Herkese her şeyi sırf intikam olsun diye anlatıp onu rezil ettim, bana zarar verebilirler mi?

Beni aldattığı kızla nişanlandı defalarca canımı yaktılar bende onunla beraber oldum beni aldatan cocukla sonra nişanlısına söyledim bu yanına kalmıcak dedi tabiiki kendi ağzımla söyledim herşeyi. Senin aileni buldurucam dedi bul kendi ayağına sıkarsın benle evlenir o kocan dediğin kişi dedim bayağı şaşırdı ikiside öfkeden 2 gündür kavga ediyor ve beni tehdit ediyorlar benim arkadaşıma söyledim ispat edebilirmişim en son onunla beraber olduğum için dokusundan onun bana tecavüz ettiğini söylerim dedim nişanlısı dediki hiçbir sey ispatlayamazsın. Bana yaptıklarını yasasınlar istedim ama tehdit hakaret küfür ve beni aldatan çocuğun arkadası devreye girince onada anlattım dönmekmi istiyorsun dedi hayır ben intikamımı aldım istemiyorum ikisinide görmek falan dedim oda o zaman her yerden izini kaybettir seni daha rahatsız etmicekler rahat durursan dedi ben yardım ederim, bide ben asla ona satasmadım o benim canımı yakmadıkça. Bunlar evlenir mi sizce ya da bana ne gibi zarar verebilirler? Öyle büyük konusunca onlar merak ettim

Herkese her şeyi sırf intikam olsun diye anlatıp onu rezil ettim, bana zarar verebilirler mi?