Aile & Toplum Özlediğiniz ve yeni yıla beraber girmek istediğiniz? Tatlı_sinir Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Amcak mesaj atamadığınız biri var mı? Güncellemeler+1 yıl Benim özlediğim biri var yeni yıla onsuz giricem ama ona yazmiycam ölsem yazmam Allah bilir kimlerle sürtüyor şimdi... Haketseydi kalp kırmazdı Özlediğiniz ve yeni yıla beraber girmek istediğiniz? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. kimse yok öyle 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. 😭 Olmaz mı özlesekte geri gelemeyecek olmayacak birisine 0 2 Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Bende de aynı durum Yorumla aynadakiajan +1 yıl Napalım sevdiren kader utansın Yorumla
Hakan3487 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İşte emojiyle yanıtlanabilecek bir soru ":')" 0 1 Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Yapma ya oda bu emojiyi çok kullanıyordu 😢 Yorumla
4fakir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 369 cevap paylaştı. Yok yine koskaca İstanbul'da yalnızlık 0 9 Yorumla Tatlı_sinir 1 yıl Yani? Bize ne? Yorumla 4fakir 1 yıl Soruya cevaben Yorumla Tatlı_sinir 1 yıl Hihi Yorumla 4fakir 1 yıl Ama seninde bayağı canını sıkmış gibime geldi Yorumla Tatlı_sinir 1 yıl Kim Yorumla 4fakir 1 yıl Özlediğin kişi 😅 Yorumla Tatlı_sinir 1 yıl Olabilir de gece gece niye soruyorsun Yorumla 4fakir 1 yıl Tamam yorum yok iyi geceler tatlı rüyalarr Yorumla Tatlı_sinir 1 yıl Soru sordum cevap istiyorum trip değil Yorumla
tuhafolmayinizlutfen Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Var evet.. ama imkansız işte 0 0 Yorumla
bir_atsz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Yazarmısın 0 9 Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Ne var ne istiyorsun organını mi Atıcaksın Yorumla bir_atsz +1 yıl Yok ta öğle şey Yorumla bir_atsz +1 yıl Yaz seni istiyorum Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Ne saçmalıyorsun lan Yorumla bir_atsz +1 yıl Yahu sohbet için Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Ya ya kesin sohbet Yorumla bir_atsz +1 yıl Başka ne olabilir ki Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Sohbet çıkmazsa tüm sitede adını çıkartırım haberin olsun boy boy organının resmini görür millet Yorumla bir_atsz +1 yıl Ben atmam ki öyle şey Yorumla
Maturemale Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tam beni tarif ettin 0 3 Yorumla Maturemale +1 yıl Pis herif🥺 Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Evet pis Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Haketmedi hiç beni Yorumla
Lanetli_kek Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Var bugün doğum günü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yokkk 0 32 Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Benim var maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazsan keşke Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Yazamam hem istemez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ayrıldınız Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Ayrılmadık beni sevmiyordu adı T Ile başlıyor. Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Burada tanıştık Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Bir tane kıza onunla konuştuğundan şüphelendiğim için sormuştum kız ona sapık dedi yazıklar olsun Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Neyse sinirlenmiycem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sakin ol sanal ilişkilere güvenme bende gerçek birisi sandım Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl O sanal değildi benim için ona değer veriyordum o inanmasa da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu kadar niye bağlandın ki Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Bana aşırı tatlı ve çocuksu geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gördün mü onu Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Tabiki görmeden nasıl beğeniyim 🤣 saçmalama istersen ahiret sorusu soruyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya o gördüğün o değilse sanalda herkes olduğundan farklı reel olarak soruyorum Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Hayır Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl O Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Bana bir ton resmini atmıştı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım yakın mısınız birbirinize şehir olarak Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Hayır çok uzak. Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Ya ayrıca sanane sinirimi bozdun ahiret sorusu soruyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya sen tam bir slaksın şurada iyilik yapmaya çalışıyoruz ne halin varsa gör aptal Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Sensin aptal da Salk ta Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Bir saattir sadece soru soruyorsun Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Yardım namına hiçbir şey yok Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Saçma sapan sorular soruyorsun Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Millete hakaret edene kadar kendine bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzatma senin gibi birinden o çocuk kurtulmuş şükür etsin bu nedir ne gereksiz birisin Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Çok geride kaldın üzgünüm Yorumla Tatlı_sinir +1 yıl Umarım gelişirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gereksiz yere sinirlendin tepki alınca boş yapma sen geliştir önce kendini sanalda birine aşık olan ben değilim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
kimse yok öyle
😭 Olmaz mı özlesekte geri gelemeyecek olmayacak birisine
Bende de aynı durum
Napalım sevdiren kader utansın
İşte emojiyle yanıtlanabilecek bir soru ":')"
Yapma ya oda bu emojiyi çok kullanıyordu 😢
Yok yine koskaca İstanbul'da yalnızlık
Yani? Bize ne?
Soruya cevaben
Hihi
Ama seninde bayağı canını sıkmış gibime geldi
Kim
Özlediğin kişi 😅
Olabilir de gece gece niye soruyorsun
Tamam yorum yok iyi geceler tatlı rüyalarr
Soru sordum cevap istiyorum trip değil
Var evet.. ama imkansız işte
Mesaja değecek biri olmalı
Var evet ve kafamda bitirdim
Yazarmısın
Ne var ne istiyorsun organını mi Atıcaksın
Yok ta öğle şey
Yaz seni istiyorum
Ne saçmalıyorsun lan
Yahu sohbet için
Ya ya kesin sohbet
Başka ne olabilir ki
Sohbet çıkmazsa tüm sitede adını çıkartırım haberin olsun boy boy organının resmini görür millet
Ben atmam ki öyle şey
Tam beni tarif ettin
Pis herif🥺
Evet pis
Haketmedi hiç beni
hoppp
Evet var
Hayır yok
Var bugün doğum günü
Yok öyle biri
Yokkk
Benim var maalesef
Yazsan keşke
Yazamam hem istemez
Neden ayrıldınız
Ayrılmadık beni sevmiyordu adı T Ile başlıyor.
Burada tanıştık
Bir tane kıza onunla konuştuğundan şüphelendiğim için sormuştum kız ona sapık dedi yazıklar olsun
Neyse sinirlenmiycem
Sakin ol sanal ilişkilere güvenme bende gerçek birisi sandım
O sanal değildi benim için ona değer veriyordum o inanmasa da
Bu kadar niye bağlandın ki
Bilmiyorum
Bana aşırı tatlı ve çocuksu geliyor
Gördün mü onu
Tabiki görmeden nasıl beğeniyim 🤣 saçmalama istersen ahiret sorusu soruyorsun
Ya o gördüğün o değilse sanalda herkes olduğundan farklı reel olarak soruyorum
Hayır
O
Bana bir ton resmini atmıştı
Anladım yakın mısınız birbirinize şehir olarak
Hayır çok uzak.
Ya ayrıca sanane sinirimi bozdun ahiret sorusu soruyorsun
Ya sen tam bir slaksın şurada iyilik yapmaya çalışıyoruz ne halin varsa gör aptal
Sensin aptal da Salk ta
Bir saattir sadece soru soruyorsun
Yardım namına hiçbir şey yok
Saçma sapan sorular soruyorsun
Millete hakaret edene kadar kendine bak
Uzatma senin gibi birinden o çocuk kurtulmuş şükür etsin bu nedir ne gereksiz birisin
Çok geride kaldın üzgünüm
Umarım gelişirsin
Gereksiz yere sinirlendin tepki alınca boş yapma sen geliştir önce kendini sanalda birine aşık olan ben değilim
amcak
tek girmek
Hayır yok