Tabi esimde farkinda ama karsi tarafa birsey belli etmiyor. Genelde sert duruyor susuyor.. Karsi taraf sanki inada bindiriyor. Bir erkek neden bu kadar gozunu karartir.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Saçma sapan insanlar işte dışarıya sesleri çıkmaz içeriye gelince Aslan kesilirler böylelerine var ya acımayacaksın koyacaksın tekmeyi
22 Yorumla
Soran+1 yılMaddi guvencem olsaydida dk da yapsaydim😔
En İyi Cevaplar
Eşine söyle ilgilensin bu adamla neden susuyor duruyor yani bir kadın olarak başka bir kadın benim eşime böyle bir şey yapsa Allah korusun ben bile duramam yerimde
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğilmi ayni sekilde bende susamam burnundan getirirm. Bu kisiye mecburuz belki ondanda susuyor inan bilemiyor 8 yas kuzenim bana sarildi diye neler soyledi. normal giyinmeme rağmen giyimime karisir.
Soran+1 yılCok haklisiniz esim anli tepkiler vermiyor icinde biriktiyor kururyor vs sonra birde oatliyor alakasiz yerlerde.😔
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
13Cevap
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Eşine göstere göstere seni kendine seks oyuncağı yapmak istiyor. Eşinin yanında bunu yapmaktan da haz alıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılPardonda esimi gecin ben buna asla izin vermem. Normal insaniyet uzerine ilgilenmis olamaz mi?😔Salak bir kisi değilim.
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBariz belliyse o karsi taraf birdaha evime girmezdi
07 Yorumla
Soran+1 yılEvimize girip cikan birisi değil sadece mecburiyetten muhattap olduğumuz kisi sapikca bir davranisini gormedim sadece bir kere yanlizken elimi tutup sıktı birde elini omzuma koydu ben yittirdim. Bunu insanlarin yaninda yapti. Tabi esim yoktu o zamn
- +1 yıl
Esine soyle...
Soran+1 yılYok esime soyluyemem gerci onun gucu cenesi bana yeter ama yinede o riske giremem elimi tutmasi sapikcami olarakmi algilamaliyim
- +1 yıl
Sapik bir hafeket bariz sana yaziyor ve tepkine gore daha ustune gelecektir
Soran+1 yılArkadasim esimi gormemisti. Elini omzuma atinca esim sandi arkadas neden yapar bunu kalabalik insanlarin yaninda kendisinide dusuruyor
- +1 yıl
Amac hedef sana ulasmaksa bunda cekinmeyecek kadarda apatal olabilir
Soran+1 yılYa bana niye ulasmak istesin. Mesleği guzel istese cevresinde bir suru kiz var elini sallasa elisi tuhaf bir durum değil mi?
+1 yılsenden hoşlanmış dır seni etkilemek ve senin ile unutulmaz şeyler yaşamak içindir
028 Yorumla
Soran+1 yılEvli, cocuklu bir bayanim benimle ne unutulmaz seyler yasiyacak karsi taraf bekar. Yilsir gibi değil insani bir sekilde davraniyor.
- +1 yıl
bekar erkeklere evli kadınlar daima çekici gelir güzel görünür gözlerine onun ile cinsellik yaşamak ister
Soran+1 yılYa guzel bir meslegi var gitsin kendine yakisan bir bekar meslekli bir kiz dururken yapmayin banami kaldi. Oğlumla beni kardes saniyorlar kucuk duruyorum 97liler yanimda cok buuk durur o bicim diyim
- +1 yıl
olgun kadın ve evli kadınlar sekste iyidir ve doyurucudur. birde bekar biri ile seviştiği zaman onun ile evlenme riski var ama senin ile bu risk yok
Soran+1 yılKendisi benden 3 yas buyuk kafa olarak olgun olabilirim ama oyle birsey asla canım değilim ava giden avlanir hesabi kimbilir belki asik olduğuyla kalir. Ne olursa olsn asla esime ihanet etmem benim bir cocuğum var herseyden once ters birseyini gorseydim gitlağina cokerdim ama hakki coktr diye sesiz kaliyorum.
- +1 yıl
sen ne kadar sessiz kalır isen o o kadar ileri gitmek ister ve zayıf bir noktanda senin ile sevişir. Belki eşin ile mutlu olmadığını düşünüyordur hem sevgi ilgi hem de cinsel anlamda
Soran+1 yılNerde ne konusulacağini, nerde duracağini bilen bir insanim cokta umursamadim izlenimi verdim. Oda anladi takmadiğimi sapik erkek farkli yanasmazmi bakislariyla suzer vs ama bu oyle değil insani bir sekilde yuzunu bana donerek gozlerime bakarak konusuyor. Bu insan yurek mi yedi meslek hayati bile bitebilir. Esimde isi gereği cekinilecek bir kisi..
- +1 yıl
erkek karşıdaki kadına göre hareket edip ona göre yol alır yani seks için bir kadına göre heraket etmek var bir de kalben ve aklını elde edip sonra yatağa atılacak kadın var
Soran+1 yılZaten gorusmuyorum oyle bir dusunce gecirdiyse havasini alir oturur. Karsisinada kendi zihniyetinde biri cikar..
- +1 yıl
onu zaman gösterir belki senin de eşin ile sorunların var ve bu yüzden sana yakınlaşmıştır. Belki seks hayatınız iyi değil belki eşinin sana ilgisi tavrı kötüdür bunu sezinlemiş olabilir
Soran+1 yılEsim kolumu severken tavrinin değistigini farkettim surati dustu.
- +1 yıl
sende onu daha çok kudurt 😉
Soran+1 yılNiye kudurtuyum ya ne esimi nede baskasi icn basitce davranislara yaklasmam. Kendimden baskasini umursamam sadece bu kisinin bana karsi iyiliği cok dokundu. O sebeple benmi kotu dusunuyorum diye sorguluyorum
- +1 yıl
bence senin eşin ile mutlu olmadığını anlamış ki sana böyle davranıyor ya da en kötü senaryo bunlardan eşinin haberi vardır
Soran+1 yılTabi oda bir olasilik esimle aramim cok iyi olmadiğinin.. anlamadim esimin neyde. haberi vardir.
- +1 yıl
karşı tarafın sana ilgisi olduğundan
Soran+1 yılEsim zaten bana seni kandirmaya calisiyor. Hatta sana ne dediyse yalan soyluyordr vs dedi. Goze sokacak sekilde belirgin siradan bir insan bile anlar.
- +1 yıl
o zaman neden tepki vermiyor benim anlamadığım nokta burası yani biri benim eşime asılacak ona haddini bildirim ben ama eşin kayıtsız kalmış o an
Soran+1 yılİnanin bilmiyorum. Suna eminimki beni cok seviyor. neden boyle yapiyor onuda anlamis değilim. Guvencem olsa boyle bir erkeği yanimda barindirmam. Yani isim olsa dk birakirim.
- +1 yıl
hani acaba eşin mi istedi acaba sana yakın olmasını diye düşünüyorum en kötü senaryo olarak
Soran+1 yılOyle imkansiz ikimizede yabanci bu kisi tanisa belki bir ihtimal ne amaci a yaptirabilir ki
- +1 yıl
yani belki senin kadın olmanı hissetirmek için dir cinsel ve aşk yönünden
Soran+1 yılBen gorucu usulu evlendim esimede isinamadim. Ha bundan sonra isinirmiyim sanmiyorum. Baska bir erkeğin kuklasi olacak kadarda canım değilim. Herseyden once evladim var.
Soran+1 yılcanım demek istemistim
- +1 yıl
evet ama bazen bir noktadan sonra insan kendini bırakabiliyor maalesef yani ilgi görmek istiyor kadın muhabbet etmek istiyor gezmek istiyor sevgi istiyor en önemlisi sekste mutlu olmak zevk almak istiyor bunlar eşte olmayınca ya boşanıyor ya aldatıyor
Soran+1 yılErkekler daha cok cinsellige odaklidir. Kadinlarda zannetmiyorum belki asik olur erkek kandiri o sekilde gelisir. Yoksa bir kadin cinsellik icn aldaticağinj dusunmuyorum. Ben bu zamana kadar erkeklerde cinsellik yonunde değil sevgi odakli ilgi gordum bu kiside bana o sekilde yanasiyor. Maksat o olsa illaki kendini belli eder. Ben bu durumu sezmedim. Bana insanlarin icinde elini omzuma atti. Hem beni zorda hemde kendini dusurdu. arkadasim direk esinmi dedi. Bence erkek kendinide dusunur. sevmediği kadina boyle davranabilir mi kb uzattim
Soran+1 yılTabi esim yoktu o zamn yanliz gitmek durumunda kalmistim o yaklasimindan dolayi devamli esimi yanimda goturdum.
- +1 yıl
erkek iyi niyetli yaklaşır başta yani ceylanı ürkütmek istemez zaman ile cinselliğe eğilir ki bundan kadının da etkisi olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞrefsizin teki olduğu için yüzsüzlükte sınırı yoktur. Allah kurtarsın eşini
13 Yorumla
Soran+1 yılEsim orada ağzindan burnundan girse her anlamda biter calistiği yere rezil olmakla kalmayip meslek hayati bile son bulur bu kadarmi gozunu karartmis. Ne icn cevresinde bir suru kiz var elini sallasa elisi
Cevap sahibi+1 yılElin bi'şey demedi mi
Soran+1 yılBirazda bu kisiye mecburuz diyede ses edemiyor. ama icten ice cok sinir oluyor.
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKocan da erkekliği karşı tarafa yapıp tavrını koyamayıp sana yapıyor demi.
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle ben birsey yapmiyorum hatta ciddi bir sekilde duruyorum. Giyimimde acik sacik değil olmasi gerektiği gibi usturuplu ona rağmen esim giyimime karisir. Kendisi bakarken birsey yok aciz erkeğin yaptiği tek sey.. Herseyi gectim benim cocuğum var. Ona sadiğim.
- +1 yıl
O ap*tal kocan böyle devam ettikçe kendi elleriyle başkasının altına iter seni demedi deme.. Gerçekten aciz erkek tipi bu! Karısının arkasında durup karşı tarafı si*ktir edeceği yerde delikanlılığı karısına yapar.
Soran+1 yılYitemez ben kendim ve cocuğum icn yasiyorum. o Cokta onemli değil kendi canım yansin. O kisinin bende hakki o kadar cok ki sert bile cikamiyorum esimden daha insan. Tabi bunu etkilenme olarak algilamayin. Onun yaptiklarini kardes kardese yapmaz belki.
- +1 yıl
Hayırlısı o zaman ne deyim valla. Çok
Gizli Üye(25-29)+1 yılGereksiz ve mantıksız davranmış Onu kırbaçla dövmelisin 😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılAyy hic guleceğim yoktu. Diziden sanirim esimde muhazafakar bir kisi simdiki aklim olsa boyle bir kisilerin yanina yaklasmazdim.
Cevap sahibi+1 yılÖyle valla kiminle olacagın insanı iyi seçmelisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarsi tarafa hayirdir lan ne oluyor deyip. gerekirsede doverek yol veririrm konu kapanir
06 Yorumla
Soran+1 yılYok sadece sert bir sekilde durustan baska birsey yapmiyor
Cevap sahibi+1 yılezik mi neden tepki vermiyor.
Soran+1 yılSanki yani kendini ezik gibi gosteriyor
Cevap sahibi+1 yılrahatsiz edici bir durum. karsi taraf ta da sana yurume potansiyeli artiyor
Soran+1 yılBen izin vermediğim surece kimse yuruyemez. Havasi alir birakirim o zamn neye uğradiğini sasirir. Kotu niyetlemi iyi niyetlemi bu sekilde davraniyor. Onu cozmeye calisiyorum. Cok iyiliği dokundu. Kotu dusunmek istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılseni bilemem ama benim. oldufum. yerde direkt kimse esime konusmaya cesaret edemez. bunu esimin iznine vesairesine birakmam. yok be illa esinle konusacam derse zopayi yer.
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşini kucumseyio sana yürüyor galiba seninde hoşuna gidiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHosuma ne gidicek ya olan zaten bana oluyor neyin kafasini yasiyorsn.
Cevap sahibi+1 yılSende güzel ve seksi biri olmasaydın ablacım 😘
- Aile & Toplum konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılVar böyle tipler y. avşak diyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılorada esim ya da ben sert tepki versek meslek hayati biter. Bu kadar nasil gozu donebilir. Kalabalik bir ortam
- +1 yıl
Bilemiyorum
+1 yılpeki kadın neden buna müsade ediyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılNeye musade ediyor tepkimi bariz belli ettim. bağirip cağirmam mi gerekirdi ki. Bu kisiye mecbursan nasil bir tepki verebilirsn
+1 yılsenı cok ıstıyorum demek ıstıo
013 Yorumla
Soran+1 yılBen evli ve cocuklu bir kadinim. arkadaslarinin yanindada yapiyor mesleği iyi kendini dusuruyor. Gitsin kendi gibi bekar isine yakisir bir kiz bulsn sastida banami kaldi. Bana cok ustun konumda gibi muamele yapiyor. Halbu ki bir mesleğim bile yok.. Cok bilgili olduğumu soylerler ama bu birsey değistrmez
- +1 yıl
gonul bu evlı dıye sana konmaz dıye bısı yokkı fızıgın gıyımın cok mu cekıcı neye vuruldu acaba eşinın arkadası mı bu
- +1 yıl
nerden tanıyorsunuz bunu esın neden burnunun dibine kadar sokuyo adamı
Soran+1 yılCok acmak istemiyorum sadece mecburuz arkadasi falan değil yabanci ikimizede.
- +1 yıl
hımm neyıne tav oldu pekı sence kac yasındasın nasıl gıyınırsın
Soran+1 yılGuzel ama acik sacik belirgin değil
- +1 yıl
Hm adam statusune guvenıp elde etmek ıstıo senı
Soran+1 yılMecburu olmasaydim ben onun statusunu dibe sokarim ama sert ciksam meslek hayati bile bitebilir bunu goze alabilir mi? canım olmadiğimi kendiside cok iyi biliyor..
Soran+1 yılcanım olmadiğimi biliyor
Soran+1 yılBakin guzelim ama iyi niyetlemi yoksa kotu niyetlemi bu sekilde davraniyor onu cozmeye calisiyorum
- +1 yıl
erkek ıyı nıyetlı olmaz kadına karsı
Soran+1 yılAma bana karsi cok iyi olmasi, fedakar davranmasi Guzellik konusuna gelince saf, duru ve cocuksu guzellige sahip oldugumu soylerler. Beni gorunce cok mutlu oluyor gozleri isil isil oarliyor. Yani maksat sapikca yurumek mi? cok iyiliği dokunduğu icn kotu dusunmek istemiyorum😔
- +1 yıl
sapıkca dgldır ama ıstıyordur da
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEşin müdahale etmesi lazım sınırını bilmesi lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten esimn yaninda yapiyor. Oda erkek gibi dursun yilismiyor sadece insani bir sekilde ilgileniyor. Sanki esim yanimizda yok gibi
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTemas var mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlarin icinde elini omzuma atti Yanlizken elimi tutup sıktı. Onun disinda sapikca ne bir bakisi nede dokunuslari oldu ama elimi tutmasi dusundurdu gozlerime bakti gulumsuyerek
- +1 yıl
e adam baya baya niyetini belli etmiş arkadaşım. Artık gerisi sende
Soran+1 yılGerisi bende evet dahada gitmeme karari aldim eğer o sekilde dusunceye kapildiysa ancak havasini alir oturur. Kendi gibi biri cikar karsisina malum baskasinin kapisini calarsan senin kapinida calan cok olur
Soran+1 yılYani sapikliginami bu sekilde davraniyor bana diyorsnz. O zamn yanlis kisiye yurumus
- +1 yıl
Buraya bir alkış alalım. Kendini bilen kadına can feda.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin ne diyor buna, sana bir şey dedi mi
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet seni kandirmaya calisiyor. Halbu ki ben birsey yapmiyorum ciddi bir sekilde duruyorum oda sapikca değil insani bir sekilde yaklasiyor. Esim benden cok buyuk duruyor. O kiside bekar inanin ne dusuneceğimi bilmiyorum. Kendisi biraz varligini, durusunu belli etse yapmaz
Cevap sahibi+1 yılPeki eşinle aran nasıl yani özel hayatın, niçin o niyetle gelen adama ne istiyorsun derdin ne demez
Soran+1 yılCokta iyi olduğumuz soylenmez. Gorucu usulu evlendik. Ma kendisine isinamadim.8 yas kuzenim yolda gorduğunde abla diye geldi sarildi bir suru laf yapti. Ancak baski var baska birsey değil oğlumla beni kardes saniyorlar esim bendn buyuk duruyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım seni niçin kiskanmaz ki
Soran+1 yılKiskaniyor ama sadece bana otuyor hakimiyet kuruyor. Karsi tarafa bir halt duyemez. aciz erkek karisini baskilar ancak ama ben onun icn değil kendim ve cocuğum icn yasiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım senin için kötü olmuş muhatap olma o adamla
+1 yılTemas ediyor mu
116 Yorumla
Soran+1 yılEsim yokken elimi tutup sıktı. Etkilemeye mi calisiyor anlamadim. Sapikca yaklasmiyor insani bir sekilde yaklasiyor asiri ilgili bana karsi.
- +1 yıl
Belki bir begeni sana karsı öyle diğer anlamda teması yoksa
- +1 yıl
Biraz gözlemle derim kontrol sende olacak sekılde
Soran+1 yılYok asla bir sapikca davranisini gormedim. Hep gozlerime bakiyor ben ciddi bir sekilde dursamda niye boyle yapiyor. Esimde bana yukleniyor halbu ki benim yaptiğim birsey yok asiri bakimli, acik giyinen bir kiside değilim
- +1 yıl
Alttan alta hosuna gidiyor mu nasıl peki o tavrı aslında kötü değil
Soran+1 yılYani insaan olduğumu hissettiriyor ama bir taraftanda beni zorda birakacak davrandiği icn de uzuluyor malum evliyim esimle arami zora sokuyor.😔
- +1 yıl
Cokkk iyi anlıyorum bak yaşadığım bu işte en kritik nokta bu haklısın
- +1 yıl
Temkinli ol
- +1 yıl
Konuştunuz mu hiç
Soran+1 yılHayir.
- +1 yıl
Bi üslupla konuşsan mı acaba ben konuşmuştum
Soran+1 yılPardon nasil konusmam gerekiyor anlamadim. Daha muhattap olmam kendisiyle
- +1 yıl
Bişi öi oldu da
Soran+1 yılYazdiğinizdan birsey anlamadim
- +1 yıl
Diyemedim detaylı buradan ondan
Soran+1 yılBuradan detaylandirabilirsnz
Alnına bi delik açılası adammış
08 Yorumla
Soran+1 yıl😔
Soran+1 yılPardon ne yazicağim anlamadim
Soran+1 yılNeden burdan yazmiyorsnz?
Soran+1 yılNeden zor olsn yazin lutfen ne yazmak istiyorsaniz.
Kapıya konmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılKonmaz derken?
- +1 yıl
Ne sana yarar ne karısına gozu dısarda blıncıne vurmus hgırbonun
- +1 yıl
Gizlıden de cıkm belkı bnım soruya da buyurursunz
+1 yılBu erkek neyin
06 Yorumla
Soran+1 yılHic bir seyimiz değil sadece mecburi olarak muhattap olduğumuz kisi insani bir sekilde yaklasiyor. Oyle sapikca vs değil bu kisi bekar
- +1 yıl
Esin mi geniş
Soran+1 yılSanki o rahatliği sunmus gibi ya da mecburiyiz diye sesini cikarmiyor. Surekli giyimime karisan bir kisi 8 yas kuzenim normal bir sarilmasina dunyanin lafini etti.
- +1 yıl
Sıkıntı kocandq
- +1 yıl
Cuckold
Soran+1 yılBelki baska kadin olsa yapar ama ben asla cocuğum ve kendim icm varim. Babam her zamn derdi kizimi ordunun icine salsam kimse birsey yapamaz diye Aslinda ben bu kisiden iyilikten baska birsey gormedim. Sadece elimi tutup sıkmasi tuhafima gitti hatta sapik olabilir mi diye supheye dustum. Ma sapik kisi daha farkli yaklasir hwralde
Gizli Üye(30-35)+1 yılDayak istiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYani ona zorluyor. Birde mevki sahibi is hayti bile bitebilir.
+1 yılilgisi var demek
05 Yorumla
Soran+1 yılEvli ve cocuklu kadina ne ilgisi olacak kendisi mevki sahip kendinide dusuruyor arkadaslarinin yanindada yapiyor. Gitsin kendine gore bekar bir kiz bulsun sastida banami kaldi
- +1 yıl
ya evliler daha çapkın canım ya
Soran+1 yılO bekar ben evliyim guzel bir meslegi var onun icnde iyi olmaz evli kadinla anilmak
- +1 yıl
duyurmmucanki bazen arzunu dinlicen
Soran+1 yılSiz sanirim olayi anlamadiniz evli olan benim o bekar guzel bir mesleği var. Kendini evli kadinla gostermeye calismasi onuda kotu gosterir bekar oğlan. Ayrica arzulama ifadesi ne alaka cocuğum var sizde normalse mezhebinizi sorgulayin derim. Baskasi esinize uapsa normal mi dersiniz yapmayin Allah askina ayni seydenmi bahsediyoruz.
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bir erkek düşünün. Eşinizin yanında neden sizinle ilgilenir, sizi muhattaba alır, o yokmuş gibi davranır? Sebebi ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler