Köpekler uyutulsun diyenler sizi bu konuda niye aktif göremiyorum? Demek ki tek ısıran köpekler değilmiş.
Köpekler uyutulsun diyenler sizi bu konuda niye aktif göremiyorum? Demek ki tek ısıran köpekler değilmiş.
Ülkenin en büyük sorunu hukuk zaten. Ama kimsenin de buna çare düşündüğü yok. Suç işlemenin cezasından çok indirimler konuşuluyor. Böyle bir ülkede de suçlarda azalma göremezsiniz. Ahlaki olarak çökmüş ülkeler ancak ağır cezalar ile kontrol altına alınır.
Kesinlikle 👏🏻
Çok korkunç ve iğren. bir olay gerçekten de.. ruh hastası bunlar.. gerçi dün konuşmuştuk aynı şeyleri demeyeyim :D ama asıl bunları uyutmaları lazım.. köpeklerden önce bu insan görünümlü canlıları uyutsunlar
Bence de. Sonuna kadar fikrimin arkasındayım ben. Zaten öldürülmeleri henüz yasal değil.
Kesinlikle
Ayy inanmıyorum çok korkunç bir olay bu adam serbest değildir inşallah Şu an bide köpeklerle bunun ne alakası var köpeklerde toplatilmali tabiki
Bide tabii ki mi yuh :D alakası şu
İkisi de ısırıyor koparıyor ve hastanelik ediyor. şu an çocuk tedavi edilemiyor. Ama siz tek sorun köpekmiş gibi köpekler uyutulsun diyorsunuz
Köpeklere sorun demen nasıl bir kafaysa öyle bir kafa
Cevap
3Cevap
Cezalar ağır olmalı. Caydırıcılık yok. Adam öldürüyor yaralıyor hemen serbest kalıyor. En azından ev hapsi uygulanmalı.
Bu çocuğun annesi ben olsam öldürmeden rahatlamak mesela ev hapsi ne ödül gibi
Bende işkence yapardım.
Böyle gel işte :D ev hapsi nedir
Hapise atmadan salmak yerine ev hapsi verilebilir. Bazılarına hiç bir ceza verilmiyor. Eli kolunu sallayarak geziyor. ya da az bir ceza alıyor. Onun yerine ev hapsi en iyisi.
Sosyal medyaya yansıdı salmazlar kolayca
Sadece onu değil bütün suçluları salmasınlar.
Lan bu ne 😱 IT filmi aklima geldi. Bu artık başka bir boyut. Ruh hastası falan.
Ruh hastalarına hakaret falan oluyor bu. Tüylerim ürperdi ya yorumlardan sonra
Çocuğun hayatı kararmış travmadan ziyade.. dikememişler. Amin rabbim yardımcıları olsun
Gerçekten de acayip bir ülke haline geldik bak işlemek caydırıcılıktan yana neredeyse cazip hale gelmeye başladı
Çok kötü bir olay 😱😭 şerefsizlikkkk
Ben birde gece gördüm içim titredi.. terapi talep ediyorum uzmanlardan.. aynı işkenceyi o şerefsize yapsınlar daha beterini..
Bize bıraksınlar ne yapılacağını biz listeleriz :D
Gerçekten o kadar korkunç ki bu insanların aramızda olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?