Beni dinleyecek ve yardımcı olacak biri var mı?

Merhabalar, neredeyse bir buçuk yıl oldu eşimle evleneli. Sürekli yorgun sürekli kendi içinde yaşıyor. Onun işinden ötürü ilçede yaşıyoruz. (onun da benim de ailemin bazı üyelerinin olduğu şehirde yaşıyoruz. Bu bizim şehir dışına çıkarken sorun yaşamamıza neden oluyor bazen) Ben devlet memuru değilim. Atamam olmadı fakat buradaki kısıtlı nedenlerden ötürü sosyal yaşam aktivite ve çalışma imkanı yok. Ben eşim işten gelene kadar yalnız başıma evdeyim. O gelince yorgun oluyor. Benim konuşmaya ihtiyacım var. Bir buçuk iki saat bekledikten sonra aşırı bir öfke yaşıyorum, kendi içimde. Artık bana biraz zaman ayırsın, biraz benimle ilgilensin. Biraz benimle konuşsun istiyorum. İki saat o olmayınca tepkili oluyorum. İster istemez ona sinir oluyorum. Yüzüm düşüyor o da bunu fark ediyor. Ben sonra böyle oldu deyince biraz beklesen zaten sohbet edeceğim. Sonra senin yüzün düşünce benim de içimden gelmiyor konuşmak diyor. Çok sert bir üslubum var bu da ilişkimize zarar veriyor. Ayrılalım diyoruz her tartışma sonrası. Sürekli tartışmaktan ve beni değerli hissettirmemesinden sıkıldım. Kendimi bu evde çok değersiz hissediyorum. Bunu söyleyince senin değer yargıların yanlış beklentilerin çok sevgi ve değer algında sorun var diyor.

Beni dinleyecek ve yardımcı olacak biri var mı?