Ben kaskına üçgen kutlama şapkası takmış getir kuryesi gördüm çok güzeldi 😀.
Hepinizin yeni yılı kutlu olsun KS ailesi 💕

Ben kaskına üçgen kutlama şapkası takmış getir kuryesi gördüm çok güzeldi 😀.
Hepinizin yeni yılı kutlu olsun KS ailesi 💕
Yılbaşı günü kendince delikanlı ve ağır takılan bir adamın kafasına geyik boynuzu taktığını görmek bana yetti 😂
Teşekkür ederim biraz geç oldu ama 😂
Cevap
3Cevap
en ilginç olay kırmızı kıyafet
Pek öyle bir şey görmedim
Rica ederim :) bende eskiden sorularıma az görüş gelince takardım veya neden diye düşünürdüm fakat saçma sapan açılan canım sıkılıyor, of konuşmak isteyen var mı gibi sorulara 1 dakikada 30 görüşün geldiğini görünce önem vermemem gerektiğini anladım :) kültür sanat katagorisine gidin bakın her zaman 3-5 görüş vardır bir de cinselliğe bakın böyle bir toplum içindeyiz işte :)
Yani bence böyle bir toplum olmamızın nedeni bastırılmışlık hele de malum muhafazakar yönetimden sonra daha da yaygınlaştı. Herkesin hayatında cinsellik var ama herkes yokmuş gibi davranıyor bir tabu haline geldi bu durum. Böyle anonim sitelerde de içlerindeki zehirli kusuyorlar sonra sapkınlıklar da ortaya çıkıyor. Biri de diyemiyor gerçekten toplum içinde gerçek hayatta “ evet anam babam seks yaptı ben ortaya çıktım benim de hatta cinsel hayatım var “ diye ay bi de konudan çok sapıyorum ama düğün yapma olayı hele o konvoylar falan bana çok saçma geliyor yani kişi akşam birbirine girecek-düzenli cinsel hayatları olacak diye ne bu tantana 😀.
Tekrar sorular konusuna dönersem toplumda kaliteli insanın az olduğunun zaten farkındayım ve bu muameleye alışığım o yüzden çok dokunmuyor : ). Zaten günlük hayatta da bu yüzden fazla samimi arkadaşlık kuracak insan bulamıyorum.
Kırmızı don giyen erkek gördüm mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar