Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınızı bekliyorum
Sevgilimle 5 aydır birlikteyiz ailesi biliyor ciddi düşünüyoruz ama acele etmiyoruz. Hikaye atınca sevgilim çevresinde bunu tanıyan kişiler hep ne zaman düğün diyip duruyorlarmış bana yeni anlattı bu durumu. Ben onlara ne sürekli aynı soru geliyor sevgilimde bunaldım instagram hesabını kapatalım. Onlar sordukça gücüme gidiyor dedi ilişkimiz bitme noktasına geldi resmen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kapatın ne olacak ki bu sebepten ilişki bitme noktasına gelir mi? Bir de şöyle bir şey var sevgilim bahane ediyor olabilir mi, o istiyor mu ciddileşmeyi?
Evet istiyor ananesiyle konuşuyorum daha babası bile sordu ailesi beni benimsedi şu dk söyle geleyim isteyeyim seni diyor. Sorun sırf birileri soruyor ya da soracak diye de hareket edilmez hayat bizim hayatımız. Ben delirdim 3. cü kişi girerse bu ilişkiyi bozacak şekilde bitme noktasına geliriz dedim. İlişki daha yeni başlarken peşin peşin konuştum. Adam soruluyor diye kötü hissediyor.
Ya herkesin düşüncesi, yaşam biçimi farklı anlamaya çalış biraz empati kur sonuçta bir hesap yani öyle düşün
Sorun hesap değil zaten ben örnek verdim dedim yarın evlensek çocuk ne zaman diye sorarlar insanlar herşeyi bin kere sorar ben. Diyorum bize ne onlardan. Sürekli bir insana aynı soru sorulurmu. çünkü onlar annesi babası değil arkadaş ortam o kadar.
Millete göre evlenen millete göre boşanır
Birileri ne der diye mi yaşayacağız diyorum insanlar lafın söyler kenara geçer biz seninle başbaşa kalıcaz bir çatı altında o hayatı benimle yaşayacaksın diyorum. Dedim yarında çocuk var mı derler ya da olmuyor mu derler. Bu insanlar durmaz. Sen o konuşma hakkını vermeyeceksin bu kadar. Lafını sakınma diyorum ben kötü mü olayım diyor e dedim biz seninle şu an kötü olduk. Nerden tutarsam tutayım duruma bak yaaaa
Kendi kararlarını alamıyor
Bari kararları bana bıraksın ben hallederim ki zaten diyorum o öyle bu böyle yap yapma. Bir bayanım akrabam sorsa lafımı hatır etmem kimsede kırk kere sormaz bana ben güçlü duruyorum ama o bunalıyor. Ben herşeye varım diyecek kadar güçlü bir kadınım o ise bir lafla yıkılacak bunaldım diyecek kadar güçsüz bir adam işte bütün mesele bu
Güçsüz değilde evlilik kolay sanıyor
Yaşımız 32 bu adam kendine evlenmeyi dert etmiş yok adı konsun da rahata ersin. Mesela yaş değil başkası ne der değil senin hazır hissettiiğin senin ne istediğin önemli. Ben kendimden sorumluyum kimseyi ilgilendirmiyor sonuçta hayat benim. Kim ne der diye yaşayan bir düşünce yapım yok ne yazıkki sevgilimin varmış. Bu ilişkinin üstünde bir baskı oluşturdu.
Ben sırf sinirden o arkadaşın numarasını ver dedim düğün tarifimizi belirlesin ben o adamla mı ilişki yaşıyorum Ahmet ya da Mehmet diye…. Doğru konuş sinirleniyorum dedi. delirmelik konular
Yaşı da var geç kalmış diye bu psikoloji de
Çok güzel giden bir ilişkiyi heba ediyor
Sen çok takılma
Ne gibi takılma?
Yani seviyorsan fazla abartma bu konularda haklı yaşı var ve ilerisi için geç kalmış hissinde
Tamam teşekkür ederim düşüncelerin için bu konuda ona hak vericem beni aydınlattığın için cidden sağol
Ne demek lafı olmaz🙂 Kendine iyi bak iyi günler
İyi günler hepimizle olsun inşallah 🙏
Samimi biri olman gayet güzel
Hikayelerinizi onlardan gizleyin