Nişanlımın kardeşi?

25 yaşındayım şu an nişanlıyım yazın düğünüm var. Nişanlımla üniversite bittikten sonra tanıştık 2 yıllık ilişkimiz var gayet mutluyuz ve evlenmeyi bekliyoruz ama bir sorunum var burada paylaşmak istedim yakın arkadaşlarım hariç kimseye söylemedimde. Üniversiteyi İzmir'de okudum olay orada geçiyor İstanbul'da yaşıyorum. ben üniversitedeyken kendimden 2 yaş küçük bir kızla 4-5 kez ilişkiye gitmiştim alt sınıflardan biriydi. Kızın adını hatırlıyorum sadece okul bittikten sonrada görmedim zaten. Nişanlım kız kardeşi olduğunu söylemişti ama hiç merak etmedim adını bile sormadım ailesine iki kez misafirliğe gittim kız kardeşi okulda olduğu için yokmuş asıl şoku nişanlandığımız gün yaşadım benim üniversitede yattığım kız nişanlımın kardeşi çıktı karşılaştığımızda baya şok oldum belli etmemeye çalıştım ama nişanlım birşeyin var mı dedi geciştirdim bende. Kızda şaşırdı ama böyle bana çaktırmadan bakıyor filan neyse bundan sonra zaten hep görmeye başladım alttan alttan imalarda filan bulunuyor ne yapmam lazım sizce?
Nişanlımın kardeşi?