlsam +1 yıl git disari cik biraz dolas, müzik dinle bir yandan Yorumla Soran +1 yıl Yağmur yağıyorr Yorumla BirRüyaOlsam +1 yıl semsiye al, kapsonunu tak, daha güzel bence :) Yorumla
Taner010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben varım benim de canım sıkılıyor. 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. İyidir iş güçİstersen ederiz 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Cips yiyelimmi 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Yedim az önce 😶 Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Neylii Yorumla Soran +1 yıl Acılııı Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Bende isteriim Yorumla Soran +1 yıl Varmış ya sende Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Yoo senden para dilenip alcaktim Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Param yok öğrenciyim sen al bana Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Hadi dilenelim 💅 Yorumla Soran +1 yıl Kimdenn Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Camideeen Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Sen dilen benim yerime ben yorulmayım boşuna olur muu Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Demek para sevmiyorsunn Yorumla Soran +1 yıl Ya bana sapıkça şeyler söylüyorlar 😶 Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Ayippp Yorumla Soran +1 yıl Kız onlara 😭 Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Asko kusko tirnaklarimla tirmalarim onlari 💅 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha farkettim tırnaklarının güzelliğini ikide bir atıyon Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Ekle beniii Yorumla Soran +1 yıl Knk bak yeminle kötü bi niyetim yoktu benim ya niye herkes sapık 😂😂 Sen böyle değilsin demi Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Hayir haşaaa Yorumla Soran +1 yıl Engellerim zaten 😂😂 Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Eveet 💅 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yanlız değilsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
aynennnn benimdeee amaa isteyimmmmmmmmmmmmmmm :(
hahahaha gitt kendinlee biraz oynaaa neguzeelll
Ne oynayım
almamadım
anlamadinnmiiii? kendinlee oyniyacaksinnn isteeee :) bunu mu anlamadin
Abla sevmiyorum ben ders çalışıyorum zaten kafamı karıştırma 😂😂
yasin kac
23 😂😂
bu erkek yaa
@Adanus0101 dimi 😂😂😂😂
eeeehhh yasin gelmis kac olmus halen anlamiyorsannn pess yanii..
git kendinle oyna demek: mastürbasyon yapmak canimm.. bunuda anlamadiysann
@Adanus0101 ne cok biliyon sende m@l gibi ortaya girmis konusuyon
😂😂😂😂
neolduuu giii
bu kadar abaza bi soru görmedim kendimi kabak gibi ortaya atıyor
Abaza soru?
Hiç abi ya
Valla benimde canım sıkılıyor istiyorsan özelden sohbet edelim
Benim de canım sıkılıyor sohbet edelim
Ne konuşcaz
Ne istersen ondan konuşalım sen seçersin olur mu
Aha sohbet etmek istemiş şikayet edim hemen
Niye ki
Kural ihlali olduğu için
calisiyorum, bir yandan KS teyim, sen?
Bende ders çalışıyordum ama bunaldım
git disari cik biraz dolas, müzik dinle bir yandan
Yağmur yağıyorr
semsiye al, kapsonunu tak, daha güzel bence :)
Ben varım benim de canım sıkılıyor.
İyidir iş güç
İstersen ederiz
Cips yiyelimmi
Yedim az önce 😶
Neylii
Acılııı
Bende isteriim
Varmış ya sende
Yoo senden para dilenip alcaktim
😂😂😂 Param yok öğrenciyim sen al bana
Hadi dilenelim 💅
Kimdenn
Camideeen
😂😂😂 Sen dilen benim yerime ben yorulmayım boşuna olur muu
Demek para sevmiyorsunn
Ya bana sapıkça şeyler söylüyorlar 😶
Ayippp
Kız onlara 😭
Asko kusko tirnaklarimla tirmalarim onlari 💅
Ahaha farkettim tırnaklarının güzelliğini ikide bir atıyon
Ekle beniii
Knk bak yeminle kötü bi niyetim yoktu benim ya niye herkes sapık 😂😂 Sen böyle değilsin demi
Hayir haşaaa
Engellerim zaten 😂😂
Eveet 💅
Birazdan sınava girecem
İyiyim senden
İşten geldim oturuyorum öyle
Yok benim de
Işden geldim uzanıyorum
Yanlız değilsin
Hayır olsun
Neden