Güncellemeler
+1 yıl
Yenge deilki o artık karın oluyor o senin bence ewlenen bebede hiç düşünmez bunları keyifle zevkle becermeye bakar
Güncellemeler
+1 yıl
Ha o zaman namusunu temizlenir demi üstündeki çocuğu vurup o mezara sen cezaevine girdiğin zaman?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
cahillik sadece ve iğrençlik
Sorduğun şey berdel değil. Özellikle doğuda yapılan bir şey ancak günümüzde olduğunu sanmam. Varsa da çok azdır
Doğu'da çok oluyor diolar şimdi var mı bilmem
Allah'ım yarabbim bunu yapanın hayvandan farkı yok doğuda yaşıyorum beni böyle bir şeye zorlasalar hemen şikayetçi olur bütün bağları koparirim
Kocanin küçük kardeşinin kocan olmasını gece koynunda uyumasını kabul etmezsin yani
Hayır boş ve gereksiz buluyorum
O çocuğun da bi hayatı var
Ama aile büyükleri sana sormuyomus bile direk ewlendiriyolarmis
Öyle aileyi sileceksin çocukların da bi hayali bi sevdiği var kimse kimsenin malı değil böyle kullanmaya hakları yok
Düşünsene çocuk yenge dediği kişiyi beceriyor bence bu erkeğin işine gelir ama kadının zoruna gider
Alırsın silahı alnının ortasından vurursun düpedüz terbiyesizlikdir
Evet bence cezaevi bundan daha iyi
Ha o zaman namusun temizlenir yani demi üstündeki çocuk mezara sen hapse girdiğinde?
Dokunmadan ortadan kaldırılması şart zerre vicdan azabı çekilmez
Ama ilişki esnasında ya sende keyif alıp becermesine razı gelirsen
Herkes aynı değildir bazı peçeteler kullanılmaya mahkum
Çünkü cinsellik tatlı bir şey bazen zevkine yenilebiliyorsun
İstemeyen yenilmez
Bu memlekette gelinine yillarca zorla tecavüz edip birde üstüne hamile bırakan kayinbabalar var
Vardır yok diyen mi var
Onlar idam edilmeli
Ne idamı ceza bile almayıp sokakta dolaşırlar sen karnında onun çocuğuyla gezersin
Bazen hak ederler kimseye acımıyorum herkes gəbersin zere umrumda değil lafa gelince onlar akıllı ve zeki
Birde mahkeme diyor ya ilişki anında bagirmadysan seninde rızan varmış die buna ne diosun?
Ağzını kapatmadikları ne malum adalet yok
ya da kafana biri silah dayamış seni beceriyor nasıl bağıracan?
Sende bi anlamadın
Neyi?
Neyin nasıl olacağını
Sen 18 yaşındamsn?
Evet
Çok geç kalmadan üç beş seneye ewlen derim bekarlık zor insanı zinaya günaha sürüklüyor
Aklı başında insan nefsine yenik düşmez
Allah'ın varlığını inkar eden de hiç bir şeyden kurtulamaz
Belli bir zaman dayaniyosun tamam ama bı zamandan sonra artık canın istiyor o duyguyu o zevki yaşamak istiyorsun..
Hayırlısı
Çünkü bunu kimse inkar edemez cinsellik bu hayattaki insan için en tatlı keyif veren kısacası ilaç etkisi yaratıp uyusturup gevşeten en zevkli eylem
Anladık
Sen daha hiç yapmamissin belli bı kere yapıp o tadı alsan burada ne anlatmak istediğimi anlar bana hak verirdin 😉
İstemem kalsın iyi günler
Msjdan konussak olur mu?
Olmaz
Sohbetini sevdim senle konuşmak isterim burada herkes görüyor konuştuğumuzu sevmiyorum
Yeter
Benim adım Osman seninki ne?
Benim adım
SENİ İLGİLENDİRMEZ
Tek hücreli amib Osman, yorumların beyin fışkırtıyor... 31 yapmaktan sen ana, yenge ve bacıya'da sulanırsın. Allahın şifozrenisi, git tedavi ol kadın kısmına tecavüz etme potansiyelin yüksek! Beyinsiz kro
doğulular bunu iyi bilir diye bir şey yok bu ege marmara tarafinda bile var, ve çok sacma birsey şu an hickimse dul kalsa bile kabul etmiyor :)
Düşünsene sen 35 yaşındasın kocanın 18 yaşındaki erkek kardeşinin bir gecede karısı oluyorsun bu hoşuna gider miydi?
hayır tabiki niye gitsin
cahillikten başka bir şey değil.
Ama ewlendiriolar
işte kötü olanda o yengeni beceriyorsun, neymiş kadın başına nasıl geçinecek tek nasıl yaşayacak ailesinin evine geri dönebilir ya da başka istediği kiyiyle evlenebilir
Artık yengesi değil karısı oluyor bence çocuk düşünmez böyle şeyleri keyifle zevkle becermeye bakar 😉
yengesinde gözü varsa dediğin olur ama yanlış olay bence
Bu memlekette gelinine zorla tecavüz edip birde üstüne hamile bırakan kayinbabalar var
ona bakarsan çoluk çocuğa yapanda var ama yapılıyor diye yapılması doğru değil sapıklık bu