Kızlar, Evli kadınlarla ve sevgilisi olan kadınlarla arkadaş olmayın kızlar basınız belaya girer ne düşünüyorsunuz?

Kadın kocasıyla bir boşansa ya da sevgilidir sevgilisinden bir ayrılsa hemen karısını ya da sevgilisini öldürüyor evli kadınlarla arkadaş olmak dünyanın en tehlikeli şeyi benim hiç evli arkadaşım olmadı olmasın da zaten ya aşırı kıro ya takıntılı ya da psikopat oluyorlar birde böyle insanlar kendini erkek doğunca erkek olduk diye seviniyolar bu dünyaya çocuk getirmek bu dünyada bir biyolojik erkekler sevgili olmak önemli değil ayrilamazsin özellikle turkiyedeki erkeklerden ayrilamassin namus meselesi yapıyor ya da unutamiyor gelip öldürüyor kadını ben hayatımda evli kadınlar kadar uzak durulacak tehlike tanımıyorum çoluğu çocuğu var akşama kadar kayınvalidesi akrabaları ailesi başkasının ailesi o kadar yorucu bir hayatları var mı evlilik kusmuk gibi bir şey ve ben evli kadınların bosandiklari zaman asla yaşadıklarına şahit olmadım hepsi mezarda şuanda bekar kızlar da evli kızlardan uzak durmalı arkadaş olmamalı hastalıklı oluyor bütün evli erkekler kadına bile tabanca bıçak çekecek kadar küçükler güçleri sadece kadına yeter çocuğa yeter bu erkeklerin aslında dünyanın en güçsüz cinsiyeti erkekler güçlü olsalar kadınlara silah çekmez taciz etmez öldürmez korkaklık bunlar sen karşında beden gücü olarak güçsüz bir varlığa vuruyosan zavallisin Türkiye'deki özellikle Türkiye'deki erkekler karılarını sürekli kıskanır nereye gidiyor kimle gidiyor nezaman gelecek takip eder Instagram şifresini alır mesajlarını zorla okur karısını döver iş yaptırır çalıştırır sürekli kadınlara erkeklik taslarlar bagirirlar Türkiye'de kadinsan yaşaman mucize çünkü erkekler var kendi hemcinsimle kadın kadına ilişki yasadigimda hiç zarar görmedim demek ki erkeklik kadınları öldüren bir şeymiş erkeklerden uzak durmak çok keyifli
Güncellemeler
+1 yıl
Sizin gibilerin sonu çok yakınnn
Güncellemeler
+1 yıl
Rezillerr terbiyesizler
Kızlar, Evli kadınlarla ve sevgilisi olan kadınlarla arkadaş olmayın kızlar basınız belaya girer ne düşünüyorsunuz?