Arkadaşlarım ile aramı mesafeli tutyorum sizce doğrumu yapıyorum sizce nasıllar?

Sınıftan kiz mini etek ya da o hizada elbise. Giyiyor altina siyah ince çorap. Geçen yıl club dj ile takiplesip 1 ay sonra takipten çıkmışlardi. birde yine geçen yıl ara dönemde memleketinden bir başka şehre gitmisti. Orada yüksek lisans okuyan biriyle buluşmuş. O kişi bunu gezdirmis. Kız onla fotoğrafını atmisti.3-4 ay sonra fotoğrafı sildiŞimdi şehrin baska unisinde okuyan Mercedes i olan bir öğrenci ile takiplesiyor. Cocuk club i takip ediyor. Bir kız arkadaşım açık kız için kusura. Bakmada şey gibi giyiniyor erkeklere davet eder gibi baksana dedi

Bir arkadaşım da Kapalı yüzünü fazla makyaj yapıyor parlıyor yüzü ve dudak yapısını ruj ile değiştiriyor. O da geçen sene bistro da tanıştığı bir erkek vardı tüm fotoğraflarını beğenmiş şimdi takip ten ciktilar bir de club da bodyguard gibi biri varmis bmw si olan onlada takiplesip bir kac ay sonra takipten cikti. İşte sevgilisi olan birisi. Var bizim sinifta. Ona her firsatta yuruyor. Yanina gidiyor soru sormak için iste derslerde yaninda oturuyor ama ilgisi belli. Luks araclara ve kaslı adamlara ilgisi. Var. İnstadan tanımadığı kasli erkekleri ekleyip begeniyir

ikiside çok yakın arkadaşlardı sonra arkadaşlıkları bitti ben ikisinede mesafeliyimde. mesafeli olmam iyi değil mi arkadaşımda uzak dur dedi.

sizce nasıl kişiler. mesajda atabilirsiniz

Arkadaşlarım ile aramı mesafeli tutyorum sizce doğrumu yapıyorum sizce nasıllar?