Beni affetmeyen arkadaşıma nasıl davranmalıyım?

Lise döneminden tanıdığım 15 yıllık arkadaşım bana çok kırgın ve beni hayatından çıkardı, ama geçen gün amca oluyorum diye yazdım aynı zamanda rahatsız ettim kusura bakma dedim, bu güzel haberi verdiğin için teşekkür ederim dedi, iyi misin dedim iyi olmaya çalışıyorum dedi, en son olarak, Bir sorunun olduğunda konuşmayı sevmediğini biliyorum yani paylaşmayı sevmediğini kendi içinde halletmeye çalıştığını biliyorum ama yine de her ne olursa olsun Bir şeye ihtiyacın olursa söyleyebilirsin konuşabilirsin biliyorsun değil mi, ben de sabah fizik tedaviye gittim daha yeni eve geldim dedim.

Perşembe günü mesajımı gördü, ama sahte ikinci İnstagram hesabı üzerinden konuştuk şu anda entellemedi bende sıkmamak için yazmadım nasıl davranayım bir daha önemli bir şey olmadıkça yazmayı düşünmüyorum boğmamak için belki doğum gününde yazarım ne düşünüyorsunuz?

#ᴅᴀʀᴋᴋɴɪɢʜᴛ

#Affetmek

02 Eylül, Cumartesi 17.43

Güncellemeler
+1 yıl
Yani ben kendisini en son ne yapıyorsun nasılsın diye yazdım şu anda ben cevap verirse verir vermezse dediğiniz gibi bir şey yapmayı düşünmüyorum mesajı geri çekmek istemiyorum çünkü çektiğimi görebilir