Sınıftan kiz mini etek ya da o hizada elbise. Giyiyor altina siyah ince çorap. Geçen yıl club dj ile takiplesip 1 ay sonra takipten çıkmışlardi. birde yine geçen yıl ara dönemde memleketinden bir başka şehre gitmisti. Orada yüksek lisans okuyan biriyle buluşmuş. O kişi bunu gezdirmis. Kız onla fotoğrafını atmisti.3-4 ay sonra fotoğrafı sildiŞimdi şehrin baska unisinde okuyan Mercedes i olan bir öğrenci ile takiplesiyor. Cocuk club i takip ediyor. Bir kız arkadaşım açık kız için kusura. Bakmada şey gibi giyiniyor erkeklere davet eder gibi baksana dedi
Bir arkadaşım da Kapalı yüzünü fazla makyaj yapıyor parlıyor yüzü ve dudak yapısını ruj ile değiştiriyor. O da geçen sene bistro da tanıştığı bir erkek vardı tüm fotoğraflarını beğenmiş şimdi takip ten ciktilar bir de club da bodyguard gibi biri varmis bmw si olan onlada takiplesip bir kac ay sonra takipten cikti. İşte sevgilisi olan birisi. Var bizim sinifta. Ona her firsatta yuruyor. Yanina gidiyor soru sormak için iste derslerde yaninda oturuyor ama ilgisi belli. Luks araclara ve kaslı adamlara ilgisi. Var. İnstadan tanımadığı kasli erkekleri ekleyip begeniyir
ikiside çok yakın arkadaşlardı sonra arkadaşlıkları bitti ben ikisinede mesafeliyimde. mesafeli olmam iyi değil mi arkadaşımda uzak dur dedi.
sizce nasıl kişiler. mesajda atabilirsiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet mesafeli durmak daha iyi olur. Böyle insanları yol ver.
teşekkür ederim öneriniz için
En en en iyisini yapıyorsun. 5 aptal ile oturursan 6. aptal sen olursun diye bir laf var.
teşekkür ederim
Piyasaya kızı kafasına göre takılıyor. Soruyu anladım bu konu ile ne alakan var
ikiside sınıf arkadaşım arada ben onlara ders anlatıyorum. ama arkadaşım samimi olma mesafeni koru diyor.
Kolunu omuz Hizan da kaldır El'ini düz bir şekil de tut parmak ucun ile Bulunduğun yer kaç Cm ise Onu etrafın da bir çember olarak düşün Bu senin Kişisel Alanın
Buna güven çemberi denir.
Fikir ve Düşünlerinin de Bir alanı var Özel hayatı nın bir alanı var. Bu Alanların Hudutları içine giren Her insan Bir yolcu Merkez de olan sen Hancısın
Şimdi Sen Kendi Alanını, Sınırlarını her insana açıyor isen O zaman Sen olmaktan çıkarsın Benliği, kişiliği, karakteri olmayan bir yapı hâline gelirsin Büyük bir İhtimal arkadaşın Senin alanını bilmiyor ya da sen Henüz Kendi hudutlarını bilmiyorsun
anlamadım ki ne demek istediğini
Uzak durman daha iyi olur senin için tkein ayağa benzemiyorlar
arkadaşımda öyle dedi teşekkür ederim öneriniz için
Kızlar ne kadar maddiyat düşkünüymüş bir kez daha farkına vardım iyi yapiyorsun
Evet iyi yapmışsin
hadi xperini aldın iyisin
noktada koyabilirdin ama cevap verdiğin için teşekkürler
Hayır okudum cidden
tamam teşekkür ederim o zaman kusura bakma
Sorun değil kısa ve öz cevaplamak istedim. Arkadaşın olan kız orada burada gezmeyi seven birazcık peynir olan birisi. Ortam kızı sen ise farklısın bu yüzden anlaşamıyorsunuz ve onun gibi olmak istemiyorsun bu kadar basit iyi yapıyorsun mesafeli olmakla.
anladım çok teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için.
Rica ederimm okumuşum demi?
evet okumuşsun :)
Erkekleri kullanmak istiyorsan arkadaşına uy ama karşılığında taciz gibi şeylere de uğrayabilirsin. Bunlar bana ters diyorsan koy mesafeni😊
bana ters ya teşekkür ederim
Rica ederim
son olarak sence erkeklerin bu kızlara karşı düşüncesi ne olur ciddi düşünmezler değil mi? birde kızların sonu sence nasıl olur? merak ettiğim için sormak istedim cevaplamasanda olur?
Şahsen ben iyi biriyim, ama normal birisi bu kızla yatmak ister. Kimse bedave para yedirmez. Yatar kalkar yani peynir olarak görür, eğer ters insana giderse öldürebilirler
anladım çok teşekkür ederim
Rica ederim abim
iyi tutmasanda olur
oyle kal sadece