Güncellemeler
+1 yıl
Küfürbaz ağzı bozuk terbiyesiz insanlar bütün biyolojik erkekleri al hepsini birden al defolun gidin bu ülkeden ataerkil kadın düşmanı kadınlarda kadın düşmanı erkeklerde kahrolsun inşallah biyolojik erkekler dünyada öldürmedik kadın bırakmadı kan içinde kalsinlar inşallah biyolojik erkeklerin hepsini topla bu dünyadan defolun gidin kadın düşmanlarını bu dünyada istemiyoruz kadını el üstünde tutan insanlara kadını üstün gören insanlara bile tahammülünuz yok bu kadar kadın dusmanisiniz defolun
Güncellemeler
+1 yıl
Biz kadınlar erkeksizde varız mutluyuz bir kadın için çocuk doğurmak kadın olmak değil kariyer yapmak okumak kendi hakkını savunmak özgür olabilmek bir erkekle sevgili oldugun zaman veya evli olduğum zaman yaşama ihtimaliniz yok ablalarim evlenmek isteyen kadınlar bizden uzak dursun biz bekar kızları bir rahat bırakın erkekleri sevmeyen tercih etmeyen kadınlardan uzak durun istemiyoruz kardeşim ölmek isteyen kadın biyolojik erkekle evlensin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ben hiç biriyle olmuyorum arkadaş uzak duruyorum yarın öbürgun kocasını ayarlamaya çalışır sonra iftira atar öyle kadınlarda var dikkat edin herkes dengiyle takilsin
İyi misin ablam
Senin gibi ataerkil zekalı kadınlar bu ülkeyi rezil etti erkek kafası gibi kafanız var birgün şiddete uğrayıp ya da bir erkek tarafından taciz edilip öldürülürsen cenazeni bir yerlerde bulursak anlarsın ciddiyetini durumun
Tamam
Senin gibi kızlar hastalıklı gerçekten diyorum hastaliklisiniz bugün yolda bir erkeğin seni kesmeyeceginin ne garantisi var Afgan ya da türk ya da başka ülkedeki erkekler olsun tüm dünyadaki erkeklerin ayrıldıkları zaman hazmedemeyip öldürdüklerine şahit olduk bu gerçek hayatta korkunç derecede çok senin gibi ataerkil beyinli kadınlar kendi cinsiyetini değilde erkekler beden gücü olarak kadından güçlü bunu herkes kabul ediyor peki beden gücünü de erkeklik sanıyorlar bak ben güçlüyüm hayır korkaksin sen güçlü insanlar kadınları yüceltir bir erkeklik değil bu korkaklık yarın birgün delinin birinin ya da bir erkeğin seni vurup oldurmeyecegi ne garanti güzelsin diye kafaya takabilir erkeklerin mağduru oynaması varya dünyanın en itici olayı keza kadinlari her anlamda çekemeyen varlıklar erkekler yarış icerisindeler kadınlarla kadınların kötü olmasını isteyen kadın düşmanı hepsi hemde hepsi çoğu gizli
Ben feministlere tek bir şeyden dolayı çok kızıyorum su ataerkil beyinli kadınlar gebersin biyolojik erkeklerden ne farkları var kafa şiddet kafası kendi cinsiyeti haksızlığa uğruyor susuyor kendi cinsiyetine zarar veriliyor susuyor dünyada en çok dedikodusu yapılan eleştirilen cinsiyet kadınlar bununda biyolojik erkekler ve ataerkil kadınlar yapıyor yakacaksin boylelerini acımadan ama o feministler o kadar insancıl varlıklar ki senin gibi birini bile başıma bişey gelse kadınsın diye savunurlar yazık gerçekten senin gibilerin oksijen israfı olduğunuzu düşünüyorum
Sdfsddkd ben naptım ki anlamadım 😂
Erkekleri savunuyorsun ya çok komiksin yarın birgün sevgili olup ayrıldığın erkek seni sağ bırakırsa nefes alıyor olursan tekrar sohbet ederiz seninle ama bu kafayla çok uzun yasamazsin gibi geliyor biyolojik erkeklerin hepsini al senin olsun hepsi tepe tepe kullan doğuştan kız doğan her kız hetero değil olsa bile aklı varsa erkekleri değil kadın kadına aşk yaşar ölme ihtimali azalır yok olur ortadan kalkar
Bize bir iyilik yap biyolojik erkeklerin hepsi senin olsun ablacim olur mu biz yaşamak istiyoruz
Bu internet sosyal medya buna bile düşmanlar çünkü kadınlar güçlendi akillandi erkek sozu dinlemiyor buna bile tahammülleri yok taş devrine gonderivereceksin bu tipleri
Senin gerçekten ruhsal sorunların var Allah yanındaki ve çevredeki kadınları senden korusun ataerkil cahillerden defol git bas git engellisin zaten normal engellilere saygım sonsuz ama sen baya baya mazoşist bir varliksin engelle beni yoksa senin gibi bir varlığı ben engellemek zorunda kalacam zira kadın kiliginda olan bir erkek olduğunu dusunecem çoğu kadın hesabı açıyor ya lgbtye küfür Edip sanki kadın onun erkek olduğunu anladığında ayrılmayacak ucuzlar her anlamda sende ya beni engelle ya da ben seni engelleyecem
seks için mi erkeklere ihtiyacın olduğunu düşünüyorsun inanki kadın kadına sürtünmek bir erkekle yatmaktan çok daha güzel duygu sana güle güle zira ataerkil kafanla beynimize sıçtın abla bu kadar erkek kafasinda yaşadığın için başına bir şey gelse üzülmem hakediyor senin gibi kadınlar
Ne diyon mk sen ya bi sg git kimle ne b. k yiyosan ye
Benim uzuldugum taraf senin bu dalga gectigin güldüğün eglendigin konu hemcinslerinin yaşadığı gerçek zorluklar çoğu öldürüldü dünyada kadın kalmayacak neredeyse erkek nefreti yüzünden kadınlardan nefret ediyorlar sende inşallah birgün başına gelirde anlarsın kurban olduğum rabbim kendi cinsiyetinin zarar görmesine gülmek demek iğrençlik umarım acı çekersin
Ben kime gülmüşüm nerenden uyduruyon ya her neyse uğraşamıcam engel