+1 yılKadınlar için en uygun olan bu zaten. Kadınlar iş hayatına atildiklarında daha mutsuz oluyorlar. Bir kadın için en güzeli ev hanımı olmaktır ama işte... Evlendiği adam doğru düzgün biriyse şerefli bir adamsa karısını dövmeyen bir adamsa ev hanımı olmalı bir kadın, ne mutlu o kadınlara
331 Yorumla- +1 yıl
Dovecek erkek her skeılde dover ya ne çalışan kariyerli kadınlar var eşinden dayak yiyor
- +1 yıl
Aslında çalışmak güzel şey. Üniden sonra işsizlikten ve atanamamaktan dolayı ev kızı olmuş biri olarak diyebilirim ki evde insan zamanla kendini salıyor zaman mevhumu kalmıyor sosyalleşmekten kaçıyor bu alanda becerileri zayıflıyor asosyal oluyorsun. özgüvenin azalıyor. çalışınca o sosyalliği tekrar kazanıyorsun evdeyken insan aklında kuruyor. yemek yapıyor yemeğe sarıyor kilo alıyor gündüz kuşağı da bok gibi. ev hanımları neden böyle sorusunun cevabı gündüz kuşağı bence. Ama çalışmayı kötü kılan şeyler hava karanlıkken çıkmak, çok erken kalkmak zorunda olmak, çalıştığın paranın hiçbir şeye yetmemesi, seninle aynı hakları olan maaşlı çalışan kişinin sana mobing uygulaması falan. Çalıştığımda aldığım parayla hafta sonu tatilinde kendi maaşımla aldığım arabamla küçük bir tatile çıkabilsem beğendiğim her kıyafeti alabilsem rahat rahat sinemaya kafeye gitsem evime almak istediğim eşyaları teknolojik zımbırtılara çok kolay sahip olsam tatilim olsa mesela yılda bölünmüş şekilde 1 ay tatilim olsun. o tatillerde de dinleneyim. bir nefes alayım.
- +1 yıl
Çalışmak güzel şey tamam da evde de kadın boş durmuyor ki, ev hanımı olmak evde günboyu oturmak değil ki 😅 Kadın ev işlerini yapıyor günü o şekilde geçiyor hele çocuk doğurduktan sonra daha da çok iş oluyor. Sosyalliğe gelince komşularla sosyalleşebiliyor zaten kadınlar, ev hanımı olunca sosyallik kötü bir hale gelmiyor bence
- +1 yıl
Ben sana bir şey diyeyim mi o komşular hem kadının ruh sağlığını bozuyor hem de karı kocayı birbirne düşman edip ara bozup boşatıyor. Kadınlar komşu olup birbirinin evine gidip geldiklerinde birbirinin ev eşyalarına giyimlerine bakarlar sahip olduklarına bakarlar birbirleriyle haset halindedirler. Bu çekişmeye kocalar da dahil olur. Nispet ederler birbirlerine bu zamanla Ayşenin kocası Aliye bak karısını nasıl tatillere götürüyor da benim ki öküzün teki ne romantik ne hediye alır ne tatile götürür diyorlar. Yine ev işleri ortak yapılması gereken bir şey çocuk da birlikte büyütülmesi gereken bir şey. Ben de isterim çocuğu kocamın kucağına verip kocacım biz kızlarla biraz kafeye gidip laflayacağız demek isterim. Adam da biraz baba olduğunu unutmasın bir evladıyla vakit geçirsin karnını doyursun altını alsın. Babalık sadece para kazanmak demek değil.
- +1 yıl
İş hayatındaki sosyallikte de böyle kıskançlıklar hasetler olmuyor mu sanki. Kıskançlık haset her an her yerde vardır, işyerindeki arkadaşların da senin arkandan konuşur haset eder diğer insanlarla aranı bozar. Bu her yerde böyledir
- +1 yıl
Kadın kendi ailesi ile aynı sehirde ise ailesi ablası kardeşi kuzenleri olur onlarla da sosyallesir. Veya önceden arkadası olur vs
- +1 yıl
@zozanhanim Ailenle kardeşinle olan sosyalleşme olmuyor.
- +1 yıl
Kimi ailesiyle olan sosyalleşmeyi sever kimi de farklı insanlarla olan sosyalleşmeyi sever bu değişkendir.
- +1 yıl
Vysel_akts kadın çalışmalı. Çünkü erkeğe parasal anlamda muhtaç olmamalı olması gereken bu aslında. Çünkü parasal olarak kadın muhtaç olduğunda evlilik bir yerden sonra maddi menfaate dayalı bir şey oluyor. Ama kadın da çalışır eve katkı sağlarsa hem daha çok para kazanırlar hem de kadın erkeği anlar. Erkek de ev işi yapınca kadını anlar empati kurarlar aralarında. Ama bizim memlekette özel sektör resmen kölelikle eş değer. Özel sektörde çalışırken senden bir kocan çocukların olduğunu unutmanı istiyorlar. Böyle de evlilik sürmez işte. Özel sektörde çalışmayı ben de istemiyorum devlet memuru olarak mesleğimi yapmayı istiyorum. orada en azından mesai yok tatillerim belli falan.
- +1 yıl
Kadın iş hayatında çalıştıkça kadınlıktan uzaklaşıyor gibi geliyor bana. Erkekler de erkekliklerinden uzaklaşıyorlar gibi. Bence bu düzen sorun olabilir. Ama kadınların da endişelerini anlıyorum kötü bir erkeğe denk gelme ihtimalleri var, ama dediğim gibi bir kadın iyi bir erkekle evlenecekse o kadın için ev hanımlığı çok daha güzel olacaktır. Tabi son olarak şöyle söyleyeyim ki bence kadından kadına değişebilir bu durum, nasıl mı şöyle ki bazı kadınlar iş hayatını ev hanımlığından daha çok sever iken bazı kadınlar da ev hanımlığını iş hayatından daha çok sever ve bence buna göre hareket etmeliler hangisini seviyorsa hangisinde mutlu olacağını düşünüyorsa onu seçsin kadınlar bence.
- +1 yıl
Aynen bacım onlar insan değil cunku illa 7 yabancı olmalı sosyallesmek için
- +1 yıl
Bu mesele sevmek sevmemek meselesi değil. Ben evde yemek yapmayı düzenleme yapmayı da çok seviyorum. Evde vakit geçirmeyi de seviyorum ama çalışmak bir gereklilik zorunluluk diyorum. Kocasıyla kavga etmiş bir kadın beğendiği bir elbiseyi aksesuarı almak istediğinde haklı olduğu halde onu ikna etmek için kocasından özür dilemek ya da kendisini çekici göstermek zorunda kaldığında ve halkı olduğu için içinden hiç gelmediği halde bunu yapmak zorunda kaldığında benim dediğimi o kadın çok daha iyi anlayacak. Bu dediğim sadece basit bir örnek. Bunu daha da büyütebilriiz. Adam gider bir kadınla ilişki yaşar arzularını giderir karısı bunu görür. Ama ekonomik özgürlüğü olmadığından birikimi olmadığından kocasından ayrıldığında ana babasının evine dönmek ve tekrar onlara ekonomik olarak muhtaç olduğunda çalışmanın önemini anlayacak kaldı ki çoğu kadın bu yüzden bile ihaneti görmezden geliyor. Çünkü kocası sayesinde evi olmuş arabası olmuş. Ha, ben bunu dedim de benim evim arabam mı var? Elbette ki yok ama olmasını çok isterdim. Varsın evlenince kiraya veriririz kocamla evin kirasını yiyelim. Varsın bazen o benim arabamı kullansın bazen ben onunkini ama muhtaç olmamak lazım erkeğe. Kimseye muhtaç olmamak lazım. Aramız bozulup ayrılmak gerektiğinde de insan arkasına bakmadan gidebilmeli. Kimseye muhtaç olmadan yeniden dimdik ayakta durabilmeli. İşte kadınların böyle imkanları yok. Bir de kadınlar buna gerek görmüyor.
- +1 yıl
Ben hiçbir kadından kolay kolay ya benim işim yok işsizim arabam yok evim yok benim halim ne olacak diye bir kaygılanma görmedim. Ben bu kaygılarımı anlattığımda kadınlar garip karşılıyor. Abi siz neyinize güveniyorsunuz?
- +1 yıl
Kimseye muhtaç olmamak mı? Sen bu dünyada kimseye muhtaç olmadan yaşanabileceğini mi sanıyorsun? Her insan aciz bir varlıktır ve mutlaka muhtaç olur karşısındaki insana. Kaldı ki kadınlar alttan almadıkları için para kazanıp kocalarına karşı diklendikleri için bugün aile diye bir şey kalmadı, boşanmalar hiç olmadiği kadar arttı hatta kadın cinayetleri de bundan dolayı arttı. Etrafımdaki insanlardan da sosyal medyadan da kimle konuşsam hiçbiri evlenmek istemiyor çünkü evliliğin, aile kavramının içi boşaltıldı sana göre böyle olması daha mı güzel bir şey yani?
- +1 yıl
Ya arkadaş ben çalışınca niye evlenmek istemeyeyim? Ben çalışırım kocam çalışır yine sadık olamıyor muyuz birbirimize? Niye aile kavramının için boşaltılsın? Ben de tam tersi aile kavramının içinin ekonomi yüzünden bozulduğunu düşünüyorum. Sosyal medyadan ve kadınlar üzerinden yapılan dayatmalara karşı kadınların artık tepki göstermesine sebep olduğunu düşünüyorum. Eskiden kadınlar dayak da yese aldatılsa da çekiyordu. Susuyordu. Şimdi susmuyor ortalığa ifşa oluyor diye kadınlar mı suçlu oldu? Kadının çalışması mı suçlu oldu? Hem ben it gibi çalışmaktan bashetmiyorum. Sabah saat 8'de başlar akşam saat 5-5 buçuk gibi bitirir cumartesi pazar tatili olur 10 gün 1 ay kadar senelik izni olur. Karı koca çocuklarıyla veya çocukları kayınvalideye postalar gezerler tatil yaparlar diye bakıyorum ben olaya. Kocam beni depikleyince susup çekince aile devam mı edecek? Ben depiklenip aşağılanacaksam yıkılsın o aile.
- +1 yıl
İşte diyorum ki kadın para kazanmaya başlayınca senin dediğin gibi olmuyor olaylar her şey güllük gülistanlık ilerlemiyor. Kadın kazandığı o paranın şehvetine kapılıyor ve kocasına bundan dolayı bağıran çağıran kadınlara bile rastladım. O adamların buna tahammül etme sebebi çocuklarıdır yoksa hiçbir erkek kendisine diklenen bir kadının kocası olmak istemez. Kadın para kazanınca bunun şehvetine kapılıp basit şeylerde bile kocasına karşı duruyor basit olmayan şeyleri de sen düşün artık. Siz kadınlar böyle varlıklarsınız dünyevi güzelliklerin şehvetine çabuk kaplıyorsunuz bu yüzden alttan alan taraf konumunda olmanız gerekir ki yıkılmasın o aile. Kocan evin reisi olmalı Allah düzeni böyle yaratmıştır, eşitlik meşitlik kesinlikle yoktur. Ki şu anda eşitliği de geçmiş kadınlar, kadınlar adama emir verir olmuş. Allah'ın yarattığı düzen insanın sağlıklı bir sekilde var olması sağlıklı ilişkilerin toplumda olması içindir. Toplum günden güne daha da bozuluyor, hem zaten bu kıyamet alametidir "kadınlar erkeklere hükmedecek" diye bir kıyamet alameti var. Yani sonuç olarak yaratılış gereği kadın alttan alan taraf olmalı, Allah'ın evin reisi olarak tayin ettiği erkeğe itaat etmeli ki aile kavramı var olabilsin. Söylediklerim belki de hoşuna gitmeyecek fakat hakikat budur.
- +1 yıl
Şu yorumu en başta yapsaydın keşke bu kadar uzamazdı bu konuşma. Ben cinsiyeti erkek olan bir tanrıya inanmyorum. Allah adlı tanrının cinsiyeti erkektir. Ondan geldiği söylenen tüm dinlerde nedense kadın hep alttan alacak. Erkeğin kendisine bağırmasına itip kakmasına ses çıkartmayacak. Kocasının ondan istediği her şeyi yerine getirecek. Böyle olacak ki evlilik yürüsün. Sen evlenmek hayatı yaşamak istemiyorsun ki sen her gece istediğin gibi becerip boşalabileceğin sana her istediğin yemeği pişirsin çocuk yapsın ama onlara da sadece kendisi baksın senden çok para da istemesin seni hiçbir konuda sorgualamasın sana itaat etsin sen bunu istiyorsun. Ben cinsiyeti erkek olan bir tanrıya inanmıyorum onun saçma sapan gerçek dışı düzenini de kabul etmiyorum.
- +1 yıl
Bizim Rabbimiz in cinsiyeti yok ki neyin kafasını yaşıyorsun 😅 Ben kadınıma değer veririm onun da düşüncelerine değer veririm yeri geldiğinde ona yardımcı da olurum ev işlerinde ve ihtiyaçlarını da elimden geldiğince karşılamaya çalışırım birbirimizle güzelce geçinip gidiyoruz. Seni aldatmışlar, normal müslüman olan insanlar kadınlarına senin dediğin gibi davranmıyorlar.
- +1 yıl
Seni kandırmışlar, eşine senin dediğin gibi davrananlar insanlıktan nasibini almayan zalimlerdir. Ve bunun Müslümanlıkla da alakası yoktur onlar kendi nefislerine dayanarak kadını köle gibi kullanıyorlar ve zaten cezasını da ahirette çekecekler.
- +1 yıl
Yav Allah aşkına bu ülkede ve çooook dindar olan dindarlıktan kadınları sokağa tek çıkartmayan gözleri de dahil kapatan toplumlarda kadının ve evlilikteki kadının hali belli bu kadar teknolojinin geliştiği herkesin her şeyi anında görebildiği bir çağda bunları anlatma bize. Allahın cinsiyeti yok madem de niye o zaman erkeklere de karılarınız konusunda alttan alın karınızın sizden istediklerine asla hayır demeyin demiyor?
- +1 yıl
İnan ki bu son yazdıkların bana çok saçma ve komik geldi bu yüzden bunu yorumlama gereği duymicam 😂😂
- +1 yıl
"İslamiyet güneş gibidir üflemekle sönmez. Gündüz gibidir göz yummakla gece olmaz. Gözünü kapayan yalnız kendine gece yapar." Diye bir söz vardır. Senin inancın beni zerre kadar ilgilendirmez. Sen gözünü kapayınca yalnız kendine gece yapiyorsun bu sözde de söylendiği gibi
- +1 yıl
Sen kendi haline yan asıl böyle şeyleri düşüneceğine. Sen hakikâtlere inanmamaya devam et nasıl olsa sana zamanı geldiğinde zebaniler hatırlatacaklar bunu sana, ilk başta da kabirde hatırlatacaklar sana yani her an ölebilirsin ve o an gelip çatabilir.😄
Benim yorumumu soracak olursan da sana acımaktan başka elimden bir şey gelmez maalesef - +1 yıl
Zebaniler müslümanları yakmaktan bana sıra gelmez sen merak etme :D :D :D En çok zebaniler cehennem vs diyenlerin yediği boklar yüzünden herkes zarar görüyor. Sizin dünyaya ülkeye verdiğiniz zararı bir tane deist ateist agnostik verdi mi acaba.
- +1 yıl
Hala boş konuşmaya devam ediyorsun. Sizin ne be? Benim kim olduğumu nasıl bir müslüman olduğumu nerden biliyorsun kimin cennete kimin cehennem e gideceğini kimse bilemez. Senin müslüman dediklerinin bazılarının sadece adı müslüman, yoksa senin gibi yoldan çıkmışlardan bir farkları yok yani onlara atıfta bulunarak bir nevi sen ve senin gibilere atıfta bulunuyorsun. Ha bu arada yakma olayı için sıra beklemene gerek kalmicak hepinize yetecek kadar zebani vardır merak etme sen😉😂
- +1 yıl
Bütün dini kadın bedeni ve kadın cinsel organı üzerine kurmuşsunuz. Allahın olduğunu iddia ettiğiniz hükümlerde bile kadınları aşağılama kısıtlama derdindesiniz.
- +1 yıl
Sen neyin davasını güdüyorsun? Lütfen artık boş boş mesajlar yazıp durma benim için sadece zaman kaybısın çünkü. Senin kafa pek iyi durumda değil doktora git tedavi ol
- +1 yıl
Senin gibi insanlardan dolayı doktora gittim psikiyatriste gittim anlattım her şeyi anlattım. Doktor benim normal olduğumu farkındalığımın yüksek olduğunu bunun beni mutsuz edip sürekli kendi davranışlarım düşüncelerim üzerine yoğunlaşmama sebep olduğu için kaygı teşhisi koydu. Sen normalsin çevre ülke normal değil dedi. Gittiğim doktor da devlet hastanesinde uzman psikiyatristti.
- +1 yıl
Yani sizin gibi mal sorumsuz sığır olabilsem sorun kalmayacakmış. Okumuş adam bu şekilde diyemedi tabii ama yorumunda anlattığım gibi anlattı.
Soran+1 yıl@NickSevmeyenlerden Bey efendinin bir yerden sonra konudan saptığına inanmakla beraber bi yerde söylemiştiniz ya kadın çalışarak muhtaç olmayacak diye, bence kadın çalışınca da iş vereninin kölesi oluyor yani eninde sonunda birine muhtaç kalıyor en azından evde çalışmaktan yorulmayarak muhtaç oluyor, ama haklısınız kavgalarda sırf ekonomik özgürlüğü olmadığı için haklı olduğu halde onu ikna etmek zorunda kaldığı da doğru ve etkileyiciydi
- +1 yıl
Gizli Üye, güvence iyidir. Hayatta daha sağlam durmanı sağlar. Yorar mı evet. Mesela ben saat 7 de kalktım hiç yataktan çıkmak istemedim ama buna doymam en fazla 2 hafta sürer. Atansam da işsizlik korkusu yaşamasam hiç.
En İyi Cevaplar
Çalışıp çalışmayacağına kendin karar verebilmelisin. İlerde buna karşı çıkmayacak biriyle evlen derim. Çünkü ne kadar sana çalışmak ve evi idare etmek zor gibi gelse de bi gün kesinlikle mutsuz olacaksın. Umarım hayatın yükünü seninle paylaşan birini bulursun. Yemeğin , temizliğin ve çocuk bakımını sadece kadına yüklemeyen biriyle. Ev hanımı olmaktan önce bunları biraz düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende öyle birini isterim.
Ama Yaş aralıkları farklı 10 Yaş vardır aşağı yukarı.
Sizin yaşlardaki erkekler daha birikim yapamaz babadan zengin olmalı benim mesela evim arabam var yaşım size göre fazla...
Kendi yaşınıza uygun bulursanız zengin olmazsa çalışmak zorundasınız.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Bende ev hanımı olmak istiyorum çalışmak hem fiziksel hemde psikolojik olarak daha zor geliyor
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de hedefim o lütfen o tarzda erkekler gelsin
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılGayet makul.
Ev hanımı olarak kalmayı da eş adayınıza belirtin. Yarın bir gün size "yan gelip yatıyorsun anca" diye saçmalamasın sonra..
10 Yorumla
+1 yılAklı başında bi insansın. Merak etme feminist kızların sacma yorumlarini takma
29 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi yani kadınlar çalışarak kendilerini yaşlandırıyorlar eninde sonunda ev işlerini de yapmak zorundalar hem hizmetçilik hem kendi parasını kazanmak adil bile değil
- +1 yıl
Hem eve para getir hem temızlık yemek yap ortak yapılır diyenler palavra bi erkegin temizliği ile kadının ki bir mi olur bunlara kalsa evi bok götürür e hamileligi emzirmesi derken kadın erken yaslanır erkekte kendini genc sanıp gozu dışarı kayar
Soran+1 yılAynen öyle ayrıca bünyeleri aynı değil bence kadının her gün çalışması sağlıklı da değil regl olur ayda defalarca ruh hali değişiyor
- +1 yıl
bi erkeğe güvenirsen bu hayatta nalları dikersin
- +1 yıl
mezar tek kişilik
- +1 yıl
pekiştirme olsun
Zaten ülkedeki çoğu insanın hayat gayesi bu ilginç şekilde. Sonrada neden gelişemedik diyoruz. Acaba neden?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormalde cok degil fakat bu devirde cok zor hem ekomomik durumdan. hemde kiz ailelerinin tutumu yuzunden
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirsin de ev hanımı olmak neyine yarayacak kendi ayaklarının üzerinde çalışıp durmak varken niye ev hanımı olmak?
20 Yorumla
+1 yılEn mantıklısı zaten paralı bi koca bul sende hünerliysen mum gibi yaparsın Allah çirkin şansı versin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBende artık kocamın karısı olmak istiyorum valla ama işte.. hayat..
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğrusunu istiyorsunuz. Modern hayat diye diye aile kavramını yok ettiler.
10 Yorumla
+1 yılkadının ekonomik özgürlüğü olmak zorunda diye düşünüyorum.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seni seven birini bulabilirsen bu devirde harika bir istek.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYani siz evde oturayım oturayım diye mi evleneceksin
10 Yorumla Evlenip ev hanımı olmak güzel bir şey değil bence her kadın kendi kazancı olmali ya da birikimi
00 YorumlaSadece güçlü bir erkeğe ihtiyacın var oda benim çok şanslısın
00 Yorumla
+1 yılBu istek listesinin başlığı!! Sizin istekleriniz bitmez.
00 YorumlaBende öyle eşim olsun sadık oşsun istiyorum çok şey istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl283377 tabak yıkayan faıry askına ınan beyın yok bu z kuşağında 😂
40 Yorumla
+1 yılHayatı yaşayıp kendi ayaklarının üstünde durmayı da deneyimlemek isteyebilirsin. Daha çok tatmin olacaksın. İstediğin çok değil en basit şey.
20 Yorumla
+1 yılHayır güzel bişey istiyorsun ama bu bin kat sorumluluk bin kat dert ve bi okadarda fedakarlık istiyo kaldıra bilirsen buyur evlen
13 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyon sen evlendinmi
- +1 yıl
Hayır ama etrafımdaki okadar boşanan arkadaşımdan ve yaşayan insanlardan biliyorum
- +1 yıl
Olabilir ama herkes ayni deyil
+1 yılBende öyle biri isterim işten geldigimde hoş geldin diyip sarılan biri
20 Yorumla
+1 yılBu devir için sanırım zor bir şey istiyorsunuz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılyok gayet normal bir istek
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal. Ben de evimde oturmak isterdim.
00 Yorumla
+1 yılYoo hayet iyi sey istiyosun
00 Yorumlaİşin gücün yoksa tek amacın buysa, durumun vahim.
20 Yorumla
+1 yılKendi ayaklarının üstündemi dursan önce
00 Yorumla
+1 yılvar bi hayalimiz 😂
00 YorumlaEn kolay şeyi istiyosun ama bir yandan da zor
10 Yorumla
+1 yılYo güzel bişey istiyorsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı.
+1 yılhayır gayet normal bi düsünce
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenip ev hanımı olmak güzel neden olması
20 Yorumla Durum bildiriyorum hiç güzel değil
10 Yorumla
+1 yılYo bu senin kişisel tercihin bu özgürlüğün var
20 Yorumla
+1 yılZsngin birini buluesan neden olmasın😂
20 Yorumla
+1 yılhayır en dogal normal seyler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkocağa kapak atmak işte
24 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar çalışarak kendilerini yaşlandırıyorlar eninde sonunda ev işlerini de yapmak zorundalar hem hizmetçilik hem kendi parasını kazanmak buysa istediğiniz sözüm yok
- +1 yıl
Aynen bence de ortak yapılır vs palavra karısının giysilerini ütüleyen erkekler genelde kılıbık tipler oluyor onlarda karılarından dayak yiyen erkekler genelde. Aksi mümkün degıl palavra
Cevap sahibi+1 yıltüm itibarın kocanın seni terk etmesiyle bitecekse tabi ki kendim geçinebilmek isterim kocam gitse de insanların saygı duyduğu bi statüm olsun isterim boşanmalar arttı sen korkup boşanmamak için her şeyi affetsen de sıkılıp gidebilir yani
- +1 yıl
Biz okuma kendini geliştirme demiyoruz ki? Elbette bir mesleği olmalı zor günler için ama sürekli çalışma hayatı ev işleri bebek baskası ıvır zıvır kadını yıpratır erkegin tek sorumluluğu iş ama kadının birden cok var yıpratır
Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. kocanın ilene bak
00 Yorumla
+1 yılSenin tutan şey ne
23 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Ev hanımı olmak istiyorsun ya buna engel ne git ev kadını ol
Soran+1 yılYani sevdiğim erkekler hep kendi parasını kazanan kadınlar peşinde engel o
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel benim evin hanımı ol🥰
00 YorumlaBende ev beyi olmak istiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk doğuracaksan olur
+1 yılHayır.
06 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir evlilik düşünüyorsun?
Soran+1 yılNasıl nasıl bir evlilik
- +1 yıl
Yani evlendiğinde eşinle nasıl bir hayat düşünüyorsun?
- +1 yıl
Evliliğinde ne olmalı? Ev hanımı olmak istediğini söylemişsin. Düzeniniz nasıl olacak?
Soran+1 yılEv işi bende dışarıdaki işi onda işte, ayrıca yarın öbür gün çocuğumuz olsa zaten benim işim başımdan aşkın olur bi de para kazanma derdinde olmayım
- +1 yıl
Peki bütün gün evde sıkılmadan durabilecek misin?
Muhafazakar biri misin?
:D harika kariyer planı
20 Yorumla
+1 yılYok gayet normal
00 Yorumla
+1 yılHayır en doğal hakkın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok normal bir istek
00 YorumlaBende evlenip her gün girmek istiyorum sert sert
10 Yorumla
+1 yıleden
00 YorumlaÇocukta düşünüyor musun
00 Yorumla
+1 yılBu devirde çok şey istiyorsun
10 Yorumla
+1 yılYok çok küçük bir şey istiyorsun
10 Yorumla
+1 yılMutlu edecekmi seni bu durum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Az istiyorsun.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılyo gayet normal.
00 Yorumla Allah gönlüne göre versin
10 YorumlaBende😁😁😁
10 YorumlaEvlen
10 Yorumla
+1 yılGüzel fikir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılneguzel
00 Yorumla Yokk
10 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler