Ulan moruk herif. Yaşım 23 senin yüzünden 35 - 40 olgunluğun da hissediyorum. Hayat denilen savaşın ortasın da yapayalnız bıraktın beni biraz yaralandım biraz bayıldım çatışmalardan sağ salim çıktım zor da olsa. Duygusuz oldum. Ama öğrettiğin en iyi şey ; bir evlada nasıl babalık yapılmaz oldu. Bu adam öldüğü zaman gökyüzüne bakıp Tanrı'ya teşekkür edeceğim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evlenirken en büyük kriterim bu olacak. Çocuğuma baba gibi baba olacak biriyle evleneceğim, gerisi önemli değil
Var ya yemin ederim on numara seçim. Ya gerekirse psikolojik testlere götür. Bak benim gibi olur sonra evladını düşünsene yaş 22-23 kocanı baba ya baba? Baba dediği adamı ağır yaralamak veya öldürmeyi planlayacak? Psikolojik olarak kaldıramazsın. Tebrik ediyorum seni ve lütfen evladına iyi davran
knkam baba duygusunu hiç bilmiyorum ben senin baban var bir baba
Ulan kardeşim babanın hayatta olupta, ölmüş gibi hissettirmesi hayatında hiç olmamış gibi hissettirmesi çok daha kötü. Rolleri bir değişirsek anında ben olmaktan çıkmak isteyeceksin. Herkesin yaşadığı zor kendine
Peki knkam senin dediğin olsun umarım düzelir senin için her şey
Galiba şu hayatta en çok babamı sevebilmek isterdim
Baba dağdır, baba savaşın ortasındaki komutandır, baba yoluna ışık tutandır. Ama biz bu mücadeleleri verirken bu saydıklarımın hiçbiri arkamız da olmadı. Olsun alıştık ve üzüntülü günler bitti. Artık damarlarımıza sertlik işledi. Duygusuz cani bir köpeklere dönüştük. Bir oğlum olursa dünyaları yaşatacağım ona.
Ben artık nefret de hissedemiyorum ya biliyo musun sıradan insanlardan farksız benim için. Korktuğum tek şey kaldı artık kızamıyorum ona hissizleştim
Seni en iyi ve ben benim gibiler anlar. Ama bir mantık var bilirsin belki ''Allah'a havale ediyorum diye'' yok ulan tanrı bana güç kuvvet vermiş. Bedel ödeteceğim ona biliyor musun hiçbir şeyden haberi yok. Küçükken insanların içinde erkekliğime gururuma laflar attı toplumda hep öğüt vere vere kendi üstünden beni ezdi. Ona ölmeden bu hayattaki cehennemi yaşatacağım. Duygusuz cani vahşi bir köpeğe dönüşmemdeki en büyük sebep o. Ve ne ekersen onu biçersin!!!
Üzüldüm dostum boş ver salla yaa ben senelerce kin tuttum noldu sanki eline bi b. k geçmiyor. Aynen de geç. artık sıkıldım
11 yaşımdan beri sevmiyorum ben babamı ve ona 11 yaşımdan beri kin besliyorum. Aynen deyip geçebilir miyim sence
Yaw benim annemi aldattigi gibi ismimi de o kadının ismini koymaya yeltenen birinin kızıyım ben. Aynen diyip geçmezsen bir hiç uğruna sen yok olacaksın seçim senin. Evet kolay degil hala ona baba demek ama elinde olmayan sebeplere girer ve can yakar ama ben yıllar yılı alıştım artık tepki vermeye halim kalmadı anlatabiliyor muyum
Anladım sende kolay şeyler yaşamamışsın. Neyse sana vereceğin bir sonraki savaşlar da başarılar diliyorum hep güçlü kal.
Teşekkürler ve iyi geceler
Babamı seviyorum. Neler yaşadın?
Delikanlı, namus ve şerefi sahibi insan ki seviyorsun ömrü uzun olsun hastasıyız böyle babaların.
Ya küçükken çok ezdi haksız yere şiddet, anneme küçükken kötü davranması hep kendini düşünmesi tehditler etmesi bir defasın da bir adamın yanında beni göstererek ''ben bir ara bunu vurmayı düşünüyordum'' dedi. Söylesene bana böyle bir insanı sever misin? Milyonlarcaaa kez özür dilesin hiç bir şey yapmasın ama bu laf yetmez mi söyler misin bana? Tanrı bana güç vermiş ki psikolojim güçlü ve sağlam. Yoksa nazik çıt kırıldım yapıda bir evlat bunu duyduğu zaman intihar bile ederdi belki psikolojik tedavi alırdı. Ama benim bir özelliğim var babam denilen herif öldüğü zaman neşe saçacağım etrafa. Ben bir ara onun işini bitirecektim. Yaptığı her kötü söz ve hareket üzerimde bir yara bıraktı. Ama kapanıyor onlar yavaş yavaş taş gibi oldum artık. Ve anladım ki bütün psikopatların, canilerin, seri katillerin tek ortak noktası duygusuz sevgisi ve şiddet uygulayan ailelerden gelmeleri. İnanır mısın bana yaptıklarını kendime gururuma yediremiyorum işini bitirmek istiyorum 1 yıldır bu düşünceyle yatıp kalkıyorum. Buna rağmen Türkiye gibi bir ülkede geleceğini düşün anneni kardeşini düşün babanla uğraş param yok vs. Hayat hem soldan hem sağdan vurup duruyor bana vursun. Yumruğunu duvara vurdukça el kemiklerin sertleşiyor. O hesaptayım ben de bazen kendi kendime yalnızken sigara içerken konuşuyorum kendi kendime hayat gel ulan senin ananı s*keyim vur vurabildiğin kadar diye. Kaybedeceğim bir şeyim yok
Herkesçe sevilen efendilik abidesi bir insandır, belki de en büyük şansım. Allah başımdan eksik etmesin. Teşekkür ederim bu arada. Senin için çok üzüldüm. Ailenin, bir çocuğun geleceği ile alakalı her konuda çok çok önemli olduğuna inanıyorum. Ama bu senin suçun değil. Sen tek başına da bir şeylerin üstesinden gelebilirsin. Belki bananın da büyüdüğü ortam kendisinin davrandığı gibiydi. Nasıl bi ailede büyüdü bilemiyorum ama büyüklerin de etkisi olduğunu düşünüyorum. Bir de daha çok gençsin, sakın hayatını mahvetme. Göreceğin daha çok güzel günler vardır inşallah. Maalesef hayatta herkesin farklı farklı imtihanı var. Bu da seninkidir. Lütfen hayatını geleceğini mahvedecek şeyler düşünme. boş ver söylensin dursun, o onun çirkin karakteri ve ayıbı
Bak biraz haklısın. Söylensin dursun diyorsun ama ben buna katlanamıyorum. Ben emir altına bile gelemiyorken ağır söz söyleyen bir insana neler yapmam. Neyse başını ağrıtmak istemiyorum baban için Tanrı'ya şükür etmelisin. Bol bol sarıl, kaynaş baban adamın dibi.
Babanın karakteri o ve dediğim gibi onun ayıbı. Bu seninle ilgili değil, tamamen onun fıtratı. Senden kaynaklı hiçbir şey yok zannımca. Herkes bi şekilde karakterini yansıtıyor. Sen dayan, evlenir gidersin inşallah zaten o zaman hiç görmezsin belki de. İnşallah kayın baban dünyalar iyisi bi adam olur
akrabalarımı sevmem uzak dururum genelde
Akraba önemsiz.
Aksine, en çok babamı seviyorum.
Demek delikanlı, namuslu şerefli adam. Çok yaşasın ömrü uzun olsun.
Amin, sağolasın 😇
Rica ederim
Ben de öyleyim
Kötü davranıyor değil mi sana
Evet asla benimle konuşmuyor, bugüne kadar hiç yanımda olmadı. Hep bağırdı, kızdı. Halbuki ben ona asla bi kötü davranışta bulunmamıştım. Ama artık aşırı soğudum ondan geberse sevinirim. Hiçbir zaman benim yanimda olmayan bi adam için uzulemem artık
İşte buu!! Üzülme ve onun gebermesi için dilekte bulun. Ona saldır diyeceğim ama kız başınla gerek yok bela almaya. Ben mesela bu kış kavga bahanesiyle cehennemi yaşatacam benimkine. Düşünsene ya ulan insan hayattaki en büyük darbesini evladından yesin? Oturup düşünmeli ne yaptım ben diye. Duygusuz cani biri oldum yüzünden.
Bu arada sana hitafen değil yanlış anlama ama ben evlenmeyi düşünmüyorum. Ama şayet evlenirsem senin gibi baba veya anne sevgisinden eksik bir kızla evlenmek isterdim. Evlat yetiştirmenin en püf noktalarını senle ben biliriz. Bir evlat yetiştiririz özgüvenli, kendinden emin güzel-yakışıklı yerine göre ne yapmasın bilen omuzları başı dik yürüyen gittiği her yerde isim yapan. Ah ulan baba senin yaşlı anneni s*keyim nasıl iyi baba olabilirim bunu öğrettin bana. burada yanan ben oldum sen rahatsız, evladım rahat olacak ortadaki ben kötüyüm.
Kalbim o kadar buz gibi ki ona karşı. Ya 1 kere kızım nasılsın demedi, halimi hatırımı sormadı. Ben hiç baba kız ilişkisi yaşayamadım onunla. Bana hep düşmanıymışım gibi davrandı. Bi kız çocuğu ne yapmış olabilir ki babasına? Hiçbir şey yapmadım. Ben bu muameleyi hiç hak etmedim. Hep içki içiyor karılarla yazışıyor. Bana ve Kardeşlerime vermediği sevgiyi elalemin kadınlarina veriyor. Annemi de defalarca aldatti karaktersiz.
Bu sene üniversiteye başladım kayıt için onun da gelmesi gerekiyordu. Nasıl bağırıyor bidaha asla gelmiycem beni asla göremeyeceksin yanında bilmem ne diye. Ulan zaten bu zamana kadar hicbir şeyimde yanimda olmamışsın. Bir kere oldun çok mu geldi karaktersiz! Hissizleştim biliyor musun? Yanımda ölse allah rahmet eylesin der geçerim
Çok acı.. Hadi bir erkek öküzdür der geçersin haklı olsa da. Bir baba kızını kendisine karşı kalpsizleştirmişse oturup düşünmeli ne yaptım diye? Baban adam değil adam olsa diğer yorum atan bir kaç kişiye güzel methiye yazdım seninki için de yazardım. Üzülme boş ver su akar yolunu bulur. Benim babama it saldırsa engel olmam kafamda var aslında biliyor musun? Bir tane pitbull olup 7 -8 ay karanlıkta onu vahşice büyütüp babamı ona kurban etmek. Devlet böyle konularda sana cezada veremiyor. Savunma basit: eve girdik köpeğim bir anda babama saldırdı hiçbir türlü ceza alamzsın en kötü para cezası. Üzülme diyeceğim zaten hissizleşmişsin baba sevgisinden uzak kızlar hep dangalak üç beş kekodan sevgi görücem diye çok kolay aşık oluyorlar sevgiye açlar çünkü erkek tarafından bir sevgiye. Sen öyle yapma ama tamam mı? Çevremde çok duydum intihar eden kız mı dersin yaralananı mı dersin uyuşturucu madde içen mi dersin say say bitmez. Hem şansın var yanında olmak istemiyor çek çık git kendi hayatını kur. Onsuz olman sana ilaç gibi gelecektir buna emin ol.
ben varım
Kötü davrandı mı sana usta
öyle degilde mesela yokmuşum gibi sevdigini iddia ediyor birde ama hiç benimle gurur duymıyor ama ben artık takmıorum hatta dövmek istiyordum artık istemiyorum yaşlandı zaten boş ver ölüp gitcek diyorsun
Kada benim baba 52 53 yaşında ölmeden ona bir kıyamet borcum var. Cehennemi yaşatacam ona. Düşünsene ulan insan hayatındaki en büyük darbeyi evladından yesin? Vurucam onu geçmişte yaptığı kötü şeyler yüzünden pisliğin tekiyim adeta. Gittğim hiçbir ortama ayak uyduramıyorum sert agresif huysuz biri oldum onun yüzünden derisini yüzsem rahatlayamam. Bu kış bir şeyler yapacam ona. Ölmesini bekleme git bahaneyle kavga et döv hınçını, hırsını, sinirini al.
hiçbir işe yaramaz tüm sülaleyi arkana alırsın ve babasını dövdü olur
İnan hiç önemli değil. Gerekirse baba tarafı da ölür usta