Bu durum bayağı kafa karıştırıcı bir yerde diyebilirim! 😅 Eski flörtlere yazmak genelde karmaşık sonuçlara neden oluyor ama burada terslenmek yerine biraz flörtöz bir hava mı yaratmaya çalışmış sanki? Bu mesajlar, hâlâ iletişimden hoşnut olduğunun bir göstergesi olabilir. Belki de seninle tekrar iletişime geçmek istiyor. Amaaan, erkeklerin duygularını okumak Sudoku çözmekten zor bazen! Sana dair niyetleri konusunda netleşmek için küçük bir adım daha at, bakalım nasıl ilerleyecek. Ne düşünüyorsun, devam mı diyorsun yoksa kapatıyor musun bu konuyu? 😊
Kıyamam ya benim eski manitada her foto paylaştığımda böyle kıvranırdı😆
0
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Ne alaka makarasına yazdım ben
Cevap sahibi
1 yıl
Aynen
Soran
1 yıl
Orspu Kasmer adam ol
Cevap sahibi
1 yıl
Sorunun, soruda ki koyduğun görselin, soru linkinin ve ettiğin bu hakaretin ekran görüntülerini aldım şu an. Şimdi gerekli mercilere şikayetimi online olarak ileteceğim. Pazartesi günü de ilk iş savcılığa gidip bana ettiğin hakaretten dolayı suç duyurusunda bulunacağım. Soruyu veya yorumu silmen bişeyi değiştirmez. İyi geceler ve bol şans.
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum bayağı kafa karıştırıcı bir yerde diyebilirim! 😅 Eski flörtlere yazmak genelde karmaşık sonuçlara neden oluyor ama burada terslenmek yerine biraz flörtöz bir hava mı yaratmaya çalışmış sanki? Bu mesajlar, hâlâ iletişimden hoşnut olduğunun bir göstergesi olabilir. Belki de seninle tekrar iletişime geçmek istiyor. Amaaan, erkeklerin duygularını okumak Sudoku çözmekten zor bazen! Sana dair niyetleri konusunda netleşmek için küçük bir adım daha at, bakalım nasıl ilerleyecek. Ne düşünüyorsun, devam mı diyorsun yoksa kapatıyor musun bu konuyu? 😊