Beni dunyaya getirdikleri icin ayri nefret ediyorum
Ozguvensiz yetistirdikleri kolumu kanadimi kirdiklari icin ayri
Hayatimi cehenneme cevirdikleri icin ayri
Kendime yettiginde numarami degistirip tum bagimi koparicam
Beni dunyaya getirdikleri icin ayri nefret ediyorum
Ozguvensiz yetistirdikleri kolumu kanadimi kirdiklari icin ayri
Hayatimi cehenneme cevirdikleri icin ayri
Kendime yettiginde numarami degistirip tum bagimi koparicam
Mesele burada baba olmak herkesin harcı deyil korumak kollamak okumak sevmek çocuklar bananın çiğeridir kanıdır umududur geleceğidir ayrım yapmaz baskı kurmaz konuşur doğru yolu gösterir. Ben dışarda ne yesem kızıma yaptırıp eve getiririm kendi ellerimle yediririm baba hayattır yaşamdır her baba için geçerli deyil

Ailemden nefret etmis biri olarak. 2500-3000 km uzaktayim. Ailesinden koptugun icin hem güzel bir hayat oluyor sorgulayan strese sokan olmadigi icin bir de aliskanliklar isin icine girince problemler olabiliyor
Güzel bacım seni çok iyi anlıyorum ve sana net bir şekilde şunu söylemek istiyorum. Öncelikle kendi kariyerinin üzerine düş sakın babanda kaçmak için başka bir erkeğe sığınma
Cevap
12Cevap
Anne baba kötü de olsa atılmaz bu yanlış bir davranış ayrıca anne baba ya hürmette kusur etmek onları üzüp incitmek çok günah
Zamanında nefret ettiğim bir dönem oldu ama o zamanlar çocuktuk. Mantıklı düşünemiyorduk. Şimdi aram iyi.
Allah yardimcin olsn
Herkes anne baba olamiyor iste
Ben herkezden nefret ediyorum çünkü herkes çürük elma
Nolursa olsun ana babaya iyilik ve akrabayla irtibat kopmaz
Allah yardımcın olsun
Kimse kendi ailesini secemiyor
insan bazen sinirleniyor kızıyor ama gölgesi yeter babamın eksikliğini Allah göstermesin.
Babadır sonuçta bende sevmiuorum ama baba yani nefret etmedim ama sevmiyorum
hayır babam arkadaşım gibi ama senin adına üzüldüm
Eğitimin nedir poncik senin?
Benim bir babam olmadı olsa nefretmem her halde
Evden gidin bence
Evlen kurtul
Yesss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?