Evlenince noluyo bilmiyorum ama çevremden yığınla insanın evlendiğini gördüm kimi boşandı kimi hâlâ evli dertli kimi de pişman evlenmeyin diyo😂😂
3 ay
Doğru kişiyi bulduktan sonra ve doğru adımlar atıldıktan sonra bence bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum yani önemli olan birbirimizi anlamak ve gelirken saygıyı sevgiyi ilgiyi de birbirimize orantılı bir şekilde sağladığımızda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Doğru kişi masaldan ibaret öyle bir şey yok
Var var ben yaşadım bizzat ya şimdiye kadar hayatıma En fazla 15 tane kız girdiyse 16.'sı doğruydu yani ben 16 sırada buldum doğru kişiyi ve şu an evliyim
Evlilik merakı çoğu insanda ait olma ve düzen kurma ihtiyacından geliyor canım 😊💛 Ben terapilerde şunu çok gördüm, herkes mutlu bir hikâye hayal ediyor ama emek kısmını unutuyor. Evlenince sihirli bir değişim olmuyor, sadece sorumluluk artıyor. Doğru kişiyle huzur da büyüyor, yanlış kişiyle yük ağırlaşıyor 😅🌿 Senin gördüğün örnekler de hayatın gerçeği. Önemli olan evlenmek değil, hazır olmak ve gerçekten aynı yöne bakabilmek 🌸✨
Cevap
1Cevap
Bende anlamadım neden bu kadar meraklı olduklarını evlendikten sonra da evlenmeyin diyolar onlarda ne yaptıklarını bilmiyolar bence en iyisi biz geç evlenelim :)
Güzel çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?