Abim karısın ölümünden sonra delirdi ne yapicam bunla ben ve karısın bukadar sevdiğin bilmezdim?

Abimle yengem zoraki bir evlilik yaptı aileler zoruyla hergün kavga ederlerdi hatta 3 ay bunlar beraber olmamış yengem söyledi neyse normal evlilikler yoktu hatta anarmol evlilerdi hergün kavga ederlerdi abim yüzün den abim katı sert kaba biri sinirlence eşya bırakmazdı ama kimseye zarar vermez evde eşya kalmadı yengemle abim sağolsun abim duvara atardi eşyalar yengem abime atardi neyse yengem maalesef beyin tümör yüzün den rahmetli oldu yengem severdim çok iyi niyetli cana yakın yardımsever bir insandı rabbim mekan cennet olsun şimdi abim deliriyor yengem öldüğün beri ne odasından çıkıyor ne bizle konuşuyor nede babam işler koşturuyor normalde işkolik bir adamdı abim ne yapacağım bilmiyorum abim hakkında endişeleniyorum odasın heryer yengem resimler dolu bukadar sevdiğin bilmiyordum normalde abim aşık olamaz diye düşünüyordum çünkü öküz anlamaz hayır hayattayken neden yengem hiç değer vermedi ölünce bukadar delirdi yengem hastalığı duyduğunda abim hiç yanından ayrılmadı devamlı doktur doktura götürdü maalesef ailecek çok uğraştık ama maalesef öldü abim ne yapicam lütfen akıl verin?

Güncellemeler
+1 yıl
Abimle yengem boyna kavga ediyorlardı ben ikisinden birbirinden nefret etiğin sanıyordum abim normalda duygusal bir insan değildir ya da göstermiyor bilmiyorum yani bukadar üzüleceğin bilmiyordum zoraki bir evlilik sanki severek evlendiler gören öyle sanar ikiside birbirine etmediği bırakmadı odası kapıyı kıtlı devamlı dağ gibi abim zayıfladı baya doktura götürecez izin vermiyor doktur çağrında kovuyor
Abim karısın ölümünden sonra delirdi ne yapicam bunla ben ve karısın bukadar sevdiğin bilmezdim?