Annem sürekli benle ugrasiyo derdi ne bilmiyorum ama beni sürekli başkaları için dovuyo beni hep azarliyo yemek vermiyo seni kim sever diyo şiddet uyguluyo dovuyo bana bana hiçbir şey almiyo ama diğer kardeşlerime böyle değil onları gayet sever beni de döver bir şey istediğimde hemen sinirlenmeye başlar kizlamaya başlar ben ona bişey söyleyemez oldum yaptığım ettigim her şey Gözüne batiyo bı şey söylesem hemen azarliyo benle konuşmak bile istemiyo çünkü hemen beni azarlayip susturuyo beni sürekli başkalarıyla kiyasliyo işte sen safsin digerlerime bak ne kadar akkilli uyanık sen delisin sen bir doktora git pskologa git sürekli beni böyle asaliyo hasta muamelesi yapiyo arkadaşlar bu nasıl bı anne bı insan çocuğuna böyle yaparmi bıktım artık usandım onlardan universteye gitmeme çok var ayrı eve falan çıkamam zaten bı ise girip çalışmama da izin vermiyolar bu yüzden imkanim yok beslenme gibi yaşamaktan bıktım beni bir gün sevmediler ne yapmiyim lütfen arkadaşlar
Güncellemeler
+1 yıl
Beni disliyo annem banam herkes
Güncellemeler
+1 yıl
Annem babam herkes beni disliyo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim annemde değişik bir tür sabredeceksin başka çaren yok ya da başka ev alıp çalışıp gideceksin uzak yere ya da sığınma evine
Aynılarını anneannemde anneme yapmış zamanında bence para biriktirip kaç o evden
Niye yapmiyorki boyle
Ne diyon ben ne sacmaliyon
Niye böyle yapıyorki diyecektim sende maşallah çok agrasifsin bence annenin sana yaptığını hakediyorsundur
Sende doğru yaz
Veya yanlış yazmışım diyebilirdin
Hemen
İnsanlar tabi yanlis anlar
Senin anlaman lazımdı neyse
sende onu dişle
Kaç yaşında annen...
39 yaşında
Git savcılığa şikayet et... psikolojik baskı dan içeri atsınlar... ya da bir dilekçe yaz, WhatsApp tan gönder, eğer ki başıma bir şey gelirse, veya aynı şeyleri yaparsan bu dilekçe savcılığa iletilecek de..
Ya sürekli beni başkalarıyla kiyasliyo işte senin hiç arkadaşin yok bir diğerlerine bak
Sen safsin sen delisin onlar akillli uyanık hep böyle şeyler
Kim seni sever
Bana böyle şeyler soyluyor
Beni hep döverdi dislardi
Üstelik haklı olduğum halde beni döverdi
Bı başkası için o da yakınlarım
Akrabalar Falan
Onlar zaten bana yapmadıklarını bırakmadılar annem de ben karşı çıktım hakkımı savundum annem geldi beni dövdü
Benle hep dalga gecerlerdi bende tabi karşı çıktım annemde geldi beni dövdü suçsuz yere
Zaten kendiside babamda kardeslerimde benle dalga gecerlerdi sesimi taklid ederlerdi yani annemde onu kastettim
Bani aç birakirlardi annem babam akrabalarim üstelik birde benle dalga geçince bende onlara karşı çıktım falan sonra annem geldi beni dövdü olay bu
Bana yemek vermiyolardi çay flanda bı benle dalga geciyolar sesimi taklid ediyolar bende tabi hakkımı savundum sessiz kalmadim annem de geldi beni dövdü zaten onların hicbiriyle konuşmuyorum yuzlerine bile bakmıyorum hakkediyolar cunki yani napabilirimki bu yaptıklarında sonra bir de gelmişler bana dalga geçer gibi biz sana naptik niye bizle konuşmuyorsun diyolar nasıl insanlar bunlar gerçekten bıktım yani
Hiçbir zaman affetmeyecek hakkımızda helal etmiyorum
Hiçbir zaman hakkımı helal etmeyecem
Onları affetmem
Üstelik birde beni kullaniyo evin tüm işini bana yaptırmaya calisiyo bende zaten artık yapmıyorum
Niye yapiyimki ben resmen enayi yerine canım yerine koyuyor hem bana hersyi yapiyolar birde evin tüm işini de bana yaptiriyolar
Pardon canım demişim yanlış yazdim enayi yerine yani
Yani beni kullaniyolar benden yararlanmaya çalışıyorlar bende farkındayım hepsinin zaten hicbiriyle konuşmuyorum onlarla muhattap dahi olmuyorum
Nnasil insanalr ya
Mesaj atarkmisin
Tamam