Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşındayım. 5 6 ay kadar önce babam bilgisayarda facbook hesabını açık unutmuş. Bende bir merakla mesajlrını açıp okudum. Bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrendim. Mesajlara göre buluşuyorlarmış. Babam konuştuğu kadından cinsel fotoğraflar istemiş ve kadında yollamış. Bir kaç aylık konuşmalarını okudum. Bugün bu anlattığım olay aklıma geldi. Merak ettim ve babamın facebook hesabını çaldım ve şifresini değiştirdim. Yine mesajlara baktım ve aynı kadınla ilişkisinin devam ettiğini gördüm. Bu ilişkinin mesajlardan aşk ilişkisi değil cinsel bir ilişki olduğunu anladım. Hala buluştuklarını anladım. Annemin bunlardan haberi olmadığını düşünüyorum. Kardeşim veya bunu anlatabiliceğim kimsem yok. Lütfen yardım edin. Annemin üzülmesini ve ailemizin yıkılmasını istemiyorum. Ne yapmalıyım lütfen düşüncelerinizi paylaşın.
Babam annemi aldatıyor ne yapmalıyım diye kara kara düşünen o kadar çok kişi vardır. Maalesef herkes sadık kalamıyor. Baban tüm ailesine ihanet etmiş oluyor ve yuva yıkılmasın diye bir şeylerin üstünü örtmemek gerek. Önce yeterli delilleri topla, baban evini ve sorumluluklarını ihmal ediyorsa bunları da kanıtlayacak hale getir. E, tabii avukat bulup boşanma davası, nafaka falan. Burada avukat desteği almak iyi.
Anneni üzmemek için bu durumu saklama zaten. Kadının belki şüphelendiği durumlar vardır, kadınlar anlar. Bu konuyu anlatmak için annenin kardeşi, en yakın arkadaşı gibi birinden de destek alabilirsin. Böylece başka biri daha destek olur hem de kendini yalnız hissetmez. 🙂
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam o kadini arastiririm nerde otiruyor napiyor. Takip et tekrar bulusmalarini yakala. Mumkunse kadinla beraber fotolarini cek. Delillerin olsun sonucta sadece sanal iliskide ola bilir. Tum delileri fotolari topladiginda kendinden wmin bir sekilde cik babanla konus. Sonucta yalanliyamaz. Kadina gelince kesin evlidir oyle olmazsa babanla sadece cinsel iliski amacli birlikte olmaz. Onada guzel bir mesaj cek kadinin yolladigi fotolari babanla fotolarini yolla ve uyar bir daha bu adama yaklasirsan rezil ederim butun ailene mahleye yayarim resimlerini diye.
Babani heo takip altina al butun sosyal medya sifrelerini acik tutsun. Pismansa hatasini anlarsa korkar bidaha yapmaz. Eger ki yok gene ayni tas ayni hamamsa malesef herseyi annene anlatmalisin. Sonucta onun karari.00 Yorumla
+1 yılüzücü bir olay. Rabbim bizleri bunlarla imtihan etmesin. tabiki evlatlar için zor olduğu kadar annen için de zor olur ama bence annene anlatmasın.. benim öteki türlü içim rahat etmezdi. hem babanı da bir yokla bildiğini belli et ayağını yorganına göre uzatsın baban bile olsa acımayacaksın kardeşim
02 Yorumla- +1 yıl
Zaten artık içimde babama karşı bir gıdım sevgi kalmadı :( Benim kahraman sandığın adamın yıllar boyunca hem annemi hem de beni aptal yerine koyduğunu bir or*spya benden daha çok değer verdiğini öğrenince ona karşı ne saygım kaldı ne de sevgim
- +1 yıl
:((
Merhabalar,
Size düşen görev; eğer dürüst olmak, vicdan azabı çekmemek ileride oluşabilecek sorun ve problemlerden sorumlu olmak istemiyor iseniz anne ve babanızı yanınıza alarak durumu açıklayacaksınız. Babanız, annenizi sevmiyor ve saygı duymuyor ki aldatma gereği duyuyor ve fiilen de gerçekleştiriyor. Bu neden ile sizde durumu açığa kavuşturun ki annenizde yalan ve aldatılmak gibi kötü durumlara düşmesin. Belki karşısına babanızdan kat ve kat daha iyi bireyler çıkabilir. Sonuçta hayat bu insanlar tek bir kişiye bağlı kalacaklar diye birşey yok.06 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız kafam çok karışık zamana ihtiyacım var kendimi çok çaresiz hissediyorum. Anneme anlatmaya dilim elvermiyor
- +1 yıl
Yapabilecek birşey yok malesef hanımefendi, anlatmanız gerekmektedir. Empati yaparak en kısa yoldan sonuca varabilirsiniz. Benim için söylemesi kolay olabilir ancak daha öncede aynı durumu yaşayan arkadaşlarım oldu. Hep bu tür olaylara yaklaşımım aynı oldu, sonuçta anneniz aldatılıyor ve ona yalan söyleyen ve aldatan kişiye hizmet ediyor, yemek yapıyor vs. Bu kötü bir durum değil mi sizce de?
- +1 yıl
Evet çok kötü bir durum en kısa zamanda anneme anlatmaya çalışacağım :(
- +1 yıl
Teşekkürler..
Bak canım bende hem annemin hem babamın birbirleribi aldattığını öğrendim bilgisayar programcısıyim gizlice telefonlarını facelerine girdim baktim biri çalıştığı yerde patronuyla aldatiyo diğeri yaşadığım şehirde biriyle yani öğrenmişsin kötü olmuş ama buna yapacak bir şeyin yok birak ne halleri varsa görsünler ben bıraktım kendimide cektim eskisi gibi davranmiyorum onlara daha da konusmak istersen gel ozelden konuşalım istersen tabi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılbenim babamda öyle maalesef ama sanaldan her şey aşk sevgi ve cinsellik. Artık umursamıyorum desem biz, annem ve kendimizce mutluyuz zaten babam olmayınca daha huzurlu oluyor ailem. annem bi ara öğrendi baya kötü olmuştu ama kardeşlerim var bir şey yapamıyor zaten babamında annemi bırakma gibi bir lüksü yok. ama sana gelince bir şey diyemiyorum amcam babam hakkında " erkekler böyle yapacağınız bişey yok elinizden bişey gelmez" demişti ama bir gün babam anneme bu yaptıklarının bedelini ödeyecek elbet sadece doğru zamanı bekliyorum
10 YorumlaNe demek ailem dagilmasin ya tabi ki annen bilcrk karar ona aiitir bosansinlar biyle baba olcagina ayrilsinlar da karisisinin degerini bilsin kopek gibi surunsun soyle kesinlikle ya gunah kadina once baban olcak adama de tehdit et sonra o dilligi bul ve annene anlat
00 Yorumla
+1 yılCanım anlattıklarının aynısını yaşadım. Ben annem hamile oldugu icin hicbirsey diyememistim. Bir gun babama mesaj atmistim aldattigini bildigimi iceren bir mesaj. Ama pek bir şey fark etmedi. Küçük kardesk var mi ayrilsalar annen basinin cagresine bakabilir mi calisabilir mi yani? Eğer çalışırsa bakabilirseniz kendinize. Ben söylerdim. Nefret ediyorum boyle insanlardan babam dahil.
01 Yorumla- +1 yıl
Sen kardesim yok demissin pardon. Senin yerinse olsam gercekten bunu anneme soylerdim. Ben kadini babamla resimlerini gördüm saklıyorum.. Keske benimde kardesim olmasaydi da anneme anlatabilsydim kendimi cok kotu hissediyorum bu acidan. Anneni saf yerine koydurma bilmesinde hakki var
+1 yılBak ben bir erkegim ve gercekten okudugumda utandim son karar tabiki senindir ama sunu unutma o kadibin koynundan cikip annenin koynuna girecek bu nasil ogrenc bir duygu annen onu bilmeden baban icin hazirlanacak yemek yapacak vs bence annenin bilmeye hakki var baban cok asagikik bir insanmis
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYapacak bir şey yok.
Ancak Şifresini değiştirdiğin facebook hesabına baban tekrar nasıl girebiliyor da mesaj yazıyor onun anlayamadım.
Kendisi şifre değiştirse siz göremezsiniz.
Baban alıştı ise bırakması mümkün değil ya da kadın bırakmaz onu zaten.
Acaba annen ile aralarında bir sorun mu var (sen bilemezsin onu tabi)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunları okurken kötü oldum ben de aynı şeyleri yaşadım ben çift taraflı bu duruma tanık oldum babanın hayatında eminimki sizden önemli kimse yoktur ona bunu hatırlatın daha fazla vakit geçirmeye çalışın eğer bunu yaparsanız Babanız yaptığı hatayı anlıcakytır dolayısıyla anneniniz ona böyle çocuklar hediye ettiğini tekrardan hatırlıcaktır kıymetini bilecektir umarım her şey düzelir dua et bir boşluğa kapılma ben kapıldım o zamanlar hatalar yaptım sadece dua et Allah'ım yardım edicektir
00 YorumlaAynı durum annem babamı babamda annemi. Ama buluşuyorlar mi cinsellik var mi arada bilmiyorum. Herşeyin farkındayım hiçbirşey bilmiyormuş gibi davraniyorum istersen ozelden konusuruz.
10 Yorumlabende çok yakaladım. zaten cinsel üzerineymiş. bu yaştan sonrada ailen ayrılmasın bence annene demek cidden öğrnmemiş bilmemiş olması herkes için daha iyi. ama bellki babanı tehtit edebilirsin biliyorum diye.
01 Yorumla- +1 yıl
Davranışlarımla belli edicem bunu öğrendiğimi. Elimden ne kadar geliyosa soğuk davranıyorum zaten :(
+1 yılailen zaten yıkılmış annene böyle bi kötülük yapma ve söyleme annenin bilmesi en temel hakkı. AMA eğer annenin boşandıktan sonra gidecek bir evi ya da geçinecek durumu yoksa söylememek daha iyi. NEDEN Mİ çünkü eğer maddi gücü olmazsa boşanamaz ve babanın onu aldattığını bile bile yüz yüze yaşarlar aynı yatağa girerler. YİNE DE öğrenmesi temel hakkı diye düşünüyorum
00 Yorumlaadamın özeline müdahil olmuşsun bir kere haklı bir tarafın yok. baban annene hissettirmediği sürece bunları yapabilir. annen de yapabilir bunları. ama birbirlerine hissettirmemeliler ve birbirlerine olan görevlerini yerine getirmeliler. bunlarda bir sorun varsa zaten onların birlikteliğininde anlamı yoktur. sen babanın özeline müdahil olduğun yetmiyormuşçasına birde ifşaa edersen bu suçu üstünden yıllar boyu atamazsın.
03 Yorumlaailenin yikilmasini istemiyorsan ya hic bir sey bilmiyormuş gibi Dewam edeceksin ya da babanla konuşacaksın ama senin konuşman hic bir şeyi değiştirmeyecek o ayrı ya da herseyi annene anlatacaksın o karar verecek ne yapacağına
00 Yorumla
+1 yılİşin çok zor. O kadını bulup uzak durmasını söylerdim.
Ailenin yıkılmasını istemiyorsun.. Sana hak veriyorum..
00 YorumlaKimseye bahsetmesen iyi olur senle birlikte gitsin gideceği yere kadar babana da laf altından belli et durumu
00 YorumlaAnnene anlat, benimde babam yok hic de görmedim kendisi şiddet uygulamıs , işler daha kötü olmadan anlat
00 Yorumla
+1 yılPffff madem bir halt yapacaklar bari çocuklarının psikolojilerini bozmasalar. Bilmiyorum güzel kızım :(
00 Yorumla
+1 yılAnnene söylemelisin bilmeye hakkı var çünkü. Kimse aptal yerine konulmayı istemez.
10 YorumlaBabanla kızarak değilde üzüldüğünü ve kırıldığını belli ederek konuş. Annene de kesinlikle söyleme ama olay büyürse bilsin tabi. Kadınında facesini çal numaralarını engelle yap yapabildiğini yani
00 YorumlaAnnene De anlat. Kim aldatildigini bilmek istemez? Annene saygın varsa anlat. Elinde ki fotoğrafların bir kopyasini bulundur mutlaka. Flasa felan at
10 YorumlaBence buradaki insanlara soa cunku isin ciddiyetimi algilayamiyorlar. Bir psikolog ile görüş. Ucretsiz psikologlar vardi bildigim kadariyla
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılannene her şeyi anlat kadın resmen saf gibi kandırılmış bunu annene söylemeyince ailen yıkılmayacak mı sanıyorsun :(
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl söyleyeceğimi de bilmiyorum. Üzüntüsünden kahrolur kadın :(
Cevap sahibi+1 yılkocan seni aldatsa çocuğunda sana söylemese ne hissederdin?
- +1 yıl
Haklısın sanırım :( Annem bunu biliyor fakat susuyor mu bilmiyorum
Off zor durum cidden empati yaptim.. babaannene ya da annene cidden anlatamaz misin? Babanin babasina?
02 Yorumla- +1 yıl
Babamın babası yok babaannemlerle görüşmüyoruz ama büyük kuzenim var kardeşim gibidir ona danışmayı düşünüyorum.
+1 yılsöyleme o zaman ailenin yıkılmasını istemiosan dicemde ona aile denirse tabi
00 Yorumlaannen şimdi öğrenmezse baban ilerde bir anda ayrılalım diyecek. söyle annene. gerçekleri bilmeye hakkı var.
00 YorumlaAnnene söyleme. Babanla konuş ve bu konuyu onunla halletmeye çalış inan bana boşanmalarını istemezsin.
00 Yorumlao zaman susacaksın ve babanla sadece özel konuşacaksın ve susacaksın
02 Yorumla- +1 yıl
Babamla bu konuyu konuşmak istemiyorum inkar edecektir büyük ihhtimalle
+1 yılbence sen hiç karışma bir şekilde ortaya çıkarsada bilmiyormuş gibi yap
02 Yorumla- +1 yıl
Böyle olanlara kayıtsız kalmak göz göre göre annemi aldatmasını izlemek de çok acı verici
- +1 yıl
elden ne gelir :(
Anneni daha fazla salak yerine koymasına müsade etme. Anlat ona herşeyi bunu bilmeye hakkı var. Çocuk değilsin sonuçta boşanabilirler bu seni bu kadar etkilememeli.
00 YorumlaAnnen bunu bilmesin şimdilik babanla konuş sadeve eğer duzelmezse annele konuş daha fazla ezdrme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılANNEN duymadan babana söyle bunu yoksa ileriki dönemlerde yıkıcı olabilir bu olay
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle elinde kanitlariyla annene anlat ben yapdim bunu kesinlikle annene saygin varsa anlat
04 Yorumla- +1 yıl
İlk olarak bunları büyük kuzenime anlatıcam o beni anlar. Sonrada anneme söylemeyi düşünüyorum :(
Cevap sahibi+1 yılYani naparsan yap annene anlat anneni seviyorsan yap bunu Boyle bir aile olmaz zaten ailemiz yikilir diye dusunme
- +1 yıl
Doğru diyorsun sağol :(
Cevap sahibi+1 yılBelkide ayrilmazlar ama nede olmasa babanin cezasini verir oylece aldatip keyfini suremeye devam etmez ben tesekur ederim kardesim :)
+1 yılYıkılmış yıkılcağı kadar. Kendini annenin yerine koy böle bir adamla hiç bilmeden yaşamak hoşuna gider miydi?
00 Yorumla
+1 yılbenim babamda annemi aldatıyor gibi bişey ama aşık gibi anlat kardeşim anlarım halinden
04 Yorumla- +1 yıl
Anneme anlatsam bu sefer bu evlilik kesin biter. Ben babasız kalmak istemiyorum ama böyle şerefsiz bir babayı da istemiyorum. Artık baba demeye dilim el vermiyor :(
- +1 yıl
biliyorum anlıyorum seni kızlar babalarına daha düşkün olurlar bu yüzden annenden cok sen hayal kırıklıgı yasayıp güvenini kaybedersin
- +1 yıl
Ya bu bir babanın çocuğuna yapabiliceği en büyük kalleşliktir :( Ben bir kız çocuğu olarak babamı hep bir kahraman olarak görürdüm, evleneceğim adam ona benzesin onun gibi sevgi dolu güçlü zeki biri olsun isterdim. Sonra bigün öğreniyorumki bir kadınla ilişkisi var :( Çok zor geliyor yediremiyorum kendime. Utanıyorum bu olanlardan anneme söylemeye birine anlatmaya çok utanıyorum.
- +1 yıl
anlıyorum canım o kadar zor ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı durumu bende yaşıyorum facesini nasıl çaldın peki?
02 Yorumla- +1 yıl
Yeni bir email adresi açıp şifresini değiştirdim çok kolay oldu
Cevap sahibi+1 yılhadi ya bende deniyim mail açtın ama devamını anlamadım sıra sıra anlatırnısın
+1 yılAnnene söyle bilmeye hakkı var. Zaten illaki öğrenecek her yalan ortaya çıkıyor
00 Yorumlaannene bir bakım yaptırın 50,000 bakımı gelmiş bence
10 Yorumla
+1 yılbu nasıl baba ya? insan karısını aldatırmı yazık sana canım :( peki babanın tavırları filan nasıl?
00 Yorumlabence bunu babanla konuşmalı ve o kadınla birdaha konuşmamasıni söyemelisin
01 Yorumla- +1 yıl
Babam bunu öğrendiğimi bilse boşanırlar kesin :(
+1 yılbabana hesabını geri ver , kendin bir face aç, ilişkinizi biliyorum eğer biran önce bitirmezseniz ailene söylerim diye mesaj at. baban bırakır sanırım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 631 cevap paylaştı. babanla konuş ve bu işe son vermesini iste aksi takdirde annenle paylaşmayı düşünce derim
00 YorumlaMadem sadece cinsellik var. babanın er geç hevesi geçecektir. kimseye söyleme.
00 Yorumla
+1 yılbabanı tehtit et annem bunları görse napar bir dusun de sonra baktın gene devam ediyo soyle
00 YorumlaAnnene söylemek wn mantıklısı onunda bilmeye hakki var.
10 Yorumlaaile mi? ben ortqda ağle falan göremiyorum... en azından manen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılkonuşma resimlerini filan al flash belleğe at sonra tele at babana telden göster bu ne de açıkla de
02 Yorumla- +1 yıl
Zaten telefonumdan ekran görüntüsü aldım tüm konuşmalar var ama gösteremem
- +1 yıl
Göster kendini yiyecegine
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski evimde Üst katımda dul bir hemşire vardı... onun da sevgilisi vardı orta yaşlı bir adam...
Bir gün akşam12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılApartman kapısında genç bir kız üst kattaki hemşireyi sordu.. bende tanımıyorum ama burada oturuyor dedim. Sonra kı zpeşimiz
Cevap sahibi+1 yılDen apartmana girdi.. bende kapıyı kapatmayıp dinledim üst katı.. sonra kız kapıyı çalıp babasının içerde olup olmadığını sordu... kadınsa yok filan dedi... ama adam içerdeydi. çünkü arabası yoldaydı..
Zor bir durum... ama babana olayı bildiğini ve bitirdiği taktirde unutacağını söyle
+1 yılEn kısa sürede babanla birebir konuş bu konuyu o çaresiz hissedecektir annene desen zaten aynısını yapacak o da.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabana imali laflar söyle sonrada ilk firsatta babana her şeyi bildiğini söyle eger devam ederse annene söyleyeceğini söyle bence
00 YorumlaAnnene söyle bence o gereğini yapar yani o doğru karar ne işe onu verir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVay ibine vaaayy karı bulmuşta bize niye haber vermemiş :-p
10 Yorumla
+1 yılmadem fb hesabını biliyon babanın ağzından daya döşe kadına
00 Yorumla
+1 yılAnnene söylemelisin bilmeye hakkı var bence
02 Yorumla- +1 yıl
En kısa zamanda söylemeyi deneyeceğim ama nasıl söylicem bilmiyorum
- +1 yıl
Bir sekilde söylemelisin aldatılan bir kadın söz konusu bilmeli diye düşünüyorum
Babanla konuşmalısın bence bunları sonra ortak bir karara varırsınız.
07 Yorumla- +1 yıl
Babam inkar eder. ya da benim öğrendiğimi anlarsa annemden boşanır. Bunların olmasını istemiyorum
- +1 yıl
Kafam çok karışık bunları anne veya babama açıklamadan önce büyük kuzenime söylemeyi düşünüyorum.
- +1 yıl
Evet hem o ailemin durumunu daha iyi biliyor en iyisi ona danışmak olacak.
- +1 yıl
Çok teşekkürler
+1 yılsanane ya sen isine okuluna bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Baban mutluysa sen de mutlu ol.. Kesin bilgidir.
00 Yorumlababanı uyar başka çaresi yok
00 Yorumla
+1 yılbabanla aranız nasıl. ona göre bir şey yazayım
00 YorumlaAynisini kucukken yasadim. Annene soyle.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyarım saatte 2 yaş büyümüşsün :)
00 YorumlaÖzele yaz benm burada olmaz
00 YorumlaAnnene soyle bence kadinin hakki bilmek
10 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler