Aile & Toplum Yılbaşında kimler PTT balosuna katılacak? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor var mı katılacak olan 😄 Güncellemeler+1 yıl Pijama Terlik Televizyon yaw 😄😄🤦🏻♀️ Yılbaşında kimler PTT balosuna katılacak? Cevapla PTT Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. PTT balosu nedir? :D hayır katılmıyorum 0 3 Yorumla seyda028 +1 yıl Gerçekten bilmiyor musun dalga geçmek icn mı sordun 😄 u Barış_LonelyForever +1 yıl Bilmiyorum :D Bilsem neden sorayım u Barış_LonelyForever +1 yıl Haa Pijama Terlik Televizyon :D :D aklıma ptt kargo geldi benim sdfs
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben katılacağım ama PTT değil PDÇ olacak benim ki 😂 tahmin etmeye çalış abla bilemezsen söylerim 😊 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl O ne bulamadm Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Pijama, Ders Çalışma 😂😂🤷♂️ Yorumla
canerözmen Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Trakyalı ve Kırklareli li olarak AEP yapıcaz ( alkol eğlence parti) 😂😂 0 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. HaydaaaParri varsa okeyim beni evden alın😂 0 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Boş yapmasınlar benim kargoyu yollasınlar 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. tabiki orada olacağım : ) 0 0 Yorumla
Donsuzbirmen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl PTT mız balo mu yapıyor 🤔😃haberım yok 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Cok guzel sıcacık evinde parti 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ee başka işimiz yok katılalım madem jxnxnx 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 976 cevap paylaştı. Artı portakal elma 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Alkol var ev var ne yok? 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ptt candır 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kimse 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bennn 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. O nedir 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Bende PTT yapacağım 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. ptt severiz :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
PTT balosu nedir? :D hayır katılmıyorum
Gerçekten bilmiyor musun dalga geçmek icn mı sordun 😄
Bilmiyorum :D Bilsem neden sorayım
Haa Pijama Terlik Televizyon :D :D aklıma ptt kargo geldi benim sdfs
Ben katılacağım ama PTT değil PDÇ olacak benim ki 😂 tahmin etmeye çalış abla bilemezsen söylerim 😊
O ne bulamadm
Pijama, Ders Çalışma 😂😂🤷♂️
Trakyalı ve Kırklareli li olarak AEP yapıcaz ( alkol eğlence parti) 😂😂
Haydaaa
Parri varsa okeyim beni evden alın😂
Ben başroldeyim.
Boş yapmasınlar benim kargoyu yollasınlar
Davetlisin sanirim oraya
Şeydacım sen öyle yapacaksın sanırım
tabiki orada olacağım : )
PTT mız balo mu yapıyor 🤔😃haberım yok
Cok guzel sıcacık evinde parti