Çok Süper Soru için teşekkür ederim @KizlarSoruyor
Arkadaşım beni affetmiyor ne yapacağımı bilmiyorum ne tavsiye edersiniz?
Çok Süper Soru için teşekkür ederim @KizlarSoruyor
Bir yıl önce arkadaşım beni sildi, onu kıskandım çalıştığı fizyoterapist nedeniyle sonra İnstagram sohbetimizi fikir almak için burada sordum soru kaldırıldı. Yalnız İnstagram kullanıcı adını kapatmayı unutmuşum o yüzden birisi de buradan İnstagram senin hakkında soru soruyor diyerek mesaj yazmış, neyse 30 Ocak 2022 de engelledi, yaz ayında mesaj yazdım farklı İnstagram aldım, şimdi de özür dilerim diyorum af diliyorum etmiyor haksız değil ama pişmanım çok özür dilerim dedim yalvardım af diledim engellemiyor ama affetmiyor da 🥺

Telefondan resmimizi bile silmemis ona aldığım hediye duruyor, şaşırdım kaldım çaresiz kaldım ne yapmalıyım?
23 Aralık, 2023 Cumartesi 21.48
abi eğer bir kere soğuduysa artık eskisi gibi olamaz insan sanırım o da öyle o yüzden kendini affedip önüne bakmalısın abi ısrar edincede onun gözünde bunaltmış oluyorsun onu baya en azından bir süreliğine onu rahat bırakman gerek diye düşünüyorum size zaman lazım bence
Teşekkür ederim kardeşim birde buradan mesaj atan yok mu
rica ederim
bir arkadaşımla konuşuyorum şu an neden sordun ki?
Yok yani şu mesaj atan diyorum gıcık oldum
bana mesaj atan arkadaşımamı anlamadım
tanımadığın halde neden gıcık oluyorsun
ki banada mesaj atabilirler burada da birkaç arkadaşım var
Mesele sen değilsin bak şimdi
Şimdi biz bu kızla aynı fizik tedaviye gidiyoruz, lise döneminden tanıyorum kendisini, aynı fizik tedavi merkezinde çalışan bir fizyoterapist vardı ondan kıskandım.
Ondan sonra sonrada kavga ettik bende önceki hesabımda buradan soru sordum. Ama İnstagram'da konuştuğumuz konuşmalarında ss aldım, kullanıcı adını kapatmayı unutmuşum buradan mesaj yazmış birisi İnstagram hesabına, işte oda beni affetmiyor.
Defalarca özür dilerim dedim yalvardım resmen 🥺 onu kaybetmek bir yıldır benim zoruma gidiyor. Sen değilsin.
anladım bende arkadaşlarımı kıskandın sandım abi çok pardon
sen fizyoterapistten kıskandın anladım
umarım affeder abi
ama size zaman gerek yani bu belli
Estağfurullah kardeşim seninle ilgili değil
anladım anladım çok özür diliyorum yanlış anlaşmışım kusura bakma
Sorun değil kardeşim
anlayışın için teşekkür ederim abi 🤗
Ne demek sen kusura bakma asıl
Hesabını paylasman his olmamış. Ama özür dilemussin, sonrasında da... Buna diyecek bir şeyim yok. Ama araya uzun bir zaman girmiş. Belliki sogumusta. Bu soğukluk ve uzun zaman bir arada oluncada tekrar yanyana gelmek çok zor. Hevesin istegin olmaz. Belliki oda bu durumda şu an. Sende önüne bak. Bu durumda usteleme derim.
Anladım şu anda engelleme yapmıyor zaten ne yapayım bilemiyorum en azından doğum gününe kadar beklemek istiyorum. Haklısın ben hatamı biliyorum
Haklısın 15 yıldır tanıyorum zoruma gidiyor işte
Rica ediyorum güzel bir yorumdu
Bu sevgilisi olduğu halde seninle konuşan duygusal şeyler yaşayan kızsa bence af dileme bile. Sadakatsiz birisi için değmez. Tamam sen yanlış yapıp burada ss attıp paylaştın ancak kız da çok iyi birisi olsa erkek arkadaşına ihanet etmezdi senin ısrarın olsa dahi bir şey yaşamazdı.
Dün gece sevgilisiyle mesaj attırmış bana
Unut ya çok yanlış yapıyorsun. Sevgilisi var ötesi olamaz artık bunu anla. Kız seni sevse o çocuktan ayrılırdı.
Ya şöyle bir şey söyleyeyim zaten benim sevgili olmak gibi bir derdim yok evet ben yanlış yaptım hata yaptım benim buradaki amacım aslında mevzuyu uzatmak değildi özür dilemekte zaten sevgilisi mesaj atmış ben de onun ekran görüntülerini aldım ondan sonra da kıza da gönderdim artık benim için ölüsün dedim
Dedinse sorun yok. Ama vazgeçmen gereken noktayı iyi bilmen gerekiyor. Böyle birini sevme artık.
Yok zaten mesela hani aşk sevgi falan
Bence bı konuyu kapat hayatına bak. Empati kuruyorum da sevdiğim adam başka kadına yazdırıyor falan yüzüne tükürür kurtulduğum için Allah'a şükrederdim.
Haklısın zaten sevgilisine cevap yazmıştım ekran görüntüsünü alıp kıza da göndermiştim ama sonradan vazgeçtim onlar görmeden gönderiyi iptal ettim ikisinden de hesabı da kapattım
Zamana bırakmanı ve sabırlı olmanı
15 yıldır tanıyorum zoruma gidiyor işte Abi
1 yıl oldu dediğin için yoksa 15 yılsa daha fazla zorlama yoluna bak istersen
1 yıl oldu olay
Bu bir yıl içinde iletişiminiz olmadıysa uzatmak mantıksız olacaktır
Teşekkür ederim✨🍀
Rica ediyorum abı
Cevap
9Cevap
Sen yeterince özür dilemişsin zorlamakla olmaz. Affedip affetmemek ona kalmış. Sen kendini suçlu hissetme sakın, gereğini yapmışsın.
Bunu kim yapmış bilmiyorum
Sen adama neden yalvarıyorsun. Affetmiyorsa şutla. Özür affedilme karşılığı dinlenmez diye düşünüyorum kardeşim
Zaten en büyük aptallığı orada yaptım sabah mesajı aldım o mesaj attım Instagram hesabından erkek arkadaşı bana mesaj atmış eşek güzel kibarca tehdit ediyor yani mesaj atma bilmem ne yap manyakları Ben de zaten atmam dedim sadece özür dilemek istedim dedim Allah'a emanetsiniz dedim
Etmezse etmesin. O yüzden bir yerde takılı kalma. Bu kadar da takıntılı olma. Şu yaptığın takıntılık çünkü.
Bilmiyorum kardeşim ya
Şimdi biz bu kızla aynı fizik tedaviye gidiyoruz, lise döneminden tanıyorum kendisini, aynı fizik tedavi merkezinde çalışan bir fizyoterapist vardı ondan kıskandım.
Ondan sonra sonrada kavga ettik bende önceki hesabımda buradan soru sordum. Ama İnstagram'da konuştuğumuz konuşmalarında ss aldım, kullanıcı adını kapatmayı unutmuşum buradan mesaj yazmış birisi İnstagram hesabına, işte oda beni affetmiyor.
Defalarca özür dilerim dedim yalvardım resmen 🥺 onu kaybetmek bir yıldır benim zoruma gidiyor.
Haklısın da kardeşim işte
Abi sen niye kendini bu kadar harap ediyorsun ki...
Sen üzerine düşeni yapmışsın özür dilemişsin gerisi de ona kalmış boş ver
Bilemiyorum kardeşim
Bırak artık bence ya sal affetmiyorsa da affetmedin ne bu böyle
Ben de öyle yaptım zaten en son sevgi resimli mesaj atmış
Bence zamanı gelince sana yeşil ışık yakicak
Defalarca özür dilerim dedim yalvardım resmen 🥺 onu kaybetmek bir yıldır benim zoruma gidiyor.
Seni sileni sende sil sen elinden geleni yaptın sonuçta
Bunu kimin yaptığını bilmiyorum
bunu kim yaptı bir bulsam
abi ne bu?
Ben arkadaşım ile ilgili soru sorduğum zaman bu şahıs arkadaşıma mesaj yazmış
senin gibi bir insanla ne alıp veremedikleri var ben anlamadım boş ver abi sıkma canını bas engeli
Arkadaşım işte
Etmesin birader, bu kadar takıntı yapmak neyin nesi?
O gittikten sonra çok boşluk yaşıyorum
Bir şeylerle meşgul ol ve hayatını hiç kimseye bağlama kardeşim, kendini geliştirmeye odaklan, ölse ne yapacaksın? Hayata küseceksin o zaman, insanlara bağımlı olmayın.
bunu kim yaptı bilmiyorum
Mesaj atıp seni ifsalayan ne issizmis olmuyorsa olmuyor boş ver
Oda ona savunduğu için teşekkür etmiş
Bunun kim olduğunu bilmiyorum
Bir bulsam
Bence çicek göndermelisin , özür dilemelisin 5 gün özür dilemelisin kabul etmiyorsa peşini bırak hak 5'tir 😀😀
Allah seni de güldürsün, şu mesaj atan bir bulsam
😀sanmıyorum çok üzerine düşme
Harbiden moralim yerine geldi sayende 15 yıldır tanıyorum zoruma gidiyor işte
😀uzatma bence ya istemiyorsa istemiyordur zoruna gidecek bir şey yok sıkmamalısın
Öyle yapacağım birde buradan mesaj atmışlar ya 🙂🥺
Salla gitsin gevşek misin peşine düşme okadar salla
Defalarca özür dilerim dedim yalvardım resmen 🥺 onu kaybetmek bir yıldır benim zoruma gidiyor. Haklısın ama işte
Zoruna gidecek bir şey yok istemiyor kız seni neyini zorluyprsun allah allah
Haklısın da bende üzülüyorum işte
Haklıyım zaten
Teşekkür ederim yorumun için, üzgünüm zaten
Bos ver takma ya uzen insanlardan uzak
Haklısın
Darisi benim basima valla bi gitsede kurtulsak
Ben arkadaşımı çok zorbaladım 2.3yıldır küsüz😭😭affetmiyor bana inan mıyor😭😭😭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?