Bir tanesi benden gelsin. Kendi şahsıma ait bir sözdür.
Kadının sermayesi dekolte, erkeğin serveti cüzdan, siyasetçinin zenginliğiyse yalandır.
#FİKRETDOĞAN

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir tanesi benden gelsin. Kendi şahsıma ait bir sözdür.
Kadının sermayesi dekolte, erkeğin serveti cüzdan, siyasetçinin zenginliğiyse yalandır.
#FİKRETDOĞAN

Nerede çokluk orada b. kluk.😂😂Bir ara çevresi çok geniş birisiyken bu sözü çok iyi yaşadım. Test ettim. Garantili yani. 😂😂
Bunu da La Fontanie Masalları kitabında okumuştum galiba: "Kalp sırça köşktür. Kırıldıktan sonra onarılması çok zordur.
Aslında her insan bir romandır ve biraz kahramandır. Gün gelir anlar ki, harcadığı tek şey hayalleri değil, zamandır. (Cengiz Aytmatov)
👏👏👏👏👏👏👏
Birini de burada birisi demişti.
Karakteri dansöz olanın kalbi pavyon olurmuş.
Hmmm bu da iyi sözmüş. Bunu söyleyen kişi Çukur'da oynamış olabilir.🙄😏😂
Ben o diziyi izlemedim. Orada mı geçiyordu? 🙄🤔
Ben de çok izlemedim ama orada geçme ihtimali yüksek. Ya Kurtlar Vadisi ya da Çukur.
Özellikle ailemden ilk kez bu kadar ayrı kaldığım vatani görevim esnasında aklımda çok tasarladığım sözlerin, bir yere kaydedilmemiş olması ne acıdır. Ama aklımda bir tanesi kaldı: İnişler ve çıkışlar da olmasa bu hayat çekilmezdi.
Mükemmel teşhis. Hayat, para ve sermaye piyasaları gibi. İnişler, çıkışlar, yatay seyir, yüksek/düşük volatilite hepsi yaşamın içinde yaşamı var eden durumlar.
Bir çiçeğin hassasiyete ihtiyacı vardır
Zor zamanlar geçirirken onun yanında kal
Aşkının büyüyebilmesi için sıcaklığa ihtiyacı vardır
Böylece zamanla beraber köklenebiliriz
Cevap
5Cevap
Kimsenin hikayesine gülme, yol uzun daha seninki bitmedi
Şu kadını neden koydunuz anlamadim o rezil anladk siz niye onu koydunuz
Soruda dedim ki; KADININ SERMAYESİ DEKOLTE, ERKEĞİN SERVETİ CÜZDAN, SİYASETÇİNİN ZENGİNLİĞİYSE YALANDIR.
Kadın için en somut örnek Laz Kızı. Erkek için için bariz örnek puro içen adam. Siyasetçi için en bilinen örnek de Nebati. Ondan daha net bir örnek var ama malum kış mevsimi. Silivri daha soğuk oluyor.
Eşşeğe fazla değer vermişler kendini yarış atı sanmışş
At gibi fiziğim var ama değer veren yok. Erkek değil travesti olsam şimdiden daha çok değer görürdüm.
😂😂😂
ördek değilsin kaz değilsin ne işin var topuğundan yüksek suda.
Yüzme bildikten sonra suyun derinliği önemli değil.🙄😏😂
Ben bir Latince söz paylaşmak istiyorum bu söz benim whatsup devamlı durur. Ex Nihilo Nihil Fit yani ( Hiçlikden hiçlik doğar ) en sevdiğim sözdür
Doğru bir söz. Hayatta her şey sebep sonuç ilişkisi çerçevesinde ortaya çıkıyor. Hiçbir şey yoktan var olmuyor. Vardan yok olmuyor. Başka bir şeye dönüşüyor sadece. Harikalar Diyarında değiliz çünkü.
Biz buna kısaca realizm diyoruz
Evet aynen öyle. Hayat somut gerçeklikler üzerine kurulu. Zihin ve vicdanların ürettiği tüm soyut değerler, varlığını ve gücünü somut gerçekliğin gölgesinde buluyor.
Sizin güttüğünüz koyun kadar bizim s*ktiğimiz çoban var. Biraz seviyesiz ama çok manidar 😂
Özlü söz olup olmadığı tartışmalı. Bu biraz Tarlabaşı ağzı, Çinçin jargonu, Hürriyet paradigması gibi.😂😂😂
At yalanı s... inananı.
Çinçin mahallesi ağzı, Hürriyet mahallesi jargonu.
Apartmanimizin duvarına gec birileri yazmış spreyle silinmiyor
Çay kahve bahane muhabbet şahane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?