Birlikte okulun merdivenine iniyoruz birbirlerinin kulağına eğilip fısır fısır konuşuyorlar sanki ben yokmuşum gibi tepki mi gösterdim bir daha yapmasınlar diye dikkat ettim ne zaman yalnız kalsam onlarla hep bu hareketi yapıyorlar yanımda sanki beni yok sayıyorlar tepkim sizce yerli mi ne düşünürsünuyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Anılarım depreşti bir anda 😒 yolun başındayken iletişimi kes onlarla sonra pişman oluyorsun tecrübeyle sabit
Açıkçası zaten bunu yapmaya çalışıyorum gittikçe uzaklaşıyorum bana doğru gelmeyen çok şey var onlarda peki senin nasıl tecrübelerin oldu
Benimkiler çocukluk arkadaşımdı o zamanlar fark edemiyorsun tabi bunları görsende sorguluyorsun ama onunla kalıyorlar sonra hep benden gidiyor manevi olarak bir şeyler gözüm açılınca hepsini hayatımdan uzaklaştırdım şimdi de diyorum neden daha erken yapmamışım bunu diye
Neyse ben yolun başındayım geç kalmadım
Ayyy sevmem oyle tipleri. Aralarinda belki bir mevzu vardir ama senin bilmeni istemedikleri
Açıkçası daha yeni dahil oldum aralarına bende daha önceden onların samimiyetle vardır özel konuşacak şeyleri vardır diye saygı duyuyordum çok fazla olunca artık midemi bulandırmaya başladılar
Cok haklisin. Ben de de olmustu lisedeyke ayni seyler ve hosuma gitmiyordu. Aslinda en onemlisi su. Rahatsizliginin boyutu vok yuksekse sana uygun degillerdir ama boyle seninle ilgili falan olmadigindan eminsen ve iyi kizlarsa devam edebilirsin
Ben tepki verince samimi olduğum arkadaşım bana açıklama yapma gereği duydu bunu bunu konuştuk diye senin hakkında değil diye bende söz konusu benim hakkımda olup olmaması değil dedim ben yokmuşum gibi kulaktan kulağa konuşulması hoşuma gitmedi dedim ve bana doğru gelmiyor toplumda bu davranışlar beni degersizlestiriyorlar buda bir görgü kuralıdır gelde cahile anlat
Vallaha guzel demissin. Tam ustune basmissin. Gorgu kuralidir tabii ki. Bunu ogrenememisler mi bu yasa kadar? Eger surekli oluyorsa bence baska arkadas bul kendine. Boyle seyler beni de cok rahatsiz eder ve yuzum asilir. Artik yuzumun asildigi yerde durmuyorum.
Kulaktan kulağa oynuyorlardır belki..
Tamam işin şakasıydı...
Yani tam olarak arkadaşların "arkadaşlarım" olduğuna emin misin?
Açıkçası çok samimi değilim bir arkadaş grubu bunlar ben sonradan dahil oldum bazı hareketlerine gördüm zaten arama mesafe koydum gibi
Buna %100 eminim onlardan hayır gelmeyecek sana zaten onlara ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum araya mesafe koymak değil direkt kopart o ilişkiyi görmezden gel tekliflerini kabul etme. E geriye kaldı başka arkadaşlıklar edinmek. Etrafınızda sizi değerli hissettiren, sizinle dalga geçmeyen, sizi küçük düşürmeyen, narsist olmayan, beraber vakit geçirirken mutlu olduğunuz arkadaşlarla hayatınıza devam edin.
Açıkçası ben kendi değerinin farkında olan bir insanım ve zaten bu insanlarla çok yani samimi oldum ve yanlarından mutsuz olduğumu farkettim çoğu zaman ben uzak duruyorum onlar çağırıp ediyorlar işlerine geldiğinde tabi kesinlikle bir faydası bana olmayacak insanlar bundan eminim gittikcede bireysellesiyorum
Yalnız olmak kötü arkadaşlara sahip olmaktan bin kat iyidir
Kesinlikle buna katılıyorum ben zaten bu kafa yapısında biriyim ama yanlış bir arkadaşlık edindim simdi de pacami kurtarmaya çalışıyorum
Öyle tiplerden uzak dur. Hiç muhatap bile olma ki istediklerini alamasınlar sallama yani. En büyük tepki tepkisizliktir.
Açıkçası yeni arkadaşlık ettiğim insanlar arama mesafe koydum eskisi gibi samimiyim bunlar bir grup o gruptan samimi olduğum bir kişi var daha çok onunla muhatap oluyorum bu hareketleri ve patavatsız gorgusuzce konuşmalarından dolayı uzaklaştım ve bu davranışlarına hep tepkisiz kaldım en son artık söyleme gereği duydum yaptıklarının yanlış olduğunu anlasınlar diye
İşte uzak dur selam bile verme.
Görgü kuralıdır toplulukta kulaktan kulağa konuşulmaz onun için mesafe koyman iyi olucaktır.
Bende tepkimi gösterdim ve gittikçe uzaklaşıyorum tamamen ilişigimi kesmeme çok az kaldı
Tepkin yetersiz. Bir daha onlarla arkadaşlık yapma.
Samimi değilim zaten arama mesafe koydum derse girerken merhabasalasiyoruz o kadar
Onlar gibi sende onları görmezden gel
Açıkçası onlar benimle konuşunca konuşuyorum onlar benimle muhattap olmuyorlarsa olmuyorum görmezden gelincede selam sabah vermiyorsun diyorlar selam verincede böyle borçlu cikiyorum onlar zaten bir arkadaş grubuydu ben sonradan aralarına dahil oldum daha çok yeni belki aralarında konuşucaklari özel birseyleri vardır ben daha yeni aralarına dahil oldum diyordum baktım çok sık yapıyorlar bende mesafe koydum zaten eskisi gibi samimi değilim ve gittikcede uzaklaşıyorum
Çok yapılıyorsa yanlış tabii
Açıkçası son zamanlarda arttı bu durum
O zaman tek yolver onlardan sana arkadaş olmaz
Bende böyle düşünüyorum
Yani senin olduğun ortamda bu hareketi yapıyorlarsa ya senden rahatsızlar ya da seni istemiyorlar muatap olma uzak dur bence kendi halinde takıl bende okulda falan öyleydim tek başıma gezerdim hep kimseyle fazla yüz göz olmazdm o yaşlarda insanların ne bök oldunu çözmüştüm
Açıkçası bende böyle yapma kararı aldım birçok şeyin farkındayım aptal değilim ama görmezden geliyordum artık gelmiyorum
Valla insanlara tolerans tanınmamalı kimse babanın oğlu değil sonuçta
Haklısın valla bizimkiside aptalca iyi niyet
Maalesef öyle iyi niyet suistimali
Sohbet etmek istersen dm atabilirsin
Toplum içinde kulaktan kulağa konuşulmaz çok ayip
Hic iyi ve etik degil onlarin yaptigi iliskiyi kes
Demekki arkadaşları değilsin
Zaten bunlar bir arkadaş grubuydu ben çok sonra aralarına dahil oldum belki aralarında ozel olarak konuşacaklar şeyler vardır diyordum başta sonuçta ben yeni katıldım aralarına guvenmiyorlardir diye düşünüp empati kuruyordum baktım çok sık oluyor bu durum ve bugün tepkimi verdim ve gittikçe uzaklaşıyorum çünkü her birinden soğudum
Normal konuş ama çok samimi olma onlarla emin ol senide konuşurlar kalabalık guruplar tehlikeli ⚠️
Kesinlikle katılıyorum hiç birine güvenmiyorum hepsi samimiyetsiz başta biraz samimi oldum baktım gozuktukleri gibi insanlar degil yavaş yavaş uzaklaştım eminim konusuyorlardir bana bime gelip birbirlerinin arkasindan konuşuyorlar ve beni daha yeni tanıyorlar düşün
Sahte arkadaşlıklar gün gelir grupta kalmaz zaten kafana takma kdks
Açıkçası fazla kafama takmıyorum zaten ben kendimi o gruba dahil etmiyorum yalnız kalmak bana daha iyi geliyor o samimiyetsiz iliskilerdense
Hayır
İyi yapmışsın
Terbiyesilik başka da bir şey değil