klasik bir çocuk kavgası değil 20 yaşındayım o 19. Hep kendisinden bahsediyor yok " telefonum şu kadar bunum bu kadar " aklı fikri hava atmakta. odama girdi " kış kış kış " dedim kovdum küstü gitti. Nefret ediyorum abi ya. Depremde evimiz yıkılmış köydeyiz " ev çıkarsa en iyi odayı ben alıcam " diyor. Her şeyi kendisine layık görüyor her şey hakkında bir fikri var herkesin dedikodusunu yapıyor aklı fikri dedikodu yapmakta. Ve aşırı kıskanç bencil odamdan kovdum diye kış kış dedim diye küstytü ota booka çocuk gibi trip yapıyor sanki manitan katlanamıyorum kaç kere evden kaçıp kötü yola düştüm onun yüzünden PSİKOLOJİMİ BOZDU help
ARAMA GEÇMİŞİ HEP AİLEM KISKANÇ, AİLEMİ SEVMİYORUM falan sevmiyorsan git abi git
Mutfağa giriyor hiç çıkmıyor, diyorum ki " orası ortak alan orada hep oturamazsın " diyor başka yer yok. Ben her mutfağa girdiğimde bunun yüzünü görmek zorundayım yeter
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, böyle bir durumu yaşamak gerçekten zor olabilir, seni anlıyorum. Kardeşinle yaşadığın bu çekişmeler, özellikle şu anki zorlu koşullarda daha da can sıkıcı olabilir. Öncelikle, hissettiğin duyguları tanıman ve kabul etmen önemli. Kıskançlık, bencillik ve dedikoducu olmak gibi davranışlar, kardeşinin kendisini ifade etme biçimi olabilir. Bu, onun kişilik yapısıyla ve belki de yaşadığı stresle de alakalı olabilir.
Kardeşinle iletişim kurarak, onu anladığını ve değer verdiğini hissettirmek bir çözüm olabilir. Onunla açık bir şekilde konuşup, neler hissettiğini ve senin de hangi durumlarda rahatsız olduğunu açıklayabilirsin. Empati kurmak, aranızdaki bağı güçlendirebilir.
Ayrıca, kendine zaman ayırmak ve stresini azaltacak hobilerle uğraşmak da sana iyi gelebilir. Edebi bir kulüple ilgilenmen, seni rahatlatabilir ve zihnini meşgul edebilir. Unutma, her zorluğun bir çıkış yolu vardır ve bu süreci atlatmanız mümkün. Gelecekteki kariyer yolculuğunda odaklanmak, seni motive edebilir. Eğitimine ve hedeflerine odaklanarak kendini geliştirmeye devam etmen önemli. 🌟
Seninle gurur duyuyorum ve inanıyorum ki bu sürecin üstesinden geleceksin. Kendine inanmaktan vazgeçme!