Aile & Toplum Kimler bu yıl fındık topluyor? özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Sizcede çok Zor değil mi fındık toplamasi Güncellemeler1 yıl Fındık toplamaya başladıniz mj Kimler bu yıl fındık topluyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Karadeniz'e gitmiyorum artık pek bağım koptu. 1 3 Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Ben bagimi koparamiyorum maalesef Yorumla CptSimonRiley 1 yıl 😅 umarım bir gün özgür olursun Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Özgür olmak tek hayalim Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sıcağın altında zor oluyor sabahın köründen akşama kadar 1 1 Yorumla _Güneş____00 1 yıl Amele fiyatı da zaten bu sene almış başını gidiyor.1.500₺ günlük. Oldu olacak fındığı versinler.
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% 1 yıl Fıstık toplamakta aynısıcaktaAğustos sonunda toplayacağız 1 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 734 cevap paylaştı. Fındığın o tozu ıyyyk 🙄 1 2 Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Aynen çok kötü Yorumla Projectmachinee 1 yıl Fındık yemesi iyide toplamasından hiç hazetmem Yorumla
Azgın_kızlar_nerede Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl ben de toplarım ama çok sevmem yardım amaçlı bir gün belki 1 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bizim bağda sadece 1 ağaç var :( 1 3 Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Neden bahçe yok mu Yorumla Alemdaralii 1 yıl Tokat’ta iklim sizin ki kadar elverişli değil aslında Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Anlıyorum Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 568 cevap paylaştı. Ya o findik toplama isinin...😀 1 0 Yorumla
SertBeyefendi Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl Fındık en kalite nerde oluyor ki hangi il 1 2 Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Herhalde Giresun da olur Yorumla SertBeyefendi 1 yıl Bende Giresun duymuştum Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Fındık vardı da biz mi toplamadık 😂 1 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Bu sıcakta 🙄 1 22 Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Evet çok zor birde bunaltıcı bir nemli hava Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Kaçarım ben Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Ayağımda prangalar nereye kaçıyorum Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Prangalarlada kaçarım Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Lafta her şey kolay zaten Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Köle gibi hissederim kendimi o sıcakta Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Aynen köle izaura Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Zenci olmuştursun artık 🙄 Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Yok canım ne alaka golgedeyiz öyle olmasa bile güneş kremi diye bir şey var Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Gölgede mi kalıyorsunuz hmm Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Evet fındık ağaçlarınin altı gölge oluyor Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl O zaman iyi Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Nem bunaltıyor Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Evin içinde bile nem var sıcaklıyor insan Allahtan klimam var Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Haklısın Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl O zaman bir kilo fındık yollarsın bizede Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Fındığı kırarken seni hatırlarım 🤪 Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Sorun şu ki kendi bahçem Yok karın tokluğuna çalışıyorum Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Haa sen çalışıyorsun pardon olsun hakkın yok mu almak için sanki Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Yok gibi bir şey Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Sağlık olsun Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Öyle Yorumla
KralllArthur Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ben kactim bu sene 1 9 Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Ben kacamadim Yorumla KralllArthur 1 yıl Nerelisin sen Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Samsun Yorumla KralllArthur 1 yıl Yakınmış Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Nereye yakinmis Yorumla KralllArthur 1 yıl Orduya Yorumla KralllArthur 1 yıl Yakınmışiz yani Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Evet öyle Yorumla KralllArthur 1 yıl Yakınmışiz yaniii Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sevmem 1 1 Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Neyi fındığı mi Yorumla
Teacher-34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl 👋 Ben 1 2 Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Kolay gelsin Yorumla Teacher-34 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Ahmetkurt1071 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 54% 1 yıl Çağırsan ben gelirim toplamaya 0 8 Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Sağol istemez Yorumla Ahmetkurt1071 1 yıl Neden Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Ahmetlere alerjim var o yüzden Yorumla Ahmetkurt1071 1 yıl Fatihlere alerjiniz var mı Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Evet özellikle Ahmet Fatih birde polis olanlara Yorumla Ahmetkurt1071 1 yıl M e s a j atabilir miyim izin verirseniz Yorumla Ahmetkurt1071 1 yıl Anladım sizi çok kızdırmış bu kişi ama görüşmek istiyor hatta bin pişman olsa bile mi bir görüşmezsin Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Dm bak Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 896 cevap paylaştı. Toplamıyorum ben 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. hiç yapmadım 1 0 Yorumla
CarLosss Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Fındık agasiyım 1 3 Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Kaç kesim yeriniz var Yorumla CarLosss 1 yıl Çok dönüm Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Anlıyorum Yorumla
syilmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Memleket nere 1 12 Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Samsun Yorumla syilmaz 1 yıl Atakum, çiftlik, İlkadım... Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Bunlardan hiç biri Yorumla syilmaz 1 yıl İlk aklıma geleni yazdım. İlçesi mi Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Evet Yorumla syilmaz 1 yıl Terme mi Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Hayır Yorumla syilmaz 1 yıl Çarşamba Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Kimbilir Yorumla syilmaz 1 yıl Uzak değiliz Yorumla özgürrkiizz 1 yıl Himm Yorumla syilmaz 1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Karadeniz'e gitmiyorum artık pek bağım koptu.
Ben bagimi koparamiyorum maalesef
😅 umarım bir gün özgür olursun
Özgür olmak tek hayalim
Sıcağın altında zor oluyor sabahın köründen akşama kadar
Amele fiyatı da zaten bu sene almış başını gidiyor.1.500₺ günlük. Oldu olacak fındığı versinler.
Fıstık toplamakta aynı
sıcakta
Ağustos sonunda toplayacağız
Fındığın o tozu ıyyyk 🙄
Aynen çok kötü
Fındık yemesi iyide toplamasından hiç hazetmem
ben de toplarım ama çok sevmem yardım amaçlı bir gün belki
Bizim bağda sadece 1 ağaç var :(
Neden bahçe yok mu
Tokat’ta iklim sizin ki kadar elverişli değil aslında
Anlıyorum
Ya o findik toplama isinin...😀
Hiç fındık toplamadim
Hiç toplamadim ama tabiki çok zordur
Fındık en kalite nerde oluyor ki hangi il
Herhalde Giresun da olur
Bende Giresun duymuştum
Fındık vardı da biz mi toplamadık 😂
Bu sıcakta 🙄
Evet çok zor birde bunaltıcı bir nemli hava
Kaçarım ben
Ayağımda prangalar nereye kaçıyorum
Prangalarlada kaçarım
Lafta her şey kolay zaten
Köle gibi hissederim kendimi o sıcakta
Aynen köle izaura
Zenci olmuştursun artık 🙄
Yok canım ne alaka golgedeyiz öyle olmasa bile güneş kremi diye bir şey var
Gölgede mi kalıyorsunuz hmm
Evet fındık ağaçlarınin altı gölge oluyor
O zaman iyi
Nem bunaltıyor
Evin içinde bile nem var sıcaklıyor insan Allahtan klimam var
Haklısın
O zaman bir kilo fındık yollarsın bizede
Fındığı kırarken seni hatırlarım 🤪
Sorun şu ki kendi bahçem Yok karın tokluğuna çalışıyorum
Haa sen çalışıyorsun pardon olsun hakkın yok mu almak için sanki
Yok gibi bir şey
Sağlık olsun
Öyle
Ben kactim bu sene
Ben kacamadim
Nerelisin sen
Samsun
Yakınmış
Nereye yakinmis
Orduya
Yakınmışiz yani
Evet öyle
Yakınmışiz yaniii
Sevmem
Neyi fındığı mi
👋 Ben
Kolay gelsin
Teşekkürler
Çağırsan ben gelirim toplamaya
Sağol istemez
Neden
Ahmetlere alerjim var o yüzden
Fatihlere alerjiniz var mı
Evet özellikle Ahmet Fatih birde polis olanlara
M e s a j atabilir miyim izin verirseniz
Anladım sizi çok kızdırmış bu kişi ama görüşmek istiyor hatta bin pişman olsa bile mi bir görüşmezsin
Dm bak
Toplamıyorum ben
hiç yapmadım
Fındık agasiyım
Kaç kesim yeriniz var
Çok dönüm
Anlıyorum
Memleket nere
Samsun
Atakum, çiftlik, İlkadım...
Bunlardan hiç biri
İlk aklıma geleni yazdım. İlçesi mi