Babam uyuşturucu bağımlısı ve annem babamı aldatıyor. 22 yaşındayım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım edin?

Merhaba. Direkt olaya giriş edeceğim. 2002 doğumluyum. Annemle babam 2001 senesinde evlendiler ve annem 3 ay sonra babamın uyuşturucu bağımlısı olduğunu öğrendi. Annem o zaman onu sevdiği için susdu ve tüm acılara rağmen beni ve kız kardeşimi hiç yokluk hiss ettirmeden büyütdü. 2 3 işte aynı anda çalışıyordu bizi büyütmük için. Babam ise hiç bir şey yapmıuordu, ailesi umrunda değildi bile. Ben ise onun uyuşturucu bağımlısı olduğunu 17 yaşımda üniversite zamanı öğrendim. Aynı yıl annemin babamı aldatdığını da whatsapp konuşmalarından öğrendim. Kendisine söyledim, bir daha yapmayağına söz verdi. Tabiki inandım, çoçuktum daha. Babam o zaman ayrı ülkeye gitmişdi çalışmak için. Hala ayrı yaşıyor yurtdışında çalışıyor. Ben o zamanlar kıza aşıktım ve 3 sene nasıl geçti bilemedim. 3 sene sürecinde anneme odaklanmadım çünki kafam meşguldu. 20 yaşımda kız beni aldatdı. En büyük darbemi yediğimi sanıyordum ama olmadı, atlattım. Spora başladım, güzel işim oldu, kendi küçük işimi kurdum , kısacası küllerimden yenidem doğdum. Fakat bir kaç hafta önce annemi yine aldatırken yakaladım. Bu sefer de yıllardır tanıdığım şerefsizle. Bu sefer de aynı yalanları söyledi. Küçük kardeşim var 15 yaşında ümiversiteye hazırlanıyor. O da benim yaşadığım cehennemi yaşamasın diye susuyorum. Ama ne yapayım bilmiyorum… Yeniden çöktüm. Artık nefes bile alamıyorum. Yaşadığım avılardan zorluklardan dolayı beynim kurumuş durumda. Ne yaptığımı bilmiyorum. Yaşayan ölü gibiyim. Ne spor yapıyorum ne bir şey.. uyanıp işe gidip eve gelip uyuyorum ki yarın olsun. Annem ve kardeşimle bir evde yaşıyorum. Bazen günler normal oluyor, bazen çok depresif. İşin kötü yanı ise annem babamla evli. Neden boşanmıyorsun diye soruyorum , diyor ki boşanmış karı damgası istemiyorum. Küçük kardeşini düşün diyor o ne yaşar bu yaşında. Ben annemin beni büyütmek için çektiği acıları ıztırapları hatırlıyorum sürekli ve çok şiddetle davranmıyorum onunla. Fakat bu durum beni içten içe öldürüyir her gün. Bu seferki darbe geçen seferki kızın beni aldatması gibi değil. Ömürlük aldığım darbe … toparlanamıyorum. Ne yapmalıyım akıl verin lütfen.. ayrı eve mi taşınayım ne yapayım?
Babam uyuşturucu bağımlısı ve annem babamı aldatıyor. 22 yaşındayım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım edin?