En yakın arkadaşımın beni hoşnut olmadığım konu da denemesi?

Merhaba 6 sene önce tanıdığım ve en yakın arkadaşım beni hiç sevmediğim ve hoşnut olmadığım bir konuda denedi erkek arkadaşıyla beraber olduğunu ve regl gününün geciktiğini belirtti bende her ne kadar hoşlanmadığım bir konu olsa da onun yanında oldum fakat bana en son geciktim dua et regl olayım diye mesaj atmasıyla ben de ona şakasına naneleri yerken bana mı sordun diye mesaj attım ve bunun ciddiye aldi ve bir sonra ki gün bana beni denediğini ve böyle bir durum olduğunda ona karşı nasıl tepki vereceğimi merak ettiğini ve istediği tepkiyi vermediğim için bana etmediği hakaret kalmadı. Bende bunu üzerine sinirlenip her kim olursa olsun bu konuda onu desteklemeyeceğimi dile getirdim bunu dememle ipler tamamen koptu ve bana daha fazla hakaret etmeye başladı yaptığım arkadaşlığın rezilliğini ona cephe aldığımı ve onu hiç tanıyamadığımı dile getirdi ve neye uğradığımı şaşırdım çünkü bu tür konularda ki hassasiyetimi biliyordu ama ona rağmen ilkte onun yanında oldum. Bunun yanında ne zman erkek arkadaşıyla barışsa bana sadece erkek arkadaşı ile ilgili konularda geliyor hep erkek arkadaşıyla ilgili konuşuyoruz onun ne kadar iyi birisi olduğu ailesi ile tanışmak istediği vs. ne zaman erkek arkadaşıyla küsse o zaman yazmaya başlıyor ve yine o çocukla ilgili şeyleri konuşuyoruz ciddi anlamda başka konuştuğumuz bir şey yok kendi derdimi anlattığım da gülüp oha knk cidden mi diyip geçiyor beraber olma konusunda da o kişiyle beraberken her bir şeyi yapabilecek kapasiteye sahip birisi. En sonunda ben ona ilk başta söylediğim naneleri yerken bana mı sordun cümlesini şakasına söylediğimi dile getirdim ve bana söylediklerimin onu çok yıprattığını hazmedilemeyecek şeyler olduğunu söyledi ve yaklaşık 5 günden beri konuşmuyoruz sizce yazmalı mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim

En yakın arkadaşımın beni hoşnut olmadığım konu da denemesi?