Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellendi.
Selamlar arkadaşlar size bi sorum olacak durum şöyle şimdi
Nişanlıyım aramız iyi kıskançlık konuları dışında ama nişanlım korkunç kıskanç.
Geçenlerde kendi kız kardeşi yani benim müstakbel baldızımı yakın oturuyoruz vesaire diye kıskandı önceden de kıza demiş işte görünce sarılmak yok vesaire diye baldız söyledi banada çok ağırıma gitti bu durum kabullenemiyorum beni bu konuma düşürmesini
Siz ne düşünüyosunuz konu hakkında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bunu söylemesi hiç hoş değil kardeşini kiskanan başkalarinin yaninda neler yapar...
Belki de kardesi daha güzel ve kendisi kompleksli
Yok çok güzeldir benim nişanlım ayrı konu ama evet bu yaptığı hiç doğru değil bende bi türlü atlatamıyorum zaten
Allah sabır versin size
:) Teşekkür ederim aşırı kıskançlığın geçici bi durum olması dileğim var sadece çünkü maalesef böyle gitmiyo
Yok kiskancsa her seyi kiskanir ondan sabir diledim 😂
:( Geçicek umarım çünkü dediğim gibi bazen bazı kıskançlıklar bunun gibi ve daha öncesinde de olmuştu, ağır geliyo taşıması.
Kardeş olarak gördügünp söyleyebilirsin kiskancsa temas kurmaman en iyisi
Zaten öyle kardeşim o benim.
Kızcağızı eniştene bakarken öyle gülme, gözün parlayarak baktın falan diye uyarmış buna ne diyebilirim bilmiyorum yani
Göz parlaması ne demek onu da anlamadım ya zaten
Aşırı kıskanç kadın aman evlerden ırak olsun. Hastalıklı bir düşünce bu. Benim de eski eşim böyle bir insandı dişi sinekten bile kıskanırdı abartılı bir şekilde. İnsanı yoran bir şey bu konuda destek almazsa yol yakınken kurtar kendini derim.
Düzelmez mi zamanla?
Benimki düzelmedi hiç sizinkini bilemem ama bu durum seni çok yıpratır bunu konuşmalısın bence nişanlın ile
Konuşuyoruz ama bizdede kavga gürültü normal konuşulacak konu değil ki
Sürekli kavga gürültü bu gereksiz kıskançlıklar hepsi birlesince sagligimdan bile oldum 2 yıldır yeni iyilestim
Ters bir hareketi olduysa kardeşinin, normaldir.
Yapma lütfen bunun neresi normal
İnan bunu söylemek bile ağır ama nasıl böyle şeyler yakıştırıp da bu lafı edebildiğine şaşkınım eniştenle özellikle mesafeli ol demiş olması zoruma gitti
Bu devirde her şey olabilir. Seni ya da kız kardeşini sebepsiz yere suçlaması elbette doğru değil fakat yanlış bir hareketi olmadığı sürece bir kadının kardeşine böyle muamele edeceğini düşünmüyorum.
Olabilir yani.
Daha öncesindede n, işanlımı ablam gibi gördüğüm biriyle ki o da beni kardeşinden ayırmaz tanıştırdım ona da aynısını yaptı dokunmasın etmesin muhabbeti falan kavga ettik bu sebepten o zaman da ağırıma gitmişti şimdi bu da olunca iyice kafam karıştı yani kötü hissettim
Evet, biraz kıskançmış. O konuda bir şey diyemem ama sanırsam kız kardeşinde yanlış bir şeyler sezmiş. Kız kardeşime durduk yere asla böyle şeyler söylemezdim.
Ona da söylenmez bana da böyle bişey yakıştırılıp da söylenmez yani öyle düşünüyorum sorun ettiği de kızcağızın dokunarak konuşması
Hiç bilmiyorum ya. Ne bileyim.
Sağol yine yorumun için
Çok dertlendim dediğim gibi bunu duymak hatta öncesinde de akla hayale gelmeyecek kişileri kıskanması çok kötü hissettirdi bana ama bu sonuncusu bilmiyorum yani konuşasım bile gelmiyo konuşsam kavga ediyoruz zaten
Rica ederim. Olabilir böyle şeyler, sana yakıştırdığından değil de kendi kıskançtır
Sağol düşüncelerini ilettiğin için. :)