Erkeğin gönlünde biri var ama kendini tatmin etmek için başka biriyle yatip kalkiyor evli felan değiler
Bunu anlamiyorum erkeklerde neden böyleler aceba?
Bunu anlamiyorum erkeklerde neden böyleler aceba?
Erkeğin gönlünde biri vardır ama karşı tarafın gönlünde o erkek yoksa adam diğer kızlarla gönlünü eğlendirerek içini soğutmaya ve bu tek taraflı aşkı kalbine gömmenin derdindedir
Kadının bir erkekle cinsel hayatının olması için o erkekle duygusal bir bağ kurması lazım. Erkeklerde böyle bir şey yok. En değersiz gördükleri kadınla bile cinsellik yaşayabilirler. Evlenmeden cinsellik yaşadıkları kadınlara da pek değer vermezler.
Onlar için önemli olan kalplerindeki kadındır. O kadına evlenmeden cinsel manada yaklaşmak istemezler, değersiz gördükleri kadını bunun için kullanırlar.
Kısacası kalpleri tek bir kadını penisleri ise birçok kadını ister.
Erkek için seks yapacağı kişiyi sevmesi gerekmez. Kadınlar ile arada ki fark bu. Mesela düşün eskort a giden birçok erkek var. Üstüne para veriyorlar. Sevgimi varda yapıyorlar.
Karaktersiz işte nesini anlamı9yorsunz ki? çok mu zor bir erkeğin insan bile olmadığını tek amacının kadınla yatmak olduğunu.. kızlar kendileri gidiyor böylelerine işte..
Cevap
15Cevap
Anlayamıyorum. Yeteri kadar dürüst değildir. Ne kendine ne de insanlara. Ben keyfimi bozamam. Dürüst olmak iyisiyle kötüsüyle ben yaptım diyorum 🤪🤣 dert açamam başıma
Neden sevdiği ciddi düşündüğü biriyle olsun ki hazır veren varken diğeri kıymetli evlenmek istiyor onunla o yüzden
Aşırı istekli olabilirler bu sebeple imkanı değerlendirir, ancak gönlünde biri olan genelde bunu yapamaz
Kadın da yapıyor bunu ama erkekler gerçekten bôkunu çıkarıyor
Abi erkek ne kadar suçlu olsa da suç kadında da var eğer kadın kendini kullandırmazsa asla erkek onu kullanamaz
Bacaklarının arasındaki ağır basıyor gaflete düşüyor
Bizim duygularimiz net hayal kırıklı hep sizden geliyor rool yapmayın
Erkek böyledir istediğini yapar
Sus esekfaruk
Erkek milleti işte
Bildiğin birimi genel mi
Ee siz de öylesine niye veriyorsunuz
Ben degilim ama soru sormak istedim bu kadar
Kızların geneli öyle seviyor artık, evli ya da başkasının sevgilisi, hatta arkadaşının falan, onlarla rekabeti girmeyi
Hayir öyle bisey yok
Fantezisi ona uygundur...
Doyumsuzluk
Bu bir ihtiyac
ihtiyaç canim
Tamam da baska birini seviyor ama
Ben anlamiyorum galiba sizin mekanizmanizdan😂
sevdiği kişi vermiyordur
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?