Babamın yazdıkları çok saçma değil mi düşmana gerek yok. KizlarSoruyora giriyorum diye de iğrenç şeyler söylüyor

Babamın yazdıkları çok saçma değil mi düşmana gerek yok. KizlarSoruyora giriyorum diye de iğrenç şeyler söylüyor

Bir babanın kiziyla böyle konuşması hoş değil ama aile içine girilmez, herkesin yetiştiği ortam farklı olabilir. Baban sanırım seni iller bankasi kredi yurdu diye bir yere göndermek istemiş, niye kabul etmemissin?
Çünkü yurda değil eve taşınmak istedim taşınmışken
Babanı haklı buldum bu konuda. Belki bir süre sonra ayrı eve girmeni isteyebilirdi ama sen kabul etmemissin o yurda gitmeyi. Şimdi de kykya mecbur kaldın geçmiş olsun. Kızlara açık saçık allahtan korkmazlar demissin ama ayrı eve çıkıp özgürlük ortamında neler yapabilir diye endiselenen babanı düşünmüyorsun.
12 ye kadar uyuyup millete cam açtırmıyorsan sorun sende demektir. Bunun adı bencilliktir. Odayı havalandırmak için senin keyfini mi bekleyecekler?
Yaaaa senin adına çok üzüldüm babanın bu kadae ön yargılı olmasıda üzücü
Çok kötü şeyler yaşadım bu 3 ayda 4. odam 5. odaya geçicem şimdi
Hımmm çok değiştirmişsin ya odanı :d
Cevap
5Cevap
Hak etmişsin. Topluluk içinde yaşamayı öğreneceksin
Bi de "açık saçık kızlar" diyor. Bitğn dinciler böyle uyumsuz. İyi yapmışlar sana
Onlar öğrenecek topluluk içinde yaşamayı insan uyurken cam açmayacaklar
Cam açtırmaman sorun evet ama uyumana bir şey diyemezler herkesin uyku düzeni farklı bir de baban'ın böyle konuşması doğru değil
12den gece 12 ye kadar açık cam
Tamam işte açtırıyorum yani sadece öğlen 12ye kadar açılmıyor öğlen 12den gece 12ye kadar açık
Ama gidip şikayet ediyorlsr
Olay tam olarak nedir
Bu baba kız konuşması olamaz. Sizin diyalog bu şekilde mi
Maalesef baba kız konuşması
Baban hep böylemi sana karşı ve sen de babana karşı böyle fevrimisim
Evet hep böyle
Hmmm babanla hep iletişim sorunu oldu mu
Kanka babam bugün beni okulu bırak eve dön yoksa ya sen ya ben bu dünyaya fazlayız diyerek tehdit etti yurttan kaydımı sildirmemi hakkımda tanımadığım kişilerin arkadaşlarının doldurmasıyla dilekçe yazdığını söylediler aylardır bana benim evimde kal diyen birinin yanına geldim girmeden arkadaşız demi dediğimde başka ne olabiliriz dedi ve geldğim ilk geceden yanıma sokulmaya çalıştı ben napıyosun arkadaşız dediğimde biz senle anlaşamıyoruz yarın eşyalarını al git dedi tek para kaynağım babamdı nerde kalıcam ben
Sen napiyorsun ya. Sen neden saçma sapan şeyler yapıyordun.
Nerede okuyorsun sen
Antalya
Anladim.
Son durum nedir
Babalık görevini yapamayan bi baba
Baban niye böyle
Zor işin çok zor kıyamam sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?