Güncellemeler
+1 yıl
Bu gece de buluşacağız onun için sordum
Güncellemeler
+1 yıl
cevaplarınız için teiekkürler
Eşimin arkadaşlarıyla böyle çift buluşmaları yapıyoruz eğlenmek için. Diğer arkadaşlarının karıları mini elbiseyle geliyor ben normal giyiniyorum çünkü mini elbiseyi çok sevmiyorum. Ama ilgi hep o ikisinde kocamı bile onlara bakarken görüyorum dans ederken onlar daha çok arada oluyor kıvırtıyor falan eşim onlarla dans ederken onların kocaları da benle ediyor ama eşim gibi istekli hissetmiyorum acaba bende mi mini giyinmeliyim bilemiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Eşinle iliskideyken kafalariniz da iyiyken sadece eşine şunu sor onlara bakarken gördüm hangisiyle birlikte olmak isterdin şimdi de. emin ol birinin ismini verecektir sen masum bir ilgi olarak görsen bile nefis öyle hissettirmiyor emin ol.
yo nasıl rahatsan oyle birde neden herkes eşiyle dans etmiyor
herkes eşiyle dans ediyorda alkol alınca biraz gevşeme oluyor herkes herkesle ediyor
işin sonu değişik bitmesin
yok ya düşündüğünüz gibi değil ilk buluşmamız da değil
yaş aralığı kaç
28-37 falan
kaç çiftsiniz
3
bende gwlsem olur mu
ne alaka sen kimsin nesin hangi şehirdesin kafan mı basmıyor kardeşim
neden yorulanın eşiyle dams ederim
olmaz mı
Aynen olur atla hadi gel bekliyoruz. Mal mısın sen
ne alaka ya
gercek bir erkek fazla mı size
İstiyorsan giyebilirsin mini etek ilgi olmasını istiyosn galiba sen
aynı durumda olsan sen istemez misin
Bende sevmiyorm mini etek giymezdm ilgi çekmek için rahatimi bozmazdm
ben bir kere olsun deneyeceğim ya olmadı bir dahakine giymem
Kendin bilirsin dene bakalım
Teşekkür ederim canım
Rica ederm canm ☺️
Giymek zorunda değilsin giyersen sanada bakarlar bakmalarını istersen giy
o zaman giyeyim
Bakılmasından hoşlanırmjsın
ilgiden
Eşinin hoşuna gider mi
Bu işin sonu hep cinsellik mi olur. Yapmayın böyle şeyler
Cinsellik olmuyor zaten
Ev ortamında deneyin o zaman miniye falan gerek kalmaz sende rahat edersin. Daha ilerisi olunca
Bu gece zaten evde buluşuyoruz yılbası için ama dediğin olmaz
Sarhoş olunca zaten hatırlamayacaksin yarın görüşürüz
görüşürüz
Fiziki temas var mı. Kalçaya bele veya daha özel yerlere
özel yerlere yok bele falan arada oluyo
Yani kendi eşinle tamam diyeceğim ama başkasının eşiyle dans etmek nasıl bir duygu? Yani buna neden ihtiyaç duyuyorsunuz.
Kiskanmiyor musun mesela eşin başka bir kadınla dans ederken
Yok ya yabancı değiller ve ilk buluşmamız değil ilk zamanlar böyle değildi alıştık birbirimize
Hiç ev ortamında oldunuz mu daha önce.
evet
Aynı odada olmasa da aynı ev içinde cinsellik oluyor mu peki
hayır be ne sanıyosunuz ki anlayamıyorum. Hiç mi eşiniz dostunuz özel hayatınız yok. Onlarla beraber aktiviteniz falan da yok galiba.
Var ama eş değiştirerek dans etme yok. Yani bu biraz fazla. Sarhoş olunca da işin rengi değişir diye düşünüyorum. Belki fazla abartı ama öyle yani
evli misin sen
Evet ve eşimi kıskanırım bu kimolursa olsun abisi bile olsa ben varken dans edemez.
Fazla sıkıcısın. Evlisiysen ne işin var burada karın bu siteye girse hoşuna gider mi
Kimsenin karısına kızına bakmıyoruz. Sadece öyle sorular geliyor ki hayret ediyor cinsellik söz konusu olunca daha da hayret ediyorum
Ayrıca eşimden sakladigim bir şey yok.
Anladım size de tavsiye ederim eğlenin biraz
İnsan ne kadar severse sevsin başka bir kadın ya da adamın kollarinda farklı duygular hisseder. Bu eğlence değil aldatma başlangıcı olur. Korkarım yani ben. Mesela eşin mutlaka o kadınlara karşı bir istek duyuyordur. Bunu görmek seni rahatsız etmiyor mu
Duymaz ya bak denesen görürsün öyle olmadığını.
Sen mini etek giyecen adam senin beline sarılacak. O ara göğüs dekolten onu heycanlandirmayavak 😊 ya eşin duygusuz ya da sen
Hangi şehirdesin
Bunun önemi yok. Doğu sehirlerinden birindeyim ama. Sen İzmir'de falan mısın
İstanbul. Burdaysan gel eşinle diyecektim hahah
Yok sağol. Orada olsamda gelmem. Siz sarhoş olur ne yaptığınızı bilmezsiniz 😂kim kime belli olmaz
Korkma karını yemezler öyle düşündüğün gibi bir ortam değil de yine de sen bilirsin
Düşündügum gibi değil ama sen çok rahatsin bu rahatlık benlik değil. Bu iş ilerler yani
Kendin bilirsin. Neyse kocam gelmeden hazırlanayım ben iyi günler cevabın içi teşekkürler.
Yarın rapor ver ama 😂 kim kimi götürüyor hatırlarsan tabi
ya bi git. pis düşüncelerini kendine sakla sen demek ki arkadaşlarının karısına kızına göz koyan birisin
Öyle bir ortam olsa mutlaka yamukluk olur. Kocana sor nasıl istiyor diğerlerini
Sen o kadar bastırılmışsın ve kadınlarla iletişime girmemişsin ki anlatamam. Maalesef doğuda yaşamanın sıkıntısı kafanız çok dar ve herkes herkesi * gözüyle bakıyorsunuz da bir yandan da haklısınız kendi öz kuzenlerinizle evlenip çocuk falan yapıyosunuz
Haklısın haklısın. Sizde o kadar genissiniz ki gerçekleri görmüyorsunuz. ya da bunu gelişmişlik olarak algılıyorsunuz. 😊
Gelişmişlik olarak algılamıyoruz. Siz aynı aile çatısında kuzenlerinizle ilişki yaşarken genişlik ve ırz düşmanlığı değil bizimki genişlik. :)) Tamam
Çok şükür ne kuzenim ne komşum nede yakın başka biri ile öyle bir muhabbetim hissim olmadı.
😊 Bu da sizin algılariniz genel olarak. Hem olacaksa da gayet meşru evlilik dahilinde severek ve isteyerek olur. Bu da toplum yapısı ile alakalı aslında. Sizde ki rahatlık
Sen yapmadıysan diğeri yaptı sizin orada akraba evliliği fazla olduğundan dolayı bir sürü hastalık var zeka geriliği var
Hiç bir şey olmadı hani dediğiniz şeyler olurdu?
nasıl bi zamana denk geldik ya rezilliğe bak
Siz mi ot gibi yaşıyosunuz yoksa biz mi anormaliz diyeceğim de gittiğimiz mekanlarda hep aynı herkes eşi dostu geliyor eğleniyor. Garipsiniz
Onların kocasıda sana baksın diye mi
tam öyle değil ya
Ne peki?
sönük kalmamak ve ilgi
Eee bunu kocan göstermesi lazım
aynen
Kocanda Bi problem var seni ilgisiz Burak ası hoş değil bu seni yanlış düşünmeye iter
Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye düşünüyorum
ne alaka
Dediğime cevap vermedin de ondan dedim
ne yazabilirim ya okudum tamam
Tamam sakin
Siz napıyorsunuz tam olarak
içip eğleniyoruz mekanda
İstiyorsan giy yoksa böyle devam
Bu gece deneyeceği bakalım
Hadi hayırlısı
Olmadı resim koy nası geçti haber ver bize 😉
Ne resmi ya sen de abartma
Eteğin görüneceği bir tane canım ne abartması
başka isteğin?
Canının sağlığı
İyi eğlenceler
teşekkürler
Sevmiyorsanız giymeyin rahat detilseniz
ama o ilgiyi biraz ben de istiyorum
O zaman giyin yakisiyorsa sonuçta sizin ne eskiyiniz var
yakışıyor da alışkın değilim fazla. Ben de giyinmeyi düşünüyorum bugn
Bencede giyin tabi alışkanlık deyip istek onmeli
Evde giyin sende kocana ozel
giyiniyorum zaten
Eee kocanin gozu niye onlarda baska bi eksik olmali
o an öyle diğer zamanlar normal
Cunku sarhoslugun vermis oldugu etki ile gerceklik ortaya cikiyor
Grup takiliyorsunj, yani
Swinger partisine dönüşmek üzere ortam
değil ya ilk bulusmamız değil
Tamam işte amaç zaten o. Bunlar alıştırma turları. Daha sonra ev buluşmalari olacak.. sizde onlar gibi mini ve Seksi elbiseler giyeceksiniz. Ve sonra eş değişimi ile seks partisine dönecek
öyle bir şey olmaz.
Sizde cesur giyinin o zaman kocanız sizinle ilgilensin. Hee Seksi giyinmene rağmen kocan diğer kadınlarla ilgilenmrye dans etmeye devam eder ve diğer kadınların kocaları senle ilgileniyorsa zaten amaç swinger buna emin olun
Swinger yapıyor musunuz
hayır be
Gerçeklik payı olsa cevap verirdim
ver işte
Olay ne anlamadim
bence herifi boşa
Kocaları ılık mı?
ne alakası var
karıma mini etek giydirip arkadaşlarıma sergilemem açıkçası
evli misin