Birinden İntikam Almak canını yakmak istiyorum ama bu imkansız
Bu yüzden onu unutamıyorum çünkü yüreğim soğumuyor bana ne önerirsiniz
Bu yüzden onu unutamıyorum çünkü yüreğim soğumuyor bana ne önerirsiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Büyü yap, en iyi intikam çeşidi. Bana yapıldı süper bir hayat yaşadım 6-7 yıl. Umarım ciddiye almazsın söylediğimi, başın beladan kurtulmaz
Yok ya büyü müyü bana göre değil
İçinin soğuması için onun suratına karşı ağzına geleni saymalısın, biraz soğur belki ama yine tam rahatlama olmayacak. Senin yaşadıklarının aynısını yaşarsa ve sürüm sürüm sürünürse belki rahatlarsın
Tek duam İnşallah yaşar
Merak etme bu sene çanlar onun için çalıyor. Başlamış olması lazım yaşamaya
Bacaklarına kapandığında bana da yaz, bu dediğimi unutma
İnşallah aslında onun üzülmesini istemem daha doğrusu üzülse de umrumda olmaz ama insanı bu hale kendisi getiriyor
Ondan etkilenmediğim halde beni kendisine aşık sandı ve bu durumla dalga geçti
Sıkıntı bu mu? En azından sana aşık olup büyü yapmamış
Evet büyü yapmadı ama olmayan duygularımı küçük gördü
Ne kadar üzüldüm biliyor musun
Sana büyü mü yaptılar
Bu hikayeyi bir yerden tanıyorum senin anlattığını. Bu kız bana aşık olmuş beni beğendiğini biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. 6 yıldır onu hiç görmedim, benimle dalga geçmeyi bırak aşağılamak ve her türlü hakareti yapmakla birlikte üstüne bana büyü yaptı. Tam bir pislik kendisi. Aşağılamalar beni çok vurmaz çünkü karşımdaki insan zaten aşağılık biri onun söylediği cümleler beni sarsmaz. Bana yapılan şeyler beni vuran, asıl konu bu. Kanımca şu an rezil bir sürecin içine girmiş olması gerekiyor
Sen nasıl anladın peki sana büyü yaptığını
Hissettim , ister inan ister inanma girdiğim ortamda bile kimler negatif enerji taşıyor, kimler bana karşı kötü niyet besliyor hepsini hissederim. Zihin okuyabiliyorum. İnanmamak senin tercihin. Önce hissettim sonra ispat ettim. Her bilgi elimde, kendini asla aklayamaz tabi ben şu an onun açığını vermiyorum bende hangi açıkları var haberi yok sadece şu an
Şu an mutluluk oyunu oynuyor ama çok mutsuz. Hayatına bir düzen veremiyor, evinde mutlu değil. Boşlukta sallanan adam misali savruluyor. Devamı gelecek bir sürecin başlangıcı onunki
Bunca sene görmemişsin xaten sende biraz onu takık kalmışsın bence o kız 6 yıl öncede kaldı bugününe bak
Keşke seneler önce o bir şans verseydin mutlu olurdunuz belki
Bence sende bırak onu biraz sende takılı kalmış gibisin
Bak ben kimseye takılı kalmam, bana 6 sene boyunca büyü ve cin yollayan biri sence unutmama izin vermiyor olabilir mi kendisini. Hayatım boyunca unutmadığım kimse olmadı benim.
Ben ona şans mı verseydim? Bana aşık olduğuna emin olduğum bu kadın Avukat Özge can a sarıp onun ve başka kadınların peşinde dolaşırken mi? Tam bir şıl lık güvenilecek bir kadın değil ne şansı?
Serserinin teki, alkolik büyücü, ortamlarda kavga çıkartan şiddet düşkünü bir sapkın bu kadın
Abi o zaman sana büyük geçmiş olsun ne diyeyim hiç büyüyü bozdurmaya çalışmasın mı
Çalıştım ve bu beyinsizin yüzünden bir sürü kez dolandırıldım. Hayatımın içine etmesine mi yanayım, çektiğim acılara mı, 100 bin liradan fazla parayı dolandırıcılara kaptırıp bir sonuç alamamama mı yanayım hangisine yanayım? Lanet olsun onun gibi insanlara ne takıntısı ne aşkı? Ben takıntılı değilim çocuğum beni rahat bırakmıyor? Ne kendisini unutturuyor ne yaptıklarını? Onu seveceğimi mi umut ediyor neyi umut ediyor çözemiyorum! Onu ellerimle öldürücektim en son, defolup gitmiyor hayatımdan bunca şeyden sonra hala umut ediyor olması beni delirtiyor
İnsan biraz iyi biri olur, madem çok aşık olduğun için bu kadar pisleştin iğrenç birisin sen neden gelip bana yardım etmiyosun? Bu bataklıktan çıkamıyorum! Önüme bakamıyorum ne karşıma çıkıyor yaptıklarını telafi etmek için ne uzak duruyor! Lanet olasıca serseri
Abi baya zormuş seninkisi de bari ondan uzaktaki bir şehre falan taşın belki biraz rahatlarsın
Ben zaten uzaktayım, daha da uzağa gidicem
Hayır beni aşağılayan da kendi şişko haline bakmıyor, kocası da (karısı) zaten çirkin. Ben ikisine de bin basarım ama beni aşağılıyor, böyle aşağılık insanların söylediklerini ciddiye alma, kendi aşağılık komplekslerini senin üzerinde gidermeye çalışırlar. Karısına bak kendine bak, takip ettiği kadınlara bak, hepsi birbirinden iğrenç
Elde edemeyince böyle oluyor , mide bulantısı sebebi bunlar
Ama elde etmekte imkansız böyle olunca insan kolay vazgeçemiyor işte
Çocum sen kimi elde etmekten bahsediyosun?
Knk siz konusuyormuydunuz sohbet muhabbetiniz falan varmiydi?
Seninle nasil dalga gecti?
Yine birisi aldatılmış, papatyaları solmuş..
Durum analizi yapma çözüm öner
Oneriyorum. Şu an baska bir kadının uzerinde ter icinde o yuzden bu ezikliginden vazgeç
Bana bilmediğim bir şey söylesen zaten şaşışırdım
Ben söylerim de sen yapmazsin. boş ver o yuzden..
Söylesene bi
Seni kaybettiği ve dokunamadığı için pişman et onu. İçi yansın. Nasıl kaçırdım şu an başkasıyla beraber dedirt
En iyi intikam unutmak tır
erkek mi kız mi
Erkek
bacak arasina vur 😂
İçimi soğutmaya yetmez
erkeğe daha büyük ceza bilmiyorum
Dasagını patlat
Olsun uzulme
Beni