Eski sevgilim 7 yıllık ilişkimiz vardi ciddi düşünüyorduk aileler biliyordu ama sonra beni aldattığını öğrendim hep olurdu bu tarz meseleler ama çok sık ayrılıp baristigimiz için küçük şeylerdi bu son ayriligimizda bir aydır başka biriyle sevgili olduğunu öğrendim bizim ilişkimizde çok güzel gidiyordu eylülde nisanlanacaktik bu sevgilisiyle yatıyormuş bizim öyle bi münasebetimiz yoktu ilişki tamamen bittikten sonra o kızdanda ayrıldı sonra başka biriyle konuşmaya başladı bu kızı 1 yıldır tanıyormuş ben hayatındayken 1 aylık diğer ilişkisi varken bide bu kızla konuşuyormuş 4 aydır peşinden koşuyormuş ilişkimiz mayısta bitti ben bunları haziranda öğrendim çok seviyormuş bu kızı ama kız öyle biri değil biraz ortam kızı hatta ben ilk gördüğümde kızı esc*rt sanmistim gerçekten seviyor olabilir mi yoksa düşürmek için mi böyle davranıyor geçen hafta ailesine yine benimle evlenmek istediğini söylemiş ne istiyor napmaya çalışıyor anlamiyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ne sevmesi be seven adam 2 kızı idare eder mi bu seninle oynama derdinde veya aldatacak evlensen de
sevıyorum deyınce sende ınanmıssın saflar gıbı
Peki o diğer kızı sevmiş olabilir mi gerçekten
Hâlâ niye evlenmek için uğraşıyor ailesini araya koymaya çalışıyor
Benimle alay ettiğini düşünüyorum bazen😔😔😔😔
sevmiş olamaz sadece kafasında takıntı yapmış bazı erkekler böyledir elde edemeyınce kafaya takar
bak sakın onunla birdaha barışma sakın. o kişiyle evlenirsen seni aldatır
Evlenmem zaten çok kırgınım mutsuz olacağımı biliyorum ailemde kabul etmez zaten imkansız böyle bir durum
işte hala senınle evlenmek ıstıyor cunku sadece bır kızla yapamıyor senı de onları da bırden ıdare etmek ıstıyor
Bana hem sen çok düzgünsün iyisin ailem için çok uygunsun diyordu evlenelim çek çıkar beni bu hayatımdan diyordu seni çok seviyorum ama hep bi boşluktayım gibi bahaneleri vardi sürekli yalanalr söyleyip yakalaniyordu aileside diyor 7 yıldır senden başka hiç bir kızın adını geçirmemiş evde hep çok iyi insanmış gibi profil çiziyor insanlar onu çok farklı bilsin istiyor pis işleri hep gizli sakli
ya üzülme kıyamam. senı hak etmemıs o pislik
yolu göster gitsin
ona de ki benimle evlenip de başkalarıyla vakit geçirmene müsade edemem yolu verdim sana de
Konuşmuyoruz zaten asla bakmam yüzüne bana hayatımdaki en büyük kötülüğü yaptı ve hiç umrunda olmadı şimdi saçma sapan yine benimle ilgili konuşmalar yapmaya başlamış ama asla tek kelime bile etmem onunla kötü kalpli biri gördüm bunu bikere
senin öyle birşeyi öğrenmemen senın saflıgın kusura bakma da gerekırse takıp edecektın yıne ogrenecektın ne yaptıgını 7 yıl az bırsey mı kendını heba etmıssın yazık o yıllara
bende bır kızı sevmıstım kız benımle evlenmek ıstemedı gıttı cıddı olmayan onunla yatan sevgılısını seçti ee sımdı bu kızın huyunu ogrenmıs oldum iyi biri olsa nıye onu secsın degıl mı bende şükrediyorum onun ne karakterde olduguna. ona hatta yazdım dedım seni iyi biri sanmıstım oyle degılmıssın sen
Ne bileyim seviyor sandım güvendim her seferinde öyle güzel konuşuyordu ki kanıyordum bazen bana kendimi suçlu hissettirdiği bile oluyordu ilişki için kendimi yetersiz hissedip onu sıkmamaya çalışıyordum bana öyle güzel yaklaşıyordu ki asla canımı yakmaz sanıyordum bu dunya da ki her şeyden beni korur herkese beni savunur sanıyordum hep yanımda olacak ben hep mutlu olacam sanıyordum öyle hayal kırıklığına uğradım ki 1 buçuk ay boyunca hiç bisey yiyemedim 21 yasimdayim saçlarımda beyazlar çıkmaya başladı aglamadığım tek bi gün yok artık ne zaman geçecek bilmiyorun
Daha yaşım çok küçük öyle ağır geldi ki dünya ne kadar cirkinmis gordum bu yasimda
bırdaha sakın erkegı rahat bırakma ne yaptıgını takıp et
bundan ders al
Başka kimseyi istemiyorum güvenmiyorum kimseye birine güvenmektense ömür boyu yalnız kalmayı tercih ederim hem kimseyi sevemem ben artık onunla olan anılarımi hayallerimi de unutamam
ohho senın sevgılın karaktersız cıktıysa herkes mı oyle kusura bakma da manyak mısınız sız?
sen bılırsın karışmıyorum ben kızlara guvenıyorum cok da ıyıler cok da guzel sevıyorlar
Bilmiyorum çok zor kader hayat ne çıkarır bilemem
Kızlar sever ztn duygusal varlıklar erkekler öyle değil hepsi için konuşamam ama çoğunluk öyle sevemiyorlar
hatta sevgılı yap onun yanından geç çatlasın ama adam gibi biri olsun
Zaten komşuyuz aynı mahalledeyiz kuzenlerimle arkadaş
ya o hayatına keyfıne bakarken sen nıye uzulecekmıssın kendıne bunu yapma git birini sev adam gibi biri olsun. sonra yanından geçip gidin
emın ol baska bırını seversen onu unutsun benı dınle sen
ama öylesine biri olmasın sevdiğin beğendiğin biri olması lazım
Çok teşekkür ederim yorumların için çok iyi bir insansın umurim çok istediğin bi şey gerçekleşir ve çok mutlu olursun bunu kalpten söylüyorum yeni bi ilişki için daha çok erken şu an sadece kendime zaman veriyorum dinlenmeye çalışıyorum kendimden verdiğim ne varsa geri kazanmaya çalışıyorum yeniden hayal kurabilecek duruma gelmeden bi başkasını hayatıma almak istemiyorum bu hem karsimdakine hem bana kötülük
öyle bir şey yok kafanda kurma
o kadar erkek arasında elbet bır tanesını seversın korkma
sende saol ınsallah sevdıgım kız o kötü kalpli erkek arkadaşıyla değil de benimle evlenir ve açar engelimi de umarım
Kabul eder misin o kizi
ederım sevıyorum cunku kıza dedım ben senı beklıyorum. ne kadar surerse sursun senı beklyecem dedım
Başkaları olmuş olmasına rağmen peki nasıl güveneceksin ona ya da seni sevmediğini bilerek veya sevip sevmediğinden emin olmadan nasıl mutlu olacaksin
benı sevmese bana donmezdı zaten dıye dusunurum
başkası hayatında olmuş olabılır bunu sorun etmem cunku cok sevıyorum
Inşallah çok mutlu olursun gönlünce olsun her şey 🤍
teşekkürler amin
iyi akşamlar
Iyi akşamlar
Bazıları kıymet bilmez. Doğru insanı bulmak zor.
7 yıllık 'ne
7 yıl süren bi ilişki işte geçmiş olunca öyle yazdım ama ne emekler verdim bu ilişkiye ah ah çok üzülüyorum erkeklerin akli ve vicdanı yok