Güncellemeler
+1 yıl
Hiçbir evlilik yürümüyor mahkemeler dolup taşıyor bunu bile bile o imzayı atmak sadece aptl insan cinsine mahsus olsa gerek😅
Bu yüzden bu soruyu sordum ki evlilik düşüncesi bile beni boğar bir insana her gün katlanmak fikri bile beni çileden çıkarmaya yetiyor hele bu ülkede erkeklerin aile düşkünlüğü, kadına yeteri kadar hiçbir manada değer vermemesi, tüm yükü kadına yüklemesi bana evlilikten nefret etme sebebi olarak yeter de artar bile, siz aptl mısınız ki erkeği Sultan kadını köle yapan bu şeye bu kadar istek duyuyorsunuz?
Yorumla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evlilik istemelerin sebebi etrafında gördükleri insanlardan etkilenmeleridir tabi birazda aile gelenegi. Ama cogu kişi evlendikten sonra bunun bi hata olduğunu fark ediyor
Ve soluğu 3 vakte kalmadan mahkemede alıyor🤣
Çocuk varsa zor ama çocuk yoksa evet 3 bilemeden 4 vakte kadar.
Tamam vakti sen tayin et ama sonuçtan kaçılmıyor, hiçbir evlilik yürümüyor
Evlilik sence neden yürümez?
Sebep çok yazdığım şeyler de büyük kısmı
Aile falan bos da en kotusu her gün ayni kişiyi görmek biraz sıkıcı
İşte bu ya da şu sebep, kimse kimseye katlanamiyor bu yüzden o imzayı bile bile atmak en büyük aptllik
Cahillik desek daha doğru olur 😊
Cahillik aptllik saflık ne dersen de sonuç değişmez
Sonuç odaklı bakarsak herkes istediğini elde ediyor evliyken aldatan farklı fanteziler uygulayan sonuç odaklı herkes memnun bi sekilde
Aldatma varsa zaten orada evlilikten bahsedilmez
Kagit üstünde degil mi Şu an ki evliliklerin çoğu saten
İşte bu evlilik değil, herkes kendini kandırıyor uyandığında ise zaten mahkemeye koşuyor
Dokunmadan hatta görmeden sevebilmeyi isterdim. Melankolik mevzular. Kim young dae ye platonik takılayım ben en iyisi 😂 kız ben bu çocuğu yirim. Evlilik şart değil 😜
Her erkek bahsettiğin gibi değil. Evliliği kadının köle, erkeğin sulta olma durumu olarak görmen saçma.
Ahaha bu da klasik klişe saçmalığıniz, o yüzden tüm evlilikler 3 vakte kalmadan soluğu mahkemede alıyor🤣
Tüm evlilikler değil erkeğin kadını veya kadının erkeği ezdiği evlilikler bitiyor. Evliliğin niteliği kadını köle, erkeği sultan yapmak değil bu yüzden dediğin saçma. Normal bir evlilik de kadın da erkek de köle olmaz. Aynı hayatı paylaşmak kölelik değil
Paylaşan nerede o erkek bu ülkede yok var diyen yanılır, hiçbir evlilik yürümüyor büyük aşkla bile olanlar burada soru açıyor mahkemeler boşuna dolup taşmıyor bunu bile bile atılan imza aptllıktan başka bir şey değil. Ortada kalan çocuklar da cabası
Evet, paylaşan az ama bu evliliğin niteliğinin hayatı paylaşmak, birleştirmek olmadığı anlamına gelmiyo. Yabancı ülkeler de erkekler daha akıllı bu yüzden kadını ezmezler istisnalar hariç. Dedim ya normal bir evlilik için geçerli değil bu dediğin. Yanlış eş seçiminden kaynaklı bunlar.
Burası Türkiye, buraya göre konuşuyoruz bu yüzden neresinden bakarsan bak ben haklı çıkarım. Senin klişeler bu ülkede geçmez
Dediklerim klişe değil senin dediklerin klişe. Bu ülkede herkes evliliği kötüleyip duruyor. Sen bu ülkedeki evlilikler üzerinden konuşmuyosun evliliğin niteliği, anlamı hakkında konuşmuş oluyosun dediklerine bakılırsa
Yalnızlık Allah'a mahsustur.. Oyuzden olabilir mi ☺️
Aptl insanlar ancak böyle düşünür, bile bile kölelik fikri ne kadar güzel olabilir ki😅
Ozaman şöyle soralım Annen baban aptal mı?
Evet kesinlikle
Bravo.. Günün birinde bu Tezine kendin bile güleceksin.
Ben insanların biteceğini bile bile çünkü hiçbir evlilik yürümüyor yine de imza atmasına yeterince gülüyorum🤣 hiçbir evlilik yürümüyor bunu bile bile imza atıp 3 vakte kadar soluğu mahkemede ancak aptl insan nesli yapıyor
Hiç evlilik yaptınız mı cidden?
çocuk sahibi olmak?
Bu da diğer saçmalığı zaten
üremek mi saçmalık?
Bitecek bir evlilikten üremek o çocuğa baştan zulüm zaten evet saçmalık bu yüzden
her evlilik bitmek zorunda mı?
Bu devirde yürüyen yok emin ol, büyük aşkla evlenen bile kısa zamanda ya da eninde sonunda bitiyor
aynı fikirde değilim
benim etrafimda yuruyen cok guzel evlilikler var mesele yanlis es secimi
Olmak zorunda değilsin ama bu gerçeği değiştirmez
senin fikrinin "gerçek" olduğunu da sanmıyorum🤷🏻♂️
O yürüyor dediklerin de elbet bitecek o zaman gel konuşalım haklı çıktığımı göreceksin
Gayet gerçek eminim bundan ve asla fikrim değişmez
bence evlilik karşıtısın ve bu yüzden objektif yaklasmiyorsun
Dediğim sebeplerden karşıyim ama bu objektif olmadığım anlamına gelmez, gerçekciyim bu işinize gelmiyor
siz bekar geçirin bu hayati ben de (eğer bulabilirsem tabi değecek birini) evli sonra belki bir gun karsilasir yorumlariz hayatlarimizi😄
Yorumum değişmez haklı olduğumu karşılaşmasak da kendine itiraf edeceksin emin ol
nope🤷🏻♂️😄
Ben hic istemiyorum
Aklı olan zaten bu yükün altına girmez, erkeğin ve ailesinin kölesi olmaz ama millet evlilikle kafayı sıyırmış sorularda da görüldüğü gibi