İntikam istiyorum?

Selamlar arada görüyordum bu siteyi yazacağımı hiç düşünmemiştim velhasıl intikam istiyorum gerçekten intikam istiyorum 2023 yılında tanıştık zamanla aşık oldum kendimden daha çok sever oldum onu her an beraber olmak her gün görmek istiyordum görüyordumda hemen hemen her gün beraberdik ilk başlarda sadece flört olarak kalır diye düşünüyordum ama hayatımın merkezine kendini öyle bir yerleştirdiki sanki onsuz geçen zamanlar boş ve değersiz gibi gelmeye başladı şunları yaptım bunları yaptım diye sızlanmayacam üzerime düşeni fazlasıyla yaptım. Gel gelelim beni bir anda bir ayrılık konuşması bile yapmadan geçen sene doğum gününden bir gün sora terk etti bir sebep sorduğumda söylediği şey senin beni bu kadar düşünmen korkutuyor dedi. Neyse ağırbaşlı kalıp sadece sustum ve çekildim ama her gün onu bekleyerek tabi bu bekleme süreci alkol sigara anksiyete sinir harbi vs vs sürekli benden bir şeyler götürdü hem maddi hem manevi zamanla toparladım ama ben ağlarken onun eğlendiğini hatta bu gece bir konserde hoplaya zıplaya dans ettiğini gördüm inanın umrumda değildi ama ben onsuz olduğum için gözümden hiç akmadağı kadar yaş aktı şair oldum mektuplar yazdım ama o sadece eğlenip gününü gün ediyor ya neyse ben intikam istiyorum nasıl olursa olsun acı çeksin benim çektiğimin kalbimdeki sızının onda birini çeksin buradaki bayanlarda ne anlarsa anlasın belki o da okuyacak bilmiyorum. amacım belli intikam istiyorum yaratıcı fikirleriniz vardır belki olmasada ben bulurum. Umarım okursun se……

İntikam istiyorum?