her yılbaşı ve yeni yaş gününüzde dilediğiniz dilekleri getirin aklınıza gerçekleşen olduysa nedir o?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bir sayıdan neler dileyebilirim?
Boş felsefe yapma dinamiklere ineceksen git intihar et.
ne dmeek istedigini anlamadım kanka çok basit bir şey söyledim felsefe yapmadımki ben tanrıya inanmam cinlere büyülere burçlara dogal olarak bir sayıdanda hiçbir şey dilemem
Aynı şey mi? topraam biz sanki elimizi açıp sayı senden diliyorum bana onu bunu ver mi diyoruz? O zaman bu sadelikten bakarsak hasta olunca iyileşmek isteme. Para kazanmak isteme. Beğendiğin bir kadının seni beğenmesini isteme. Hatta hiçbir y4rramı isteme. Eğer istersen kendinle çelişirsin. Benim veya başkasınında yaptığı bu yani birşeyin olmasını istemek.
para kazanmak istemek için çalışırsın vs kazanırsın yanşi eylem gerektiren şeyler bunlar yani birşeyin olmasını istemek yellenmek dmeektir eyleme geçirmedikten sonra
bu sadelikten bakıyorum hayata zaten hastalanınca siz kendi kendinize iyileşmekmi diliyorsunuz gerçekten insanların çogunlugu böylemi?
yani ben yıllardır şeker hastasıyım hiç iyileşeyim diye kendi kendime bir şey söylemedim bu çok mantıs-ksız bir şey
Sence bizim zeka seviyemiz senden çok mu geride? Hiçbir şey yapmadan mı istiyoruz birşeyleri? Madem sonda kendinden örnekledin bende öyle yapayım. Para kazanmak için evet eylem yapıyorum günümün 3-4 saatini borsa ve kripto yatırımlarına haberler teknik analizlere dünya ekonomisi ve kendi ülkemin ekonomi haberlerine ayırmaktayım. Bunlara yönelik kendimce mantıklı bulduğum yatırımları yapmaktayım. Ben mesela bu emeğimin karşılığını almak isterim elimi açıpta havadan gelsin demiyorum. Bizzat annem dayım teyzem şeker hastasıdır hatta farklı farklı kronik hastalıkları olan yakınlarımda mevcut iyileşmekte istiyorlar. Kim istemez ki? Belkide sen mantıksızsın.
bir yıldan birşeyler dilemek hiçbir şey yapmadan beklenen temenni demektir dua etmekle eşdeger benim için mitolojik bir yellenme yani iyileşmek istemenin felsefik tanımından bahsediyorum burada tıp 1 diyabet bilimsel olarak iyileşmek tarihte görülmemiştir şu an güncel bilimsel konjektür bu hastalıgı iyileştiremiyor ne diyorsun?
mesela doktor bana senin şu durumunun iyileşme şansı şu ya da bu diyor iyileşme şansı yok derse ben içimden umarım iyileşirim gibi saçma sapan şey sölemem
Beni anlamadığın aşikar. kişi ne kadar realist olursa olsun yaratılış gereği manevi duygu ve hissiyatlarla donatılmıştır. Hangimiz çabalı/çabasız ihtimalli/imkansız birşeyler istemedik ki? Mesela şizofreni aids vb birçok hastalık var tedavisi olmayan. ya da sana şu örneği vereyim daha iyi anlarsın tedavisi bulunmayan ölümcül bir hastalığa yakalanan bebeğin annesi çocuğunun iyileşmesini istemez mi her ne kadar iyileşmeyeceğini bilseede? Doktor ap açık iyileşmeyecek desede. Annesi iyileşmesini isteyince saçma sapan bir şey mi olur? Belki o kadında biliyor imkansız olduğunu ama yinede istiyor o istek içinden öyle geliyor çünkü öyle yaratılmış. Dolayısıyla biz insanoğlu birşeyleri isteriz.
ben yaratılış geregi manevi duygu ve hissiyatı senin anlattıgın gibi hiç yaşamadım çocukluk dışında
şizofrenşi ve aids hastalarının iyileşmek istemesi bana saçma geliyor
iyileşmesini istemekle bunu beklemek aynı şey degil ne diyorsun?
Neyse haklısın cahilliğime ver kusura bakma. Kal sağlıcakla.
yok saçmalama ne cahilligi kardeşim hatta estagfurullah yani islami olarak yazayım bari)
sende kal saglıcakla amacım kavag falan degildi yani gayet zeki donanımlısın burada en ufak şeye küfür eden tiplerde var
belkide senin bakış açın dogrudur dogru ve güzel bir tartışma oldugunu düşünüyorum
Teşekkür ederim ama doğrularda bazen bireyseldir. Farklılıklar güzeldir. Zaten tersi durumda her şey herkesçe doğru olsaydı o zamanda tartışacak münazara edilecek bir şey kalmazdı ve doğruluk çok saçma olurdu. Bende güzel bir tartışma olduğunu düşünüyorum.
aynen kardeşim çok sagolasın bu arada beni dinledigin için ayrıca soruna biraz sert giriş yaptıgımın farkındayım burada ne akdar saçma sapan sorular varken bunun için özür dilerim üzgünüm'
Ben daha kaba yanıtlar verdim asıl ben özür dilerim. Malum stresliyiz doluyoruz ister istemez. Ülkece psikolojimiz iyi durumda değil trafikte korna çalındı diye adam öldürenler var. Ve tartıştığımız konuya istinaden umarım daha mutlu ve sakin insanlar olmamızı dilerim/isterim :D.
dogrusun kardeşim stres konusunda yoo soruyu soran sendin zaten kaba olan ben oluyorum yani kendine iyi bak
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!